هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۲۸ مهر ۱۳۹۶
A
خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » از خوردن دانه های سیب شدیدا پرهیز کنید

از خوردن دانه های سیب شدیدا پرهیز کنید

سیب علاوه بر آنکه مزایای بسیاری جهت سلامتی بدن دارد، ولی مصرف بخش‌هایی از این میوه عوارض خطرناکی را جهت افراد به همراه دارد. در این مطلب علت اینکه نباید دانه های سیب را بخورید توضیح می دهیم

از خوردن دانه های سیب شدیدا پرهیز کنید

سیب علاوه بر آنکه مزایای بسیاری جهت سلامتی بدن دارد، ولی مصرف بخش هایی از این میوه عوارض خطرناکی را جهت افراد به همراه دارد. در این مطلب علت اینکه نباید دانه های سیب را بخورید توضیح می دهیم

خوردن دانه های سیب بسیار خطرناک است 

باوجود اینکه توصیه پزشکان به افراد جهت حفظ سلامت مصرف روزانه سیب هست، ولی خوردن دانه های این میوه توصیه نمی شود، لیکن  آمیگدالین ماده شیمیایی موجود در سیب عوارض خطرناکی را جهت افراد به دنبال دارد.

ماده آمیگدالین به مقدار بسیار زیادی در دانه های سایر میوه ها، چون سیب، هلو و گیلاس وجود دارد و در صورت مصرف هسته این میوه ها و جویدن و قورت دادن آنها، آمیگدالین که بی ضرر است به سیانید هیدرو‍ژن تبدیل می شود.

از خوردن دانه های سیب شدیدا پرهیز کنید

سیانید یا همان سیانور یک ماده سمی بسیارخطرناک است و مصرف دوز های پایینی از آن می تواند باعث فوت افراد شود.

از جمله عوارض جانبی مصرف دوز پایین سیانید می توان سردرد، تهوع، استفراغ، گرفتگی معده، سرگیجه، فلج اعضای بدن، نارسایی قلبی و ریوی، ضعف و سردرگمی را نام برد و در صورت مصرف دوز بالای این ماده شیمیایی و تاخیر در درمان، امکان مسمومیت شدید و فوت فرد وجود دارد.

کارشناسان بررسی کرده اند که مقدار ۴۱ الی ۲۸۶ میلی گرم ماده سیانید موجود در دانه  سیب جهت فوت یک فرد بالغ با وزن ۸۱ کیلوگرم کافی است.

 گروه هایی که باید از خوردن هسته سیب شدیدا اجتناب کنند، کودکان، زنان باردار، افراد دچار ضعف سیستم ایمنی، مبتلایان به سرطان و سالمندان هستند.

سیب علاوه بر آنکه مزایای بسیاری جهت سلامتی بدن دارد، ولی مصرف بخش‌هایی از این میوه عوارض خطرناکی را جهت افراد به همراه دارد. در این مطلب علت اینکه نباید دانه های سیب را بخورید توضیح می دهیم

تنها حدود ۰٫۲گرم الی ۱٫۶گرم جهت هر کیلو گرم از وزن یک فرد سیانید کافی است تا فرد دچار مسمومیت شدید و حتی فوت ناگهانی شود.

در صورت قورت دادن کامل دانه سیب و نجویدن آن، آنزیم های موجود در معده آن را هضم کرده و خطری جهت انسان ندارند، ولی توصیه می شود افراد تا حد امکان از جویدن و خوردن هسته سیب خودداری کنند.

هر عدد سیب تا ۲۰ عدد دانه دارد و در صورتی که فرد بیش از ۱۵۰ دانه که به طور تقریبی ۱۰۰ گرم می شود را مصرف کند با مسمومیت مرگبار ناشی از سیانید مواجه می شود.

به جز دانه سیب، پوست و گوشت این میوه کاملاً بی ضرر و جهت سلامت بدن انسان بسیار بافایده هستند.

به اشتباه بعضی افراد گمان می کنند که مصرف مقدار کم سیانید موجود در سیب جهت سلامت بدن بافایده است که این تصور کاملاً اشتباه است و می تواند به تجربه ای گران و به قیمت از دست دادن جان آن ها تمام شود.

اگر به اشتباه یک الی چند عدد دانه سیب را مصرف کردید دلواپس نباشید، ولی حتماً هنگام خوردن سیب دانه های آن را جدا کنید و با آرامش از طعم و فواید درمانی این میوه پرخاصیت لذت ببرید.

از خوردن دانه های سیب شدیدا پرهیز کنید

 

گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health

عبارات مهم : عوارض خطرناک – خوردن سیب
منبع: yjc.ir

واژه های کلیدی: عوارض خطرناک | خوردن سیب | بدن انسان | مسمومیت | شیمیایی | سلامتی | سلامت | سلامت

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو