اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » راهنمای خرید ماهی و دیگر غذاهای دریایی

    راهنمای خرید ماهی و دیگر غذاهای دریایی

    ین مقاله یک چک لیست راحت است جهت زمانی که می خواهید جهت خرید غذاهای دریایی بروید و خیالتان را از بابت خرید غذاهای دریایی با محدودیت مقاومت

    راهنمای خرید ماهی و دیگر غذاهای دریایی

    ین مقاله یک چک لیست راحت است جهت زمانی که می خواهید جهت خرید غذاهای دریایی بروید و خیالتان را از بابت خرید غذاهای دریایی با محدودیت مقاومت در برابر آنتی بیوتیک و ماهی گیری بیش از حد، کم بودن سموم و تازگی آن راحت می کند.

    ماهی و غذاهای دریایی سالم چه شاخصه هایی دارند؟

    با خواندن این مقاله می توانید موقع خرید، ماهی های سالم و تازه را گزینش کنید.شما می دانید که خوردن ماهی – به خصوص ماهی های چرب مثل سالمون salmon یا خال مخالی mackerel – فایده های زیادی جهت سلامتی شما دارند از اصلاح سلامت قلب گرفته تا اصلاح عملکرد مغزتان. ولی به محض این که به فروشگاه مواد غذایی دریایی می رسید، جهت خرید دچار تردید می شوید:

    عبارات مهم : آنتی بیوتیک – استفاده
    آیا شما باید دلواپس جیوه موجود در ماهی ها باشید؟
    در مورد آنتی بیوتیک ها چطور؟
    آیا این مساله در منطقه ای که ماهی صید شده است مورد توجه است؟

    هدف شما از مصرف غذاهای دریایی، حفظ سلامت هست. و ما می خواهیم با نوشتن این مقاله همه چیز را جهت شما ساده تر کنیم: این مقاله یک چک لیست راحت است جهت زمانی که می خواهید جهت خرید غذاهای دریایی بروید و خیالتان را از بابت خرید غذاهای دریایی با محدودیت مقاومت در برابر آنتی بیوتیک و ماهی گیری بیش از حد، کم بودن سموم و تازگی آن راحت می کند.

    ۱٫ تازه ترین ماهی را گزینش کنید

    راهنمای خرید ماهی و دیگر غذاهای دریایی

    بازار غذاهای دریای به طور مشخص بوی ماهی می دهد – ولی در واقع غذاهای دریایی تازه نباید بویی داشته باشند و نباید مدت وقت زیادی از بسته بندی آن ها تا زمانی که به دست شما برسد، گذشته باشد. این ویژگیهایی که به وسیله اداره غذا و داروی ایالات متحده the U.S. Food and Drug Administration تعیین شده است را بررسی کنید تا مطمئن شوید غذای دریایی ای که خریداری می کنید تا حد امکان تازه است:

    • – ماهی باید بوی تازگی بدهد و بوی ملایمی داشته باشد، نه بوی ترش و بد ماهی
      – چشم ها باید براق باشند.
      – در اطراف لبه های فیله های ماهی نباید عوض کردن رنگ و خشک شدگی وجود داشته باشد.
      – میگوی تازه باید براق و نیمه براق translucent باشد با بوی کم یا بدون بو باشد.
      – حلزون صدف دار Shellfish باید بدون هر گونه ترک یا شکستگی باشد.
      – حلزون صدف دار زنده باید تگ یا برچسب محتویات با اطلاعات خاص در مورد محصول و صید کننده داشته باشد ( به این معنی که صید آن ها بر اساس قوانین ایمنی ملی انجام شده است هست. )
      – بسته های ماهی یخ زده نباید نشانه ای از کریستال های یخ داشته باشند ( کریستال های یخ روی ماهی نشان دهنده مدت وقت طولانی ماندن آن ها و باز و بسته شدن یخشان می باشد. )

    ۲٫ از جیوه اجتناب کنید

    طبق گزارش شورای دفاع از منابع ملی Natural Resources Defense Council ، جیوه به خصوص جهت زنان باردار و کودکان بسیار خطرناک است، جیوه یک سم عصبی ( نوروتوکسین neurotoxin ) است که می تواند به سیستم عصبی و عملکردهای طبیعی مغز آسیب برساند. ماهی های بزرگتر در بالای زنجیره غذایی قرار دارند و احتمال وجود جیوه در آن ها زیاد است. این لیست انتشار یافته از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا FDA به شما کمک می کند که عالی ترین گزینش جهت خرید ماهی را داشته و تصمیم بگیرید در هفته چه مقدار از کدام ماهی می توانید بخورید. اگر از ماهی های لیست “بهترین انتخاب” استفاده می کنید، ۲ تا ۳ بار در هفته و اگر از ماهی های لیست “انتخاب خوب” استفاده می کنید یک بار در هفته از آنها میل کنید. حالا به لیست ها توجه کنید:

