اگر صخره در مسیر رود نبود ،رود هیچ آوازی از خود سر نمی داد.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » سحری چی بخوریم چی نخوریم

    سحری چی بخوریم چی نخوریم

    مدیردفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد که در ماه مبارک رمضان از خوردن غذاهای چرب و پرکالری در وعده سحری خودداری کنند، آیا که

    سحری چی بخوریم چی نخوریم

    مدیردفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد که در ماه مبارک رمضان از خوردن غذاهای چرب و پرکالری در وعده سحری خودداری کنند، آیا که تشنگی و کم آبی بدن را به دنبال دارد

    غذاهای مناسب جهت سحری

    زهرا عبداللهی، در خصوص تغذیه صحیح در ماه رمضان گفت: مطالعات متعدد نقش موثر روزه‌داری را در اصلاح بیماری‌های متفاوت نشان داده‌اند. در اغلــب بیماری‌هایی که عادات غلط غذایی، چاقی و زیاد کردن وزن در بروز آنها دخالت دارند، روزه‌داری بافایده هست. مطالعات نشان داده است روزه گرفتن جهت مبتلایان به چربی خون بالا بسیار بافایده هست، میزان چربی‌های نامطلوب موجود در خون را تنظیم می‌کند و موجب زیاد کردن میزان چربی‌های بافایده خون می‌شود.

    وی افزود: بعضی افراد تصور می‌کنند هنگام سحر باید غذاهای پرچربی و پرکالری بخورند که در طول روز احساس گرسنگی نکنند، در حالی که مصرف موادغذایی پرچرب بخصوص در هوای گرم موجب تشنگی شدید و کم آبی بدن می‌شود.

    سحری چی بخوریم چی نخوریم

    عبداللهی به مردم توصیه کرد که در وعده سحری از مواد غذایی پرفیبر مثل میوه‌ها وسبزیجات استفاده کنند، چون منبع سرشاری از فیبر هستند. همچنین مواد غذایی پرفیبر آب زیادی در خود جذب می‌کنند و بدن می‌تواند آن را به آهستگی جذب کند و احساس تشنگی دیرتر سراغ‌ مان آید. مصرف آب به مقدار زیاد در وعده سحری و مخصوصا بین غذا نیز توصیه نمی‌شود، چون موجب رقیق شدن شیره معده و آنزیم‌های گوارشی شده است و روند هضم غذا مختل می‌شود.

    وی ادامه داد: از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری اجتناب کنید. چون چای باعث زیاد کردن دفع ادرار و از دست رفتن نمک‌های معدنی که بدن شما در طول روز به آن نیاز دارد می‌شود. علی رغم تصور بعضی افراد، روزه بدون سحری موجب چربی سوزی نمی‌شود، بلکه به علت افت شدید قند خون در طی روز موجب می‌شود تا شخص روزه‌دار در وقت افطار میل به بیشتری جهت خوردن غذاهای شیرین و چرب پیدا کند و همین عنوان در نهایت منجر به اضافه وزن و چاقی می‌شود.

    مدیر دفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت همچنین اضافه کرد: مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمی‌شود. مصرف مواد غذایی شیرین با جنبش انسولین، موجب ورود قند خون به داخل سلول‌ها و در نتیجه کم کردن قند خون می‌شود. به این ترتیب مصرف مـــواد غـــذایی شیرین و حاوی قندهای راحت در وعده سحری شخص را سریعتر گرسنه می‌کند. از آنجا که میوه‌ها نیز حاوی قندهای راحت هستند، توصیه می‌کنیم در وعده سحری کمتر مصرف شوند. همچنین بهتر است انواع میوه را که حاوی ویتامین‌ها و املاح معدنی است و جهت سلامت بدن بافایده هستند در وعده افطار یا در فاصله افطار تا سحر مصرف کرد.

    مدیردفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت به مردم توصیه کرد که در ماه مبارک رمضان از خوردن غذاهای چرب و پرکالری در وعده سحری خودداری کنند، آیا که

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health

    عبارات مهم : مواد غذایی – اضافه وزن
    منبع: isna.ir

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | اضافه وزن | موادغذایی | سلامت | تغذیه | احساس | سلامت | تغذیه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی