نباید از خسته بودن خود شرمنده باشی بلکه فقط باید سعی کنی خسته آور نباشی.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » غذای افطاری از راحت و خوشمزه تا مجلسی جهت مهمان

    غذای افطاری از راحت و خوشمزه تا مجلسی جهت مهمان

    غذای مناسب افطار ،غذاهای افطاری ،سفره افطاری مجلسی ،غذاهای افطاری ،افطاری چی بپزم ،افطاری چی درست کنم روش تهیه افطاری راحت و خوشمزه   حلوای شیر مواد لازم: آرد

    غذای افطاری از راحت و خوشمزه تا مجلسی جهت مهمان

    غذای مناسب افطار ،غذاهای افطاری ،سفره افطاری مجلسی ،غذاهای افطاری ،افطاری چی بپزم ،افطاری چی درست کنم

    طرز تهیه افطاری راحت و خوشمزه

    غذای افطاری از راحت و خوشمزه تا مجلسی جهت مهمان

    حلوای شیر
    مواد لازم:

    آرد برنج نصف پیمانه
    گلاب نصف پیمانه
    شیر ۱ لیتر
    شکر ۲ پیمانه
    نشاسته ۱ پیمانه
    آب ۴ پیمانه

    طرز تهیه:

    نشاسته را در ۴ پیمانه آب سرد حل می کنیم و آن را از صافی می گذرانیم. سپس آرد برنج را در شیر حل، آن را هم از صافی رد می کنیم (توجه داشته باشید که شیر باید سرد باشد). سپس شکر، نشاسته حل شده است و محلول آرد برنج و شیر را باهم مخلوط می کنیم و در ظرفی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم.

    غذای مناسب افطار ،غذاهای افطاری ،سفره افطاری مجلسی ،غذاهای افطاری ،افطاری چی بپزم ،افطاری چی درست کنم روش تهیه افطاری راحت و خوشمزه   حلوای شیر مواد لازم: آرد

    دقت داشته باشید جهت آن که مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این کار را آنقدر ادامه می دهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم. هنگامی که خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازی ها در ماه مبارک رمضان درست می کنند.

    سوپ قارچ با سبزیجات

    مواد لازم:

    سیب زمینی یک عدد
    هویج یک عدد
    جعفری و کرفس خرد شده یک پیمانه
    پیاز ۲ عدد
    قارچ خرد شده ۲ پیمانه
    بلغور جو یا گندم یا جو و گندم پرک شده یک پیمانه
    پودر جوانه گندم ۲ قاشق سوپخوری
    کدو ۲ عدد
    شیر یک پیمانه

    غذای افطاری از راحت و خوشمزه تا مجلسی جهت مهمان

    طرز تهیه:

    پیازها را نگینی خرد کرده، کمی تفت دهید و سپس قارچ را به آن اضافه کنید. در این مرحله مقداری پودر جوانه گندم به مواد اضافه کنید تا آب نیندازد. سپس کرفس، هویج و کدوهای خرد شده است را نیز به مواد اضافه کنید و در آخر سیب زمینی های ریز شده است را نیز به مواد قبلی اضافه کنید و به اندازه مناسب در آن آبجوش بریزید. هنگامی که آب به جوش آمد گندم یا هوا پرک شده است را نیز به مواد اضافه کنید.

    اجازه دهید تا مواد به حدی بپزد که سوپ دارای غلظت شود. هنگامی که سوپ خوب غلیظ شد یک لیوان شیر و جعفری را به آن اضافه کنید و بگذارید تا سوپ با در باز بجوشد تا سبزی سبز رنگ باقی بماند. در مرحله آخر نمک، فلفل و ادویه را نیز به سوپ اضافه کنید و بعد از مدتی آن را از روی شعله بردارید. اگر غلظت سوپ کافی نبود در آخرین مراحل می توانید به آن کمی دیگر پودر جوانه گندم اضافه کنید. این سوپ با مقداری پنیر گودا طعم خوبی پیدا می کند، ولی اگر می خواهید سوپ سبکی داشته باشید از پنیر صرف نظر کنید.

    غذای مناسب افطار ،غذاهای افطاری ،سفره افطاری مجلسی ،غذاهای افطاری ،افطاری چی بپزم ،افطاری چی درست کنم روش تهیه افطاری راحت و خوشمزه   حلوای شیر مواد لازم: آرد

    فرنی

    مواد لازم: شیر: ۳ لیوان، آرد برنج: یک لیوان ، شکر: ۱۸۰ گرم ، گلاب: یک فنجان ، پودر هل: نصف قاشق چایخوری ، دارچین جهت تزئین: به میزان لازم

    طرز تهیه: آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم زده، بعد روی حرارت قرار دهید. آن را مرتب ​ هم بزنید تا ته نگیرد. هنگامی که کاملا پخته شد و به غلظت کافی رسید، گلاب، شکر و پودر هل را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند. می توانید چند قاشق خامه هم بریزید تا طعم بهتری به فرنی شما بدهد. فرنی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با دارچین تزئین کنید.

    غذای افطاری از راحت و خوشمزه تا مجلسی جهت مهمان

    شامی پوکه

    مواد لازم: گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم ، لپه: ۶۰۰ گرم، پیاز: ۲ عدد، نمک و فلفل: به میزان مورد نیاز ، سبزی معطر مشمول بر ترخون و مرزه خشک: ۲ قاشق غذاخوری ، روغن: به میزان مورد نیاز ، تخم مرغ: ۲ عدد

    طرز تهیه: ابتدا لپه را بشویید و بپزید. آب آن را صاف و بعد دو تا سه بار چرخ کنید. پیاز را با رنده ریز، رنده کرده و آب آن را بگیرید.

    گوشت چرخکرده را با لپه چرخکرده و نمک و فلفل، تخم مرغ و سبزی معطر مخلوط کنید و خوب ورز دهید. روغن را در تابه ریخته و بگذارید داغ شود. از مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست صاف کنید و فرم دهید و در روغن سرخ کنید​. این شامی به علت مصرف کم روغن و مغذی بودن آن، غذای مناسبی جهت افطار و سحر است.

    نان شیرمال

    مواد لازم: آرد سفید: ۵ لیوان، تخم مرغ: ۳ عدد ، شکر: نصف لیوان ، خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری ، کره: ۵ قاشق غذاخوری، نمک: کمی ، وانیل: نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه: آرد، نمک، وانیل و خمیر مایه را مخلوط کنید. شیر و شکر، کره و دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید. خمیر آماده شده است را یک ساعت در دمای معمولی محیط قرار داده و روی آن را بپوشانید. تا خمیر به عمل آید. بعد به هر شکل که دوست دارید به آن فرم داده و زرده تخم مرغ سوم را با کمی زعفران مخلوط کرده و با برس روی نان بمالید. ۱۰ ​تا ۱۵ دقیقه به همان حالت بگذارید. فر را از قبل آماده کنید و خمیر نان ها را به مدت ۳۰ دقیقه و با حرارت ۲۲۰ درج سانتیگراد در فر بگذارید تا پخته ​ و روی آنها طلایی شود. چنانچه می خواهید نان نرم تر باشد، یک ظرف کوچک آب در فر گذاشته و نان را بپزید. نان شیرمال با یک لیوان شیر، افطاری مناسبی جهت روزه داران است.

    رنگینک

    مواد لازم: آرد: ۵۰۰ گرم، روغن: یک لیوان، مغز گردو: یک لیوان، خرما: ۵۰۰ گرم، پودر هل: نصف قاشق چایخوری، دارچین: یک قاشق مرباخوری، پودر شکر: ۱۰۰ گرم

    طرز تهیه: روغن را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت بگذارید. آرد را داخل آن بریزید و تفت دهید تا عوض کردن رنگ دهد. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. دارچین را با پودر هل، پودر شکر و مغز گردو به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. پوست و هسته خرما را جدا کرده و کنار بگذارید. در یک ظرف نچسب نیمی از آرد تفت داده شده است را پهن کنید و خرما را روی آن بچینید. سپس بقیه آرد را روی آن بریزید و آن را صاف کنید. رنگینک را کمی فشرده کنید و سپس با یک چاقو به صورت لوزی برش بزنید.

    آش رشته:

    مواد مورد نیاز جهت ۶ نفر:

    نخود: نیم پیمانه

    عبارات مهم : گوجه فرنگی – گوجه فرنگی
    لوبیا قرمز: نیم پیمانه
    لوبیا چیتی: نیم پیمانه
    عدس: یک پیمانه
    سبزی آش خرد شده: نیم کیلو
    رشته آش: نصف بسته
    آرد: دو قاشق غذاخوری
    پیاز: دو عدد درشت
    سیر: یک یا دو عدد
    پودر نعناع خشک: یک قاشق کوچک
    کشک جوشیده: یک پیمانه
    روغن و کره: به مقدار لازم
    نمک و زردچوبه

    طرز تهیه:

    یک روز قبل حبوبات را خیس کرده و چند بار آب آنها را عوض می کنیم و بعد لوبیا و نخود را با یک قاشق چایخوری نمک با آب زیاد یک ساعت می پزیم و سپس در آبکش می ریزیم و سیرداغ و پیازداغ را هم با مخلوط روغن و کره آماده می کنیم. سپس ۱۰ لیوان آب، عدس، زردچوبه، حبوبات، سبزی و نصف پیاز داغ را یک ساعت با حرارت معمولی می پزیم بعد یک پیمانه آب سرد می ریزیم و کم کم با آرد مخلوط می کنیم و پنج دقیقه هم می زنیم و بعد رشته ها را از وسط نصف می کنیم و به همراه نیمی از کشک در آش می ریزیم. این آش را می توان با نعناع داغ و بقیه مواد تزیین کرد.

    چند توصیه در مورد آش رشته:

    می توان به آش عصاره گوشت اضافه کرد.
    زردچوبه اش باید زیاد از حد معمول سایر غذاها باشد.
    از سیرداغ فقط جهت تزیین استفاده کنید.
    سبزی آش بهتر است درشت باشد (جعفری، شوید، تره، گشنیز و اسفناج)

    کاچی:

    مواد لازم:

    آرد گندم: یک پیمانه
    کره: ۱۰۰ گرم
    شکر: ۲ پیمانه
    گلاب: یک چهارم پیمانه
    زعفران ساییده شده: به میزان دلخواه
    آب: ۳ پیمانه

    طرز تهیه:

    ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا شکر در آب حل شود. سپس زعفران را به مواد اضافه کنید تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود. دقت داشته باشید گلاب را در مرحله نهایی قوام آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.

    بعد از این مرحله کره را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. بعد از اینکه کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد عوض کردن رنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه ای شود. جهت اینکه از کافی بودن میزان سرخ شدن این مخلوط آردی مطمئن شوید، با یک قاشق چایخوری کمی از آرد سرخ شده است را داخل آب بریزید اگر حباب از آن خارج شد به معنای سرخ شدن آرد هست. بعد از آماده شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق گاز به هم بزنید. این مرحله حداقل یک ربع به طول می انجامد. در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید. اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید. غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.

    حلیم:

    مواد لازم:

    گندم پوست کنده: ۲ پیمانه
    گوشت با کمی چربی: ۳۰۰ گرم
    دارچین: مقداری
    نمک: یک قاشق چایخوری
    شکر: به میزان لازم
    کره: ۱۰۰ گرم
    پیاز متوسط: یک عدد
    آب گوشت: ۵ لیوان

    طرز تهیه:

    در قابلمه گندم پوست گرفته را با پیاز و مقداری آب آبگوشت می پزیم. گوشت و گندم پخته را با هم مخلوط کرده و می کوبیم تا حالت کش دار پیدا کند. همچنین می توان گندم پخته و کمی خنک شده است را در مخلوط کن بریزیم و با گوشت کوبیده شده است مخلوط کنیم و هم بزنیم. در صورت سفت بودن حلیم کمی آب گرم می ریزیم و آرام روی حرارت به هم می زنیم تا ته نگیرد و جا بیفتد. در کاسه ای حلیم را می کشیم و روی آن را با شکر و دارچین می پوشانیم و کره آب شده است را روی آن می ریزیم.

    غذای راحت در ۲۰ دقیقه جهت افطاری

    این غذاهای بسیار خوشمزه بسیار راحت تهیه می شوند و شما می توانید به عنوان غذایی سبک و سریع در افطار و شب ها جهت شامتان تهیه ببینید.

    مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی:

    این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده است به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایده آل و سالم جهت یک شام راحت می باشد.

    از ابتدا تا انتها: ۲۰ دقیقه

    مواد مورد نیاز برا ی ۴ نفر:

    ·         ۱ پیمانه گوجه فرنگی

    ·         ۱ قاشق سوپخوری شکر قهوه ای

    ·         ۴/۳ فنجان پولنتا (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده است از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)

    ·         ۲/۱ فنجان آرد

    ·         ۴/۱ فنجان آبدوغ (دوغ بعد از گرفتن کره)

    ·         ۴ تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان

    ·         ۲۵۰ گرم اسفناج

    طرز تهیه:

    ·         گوجه فرنگی ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود ۳ دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده است و گوجه فرنگی ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.

    ·         در یک ماهی تابه ۵/۲ فنجان آب همراه با ۱ قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و جهت ۵ دقیقه آن را بپزید.

    ·          در ظرف کم عمقی آرد را با ۲/۱ قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ ها را درون آن بغلتانید و سپس ۳ قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن ها را در ۴ دقیقه و یا تا هنگامی که که صورتی شود سرخ کنید.

    ·         اسفناج ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده است قرار دهید.

    واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | مخلوط کن | لیوان | فنجان | فرنگی | حرارت | افطاری

    غذای افطاری از راحت و خوشمزه تا مجلسی جهت مهمان

    غذای افطاری از راحت و خوشمزه تا مجلسی جهت مهمان

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب خارجی