    بهترین گزینش ها:

    – ماهی خال خالی آتلانتیک Atlantic mackerel
    – ماهی ساحلی دریای سیاه black sea bass
    – گربه ماهی catfish ، صدف دو کفه ای clam
    – ماهی کاد cod
    – خرچنگ crab
    – شاه ماهی herring
    – خرچنگ lobster
    – صدف خوراکی oyster
    – ماهی خال خالی اقیانوس آرام pacific chub mackerel
    – سالمون salmon
    – ساردین sardine
    – میگو shrimp
    – تیلا پیا tilapia
    – قزل آلای آب آزاد freshwater trout
    – ماهی تن tuna

    ین مقاله یک چک لیست راحت است جهت زمانی که می خواهید جهت خرید غذاهای دریایی بروید و خیالتان را از بابت خرید غذاهای دریایی با محدودیت مقاومت

    انتخاب های خوب:

    – ماهی ساحلی دریای شیلی Chilean sea bass
    – هالیبوت halibut ، mahi mahi
    – مانک فیش monkfish
    – اسنپر snapper
    – ماهی تن tuna ( آلباکور/تن سفید albacore/white tuna)
    – tuna (yellow fin) ماهی تن باله زرد

    گزینه هایی که باید اجتنناب کنید:

    – ماهی خالخالی کینگ King mackerel
    – مارلین marlin
    – اورنج رافی orange roughy
    – کوسه shark
    – شمشیر ماهی swordfish
    – ماهی تن چشم بزرگ bigeye tuna

    اگر می خواهید زیاد بدانید : میزان مصرف ماهی های متفاوت با توجه به جیوه موجود در گوشت آنها

    ۳٫ خرید ماهی های پایدار را زیاد کردن دهید

    همیشه نمی توان به آسانی تشخیص داد ماهی ای که خریداری می کنید چگونه پرورش داده شده است هست، یا آنتی بیوتیک هایی که به مقاومت در برابر دارو کمک می کنند، دریافت کرده هست. این نکات را جهت داشتن یک خرید مطمئن دنبال کنید.

    – کشور مبدا را بررسی کنید:

    ماهی های آزاد یا پرورشی در آمریکا معمولا سم کمتری داشته و مقاومت بیشتری دارند ( یعنی با صید بیش از حد گرفته نشده اند ) نسبت به سایر کشورها. جهت دوری از آنتی بیوتیک که می تواند منجر به مقاومت در برابر داروهای ضد باکتری شود، غذاهای دریایی کشورهایی مثل نروژ ( که مقررات سخت گیرانه ای جهت استفاده از آنتی بیوتیک درد ) و ایسلند ( که آب های سرد استفاده از آنتی بیوتیک ها را محدود می کند) نیز گزینش خوبی هست. از مصرف ماهی های تولید شده است در کشورهایی که قوانین دریایی سهل انگار تر جهت غذاهای دریایی دارند مانند چین، تایلند، ویتنام و اندونزی صرف نظر کنید.

    راهنمای خرید ماهی و دیگر غذاهای دریایی

    – از فروشگاه های معتبر خریداری کنید:

    – دنبال این برچسب ها باشید:

    شورای نظارت بر دریا The Marine Stewardship Council و صید دریایی Friend of the Sea seals هر دو ماهی های پرورشی و صید شده است سالم را تایید می کنند. جهت ماهی های پرورشی می توانید دنبال برچسب عالی ترین کارها پرورش آبزیان Best Aquaculture Practices label باشید که عدم ایجاد مقاومت به آنتی بیوتیک را تضمین می کند. هر سه این برچسب ها تایید می کنند که در پرورش ماهی از حداقل مواد شیمیایی استفاده شده است که باعث ایجاد تداخل در زیستگاه نمی شود.
    به خاطر داشته باشید که غذاهای دریایی بخشی جدایی ناپذیر از یک شیوه زندگی سالم هستند اگر بدانید که چگونه انواع سالم آن ها را تهیه کنید.


    تهیه و ترجمه:گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    اختصاصی سیمرغ


    واژه های کلیدی: آنتی بیوتیک | استفاده | سلامتی | دریایی | مقاله | سلامت | انتخاب | سلامت

    راهنمای خرید ماهی و دیگر غذاهای دریایی

    راهنمای خرید ماهی و دیگر غذاهای دریایی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • منابع اورجینال رباتیک