اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

    طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

    کباب ترش یکی از کباب‌های محلی شمال کشور است و در شهرهای متفاوت استان‌های گیلان و مازندران تهیه می‌شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی‌هاست. مواد مورد نیاز جهت

    طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

    کباب ترش یکی از کباب های محلی شمال کشور است و در شهرهای متفاوت استان های گیلان و مازندران تهیه می شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی هاست.

    مواد مورد نیاز جهت ساختن کباب ترش جهت ۳ نفر

    طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

    گوشت راسته گوساله یا گوسفند : ۴۰۰ گرم

    سبزی خرد شده است (مخلوط گشنیز،جعفری و نعنا) : ۲ ق س

    رب انار : ۱.۲ پیمانه

    پیاز : ۱ عدد درشت

    کباب ترش یکی از کباب‌های محلی شمال کشور است و در شهرهای متفاوت استان‌های گیلان و مازندران تهیه می‌شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی‌هاست. مواد مورد نیاز جهت

    گردوی چرخ شده است : ۱۰۰ گرم

    سیر : چند حبه (رنده شود)

    نمک و فلفل و روغن زیتون : به مقدار لازم

    طرز تهیه کباب ترش :

    سیر ها را ریز خرد کنید.

    پیاز را هم پوست کنده ، رنده کنید.

    طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

    همه مواد مورد نیاز را در قابلمه ای بریزید و با هم مخلوط کنید سپس تکه های خرد شده است گوشت را در مواد بریزید و بعد از اینکه گوشت را به مواد خوب آغشته کردید، دو، سه ساعت قابلمه را در یخچال قرار دهید تا طعم مواد حسابی به خورد گوشت برود.

    بعد از این مدت، تکه های گوشت را سیخ کرده و روی آتش کباب کنید.

    یک دستور دیگر جهت ساختن کباب ترش

    کباب ترش یکی از کباب‌های محلی شمال کشور است و در شهرهای متفاوت استان‌های گیلان و مازندران تهیه می‌شود، ولی در اصل محصول انحصاریه گیلانی‌هاست. مواد مورد نیاز جهت

    همزمان با رب انار می توانید مقداری هم آب انار به مخلوط مواد اضافه کنید.

    برای ساختن جوجه ترش هم از همین مواد طعم دهنده می توانید استفاده کنید.

    فقط تفاوت آن با کباب ترش این است که شما می توانید از همان ابتدا به مواد طعم دهنده نمک هم اضافه کنید.

    اگر امکان کباب کردن گوشت را ندارید، بعد از اینکه آن را طعم دار کردید، گوشت را در تابه ای بریزید و بعد از اینکه کمی در روغن تفت دادید، مواد طعم دهنده را هم اضافه کنید.

    طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

    دو توصیه مهم جهت ساختن کباب ترش

    برای اینکه گوشت کباب سفت نشود، نمک را در مراحل نهایی کباب کردن به گوشت بزنید.

    گیلانی ها به جای مخلوط سبزی های نام برده شده، از چوچاق که یک سبزی محلی است استفاده می کنند.

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | استفاده | ساختن | طرز تهیه کباب ترش : |

    طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

    طرز تهیه کباب ترش شمالی با روش ساده

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی