تنها راه تغییر یافتن یک تصمیم واقعی است.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » نحوه برطرف تلخی رب انار+ طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه خانگی

    نحوه برطرف تلخی رب انار+ طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه خانگی

    طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه و ترش ، رب انار در چه غذاهایی استفاده میشود ، نگهداری رب انار ، روش تهیه رب انار صنعتی ، برطرف

    نحوه برطرف تلخی رب انار+ طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه خانگی

    طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه و ترش ، رب انار در چه غذاهایی استفاده میشود ، نگهداری رب انار ، طرز تهیه رب انار صنعتی ، برطرف تلخی رب انار ،طرز تهیه رب انار اکبر جوجه ، علت تلخی رب انار ، چرا رب انار تلخ میشود ،ایا رب انار خراب میشود

    رب انار در واقع آب انار جوشیده و غلیظ شده است است که به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها به خصوص رب خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی از آن استفاده می شود.

    نحوه برطرف تلخی رب انار+ طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه خانگی

    طعم رب انار ممکن است مایل به ترشی یا مایل به شیرینی باشد و گزینش آن به سلیقه هر فرد بستگی دارد. رب انار همچنین در رنگ های تیره و روشن موجود است که این رنگ به تیرگی یا روشنی دانه های انار بستگی دارد.

    رب انار مخصوص شمال کشور عزیزمان ایران از نوعی انار به نام ترشه انار (انار جنگلی) به دست می آید و بسیار ترش و تیره رنگ است و فسنجانی که با آن تهیه شود، ترش مزه و تقریبا سیاه رنگ خواهد شد.

    اگر انار جنگلی یا انار ترش در دسترس نداربد می توانید جهت ترش ترشدن رب انار خانگی، از مقداری آب انار ترش، آب نارنج یا آبغوره استفاده کنید.

    شمالی ها نوعی فسنجان محلی تهیه می کنند که به آن سیاه فسنجان گفته می شود. جهت تهیه این غذا معمولا از رب انار سیاه استفاده می شود. جهت داشتن یک رب انار غلیظ و سیاه رنگ باید یک قطعه آهن تمیز را روی شعله گاز سرخ کنید و موقع پخت رب انار داخل رب یا موقع پخت خورشت فسنجان داخل خود فسنجان بیندازید. از ترکیب اکسید آهن با تانن موجود در رب انار، رنگ سیاه تندی پدید می آید و در نهایت به این رب، رب انار سیاه گفته می شود.

    برای تهیه رب انار دو روش کلی وحود دارد که در یکی؛ از دانه های انار و در دیگری از آب انار استفاده می شود. در ادامه هر دو روش تهیه رب انار خانگی را به شما آموزش خواهیم داد

    طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه و ترش ، رب انار در چه غذاهایی استفاده میشود ، نگهداری رب انار ، روش تهیه رب انار صنعتی ، برطرف

    مواد مورد نیاز جهت تهیه رب انار:

    •  انار      ۸ کیلوگرم
    •  آب      ۳ لیوان
    •  نمک      در صورت میل به ۱ قاشق غذاخوری

    وسایل مورد نیاز جهت تهیه رب انار خانگی:

    • صافی پارچه ای یا سیمی منزل ریز
    • گوشتکوب
    • چرخ گوشت

    طرز تهیه رب انار سنتی با استفاده از آب انار:

    1. برای تهیه رب انار خانگی با استفاده از آب انار ابتدا انارها را شسته، از وسط نصف کنید.
    2. دستگاه آب انار گیری سنتی را برداشته و انارها را آب بگیرید.
    • نکته: اگه حجم اناری که دارید بالاست، حتما از مردها جهت آب گیری انارها کمک بگیرید.
    • اگر آب انار گیر دستی ندارید می توانید از آبمیوه گیری یا غذاساز استفاده کرده و بعد آب انار را از صافی عبور دهید تا صاف و براق شود.
    1. وقتی آب همه انارها را گرفتید، آب انارها را صاف کنید.
    2. آب انارها را داخل یک دیگ یا قابلمه بزرگ ریخته و روی شعله با حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش بیاید.
    3. وقتی آب انار به نقطه جوش رسید، حرارت را کم کنید و مراقب باشید تا ته نگیرد و نسوزد.
    4. هر چند دقیقه یک بار رب را هم بزنید.
    5. مدت وقت حرارت دادن آب انار به قدری است که کم کم به غلظت رسیده و شبیه رب های حاضری شود. به عنوان نمونه جهت حدود ۴۰ کیلو انار، شاید مورد نیاز باشد یک روز کامل آب آن را بجوشانید.

    رب انار شما آماده هست. رب اناری که با این روش تهیه می شود غلظتی شبیه به شربت دارد.

    طرز تهیه رب انار خانگی با استفاده از دانه انار:

    1. برای تهیه رب خانگی، ابتدا انارها را شسته و سر و ته آن ها را با چاقو جدا کرده و انارها را از وسط دو قسمت کنید.
    2. سپس انارها را از قسمت دانه، کف دست بگیرید و با استفاده از یک وسیله سنگین مثل گوشت کوب یا پشت قاشق، به پوست انارها ضربه بزیند تا انارها دانه شوند و فقط پوست آن ها باقی بماند.
    3. سعی کنید تمام دانه های انار داخل ظرف ریخته شود و چیزی هدر نرود.
    4. دانه های خراب و زایدات را از داخل ظرف خارج کنید لیکن در غیر این صورت، طعم رب شما را خراب خواهند کرد.
    5. دانه ها را فقط یک مرتبه شستشو دهید.
    6. پس از این مرحله، دانه های تمیز را داخل قابلمه ریخته و روی آن ها مقدار ۲ الی ۳ لیوان آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا کمی بپزد و آب انداخته و نرم شوند.
    7. حالا یک سبد آبکش بزرگ برداشته و آن را روی یک قابلمه با سایز مناسب قرار دهید به طوری که سبد کاملا دهانه قابلمه را بپوشاند.
    8. انار های پخته شده است را داخل سبد بریزید تا آب انار از تفاله ها جدا شود.
    9. سپس با دست یا پشت یک قاشق، دانه ها را به کف سبد آبکش بسایید و کمی با دست فشار دهید تا فقط تفاله و هسته دانه ها باقی بماند.
    10. آب انار به دست آمده را داخل قابلمه بزرگ و جاداری ریخنه و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
    11. در حین جوشیدن آب انار، کف روی آن را جمع کنید.
    12. آب انار را مرتب هم بزنید تا سر نرود.
    13. جوشاندن آب انار باید تاحدی ادامه پیدا کند که آب انار به غلظتی مشابه غلظت عسل برسد.
    14. بعد از حدود ۵-۶ ساعت، رنگ آب انار عوض کردن کرده و شروع به قل قل زدن می کند و حباب های آن به بیرون از قابلمه پرتاب می شوند که این یعنی آب انار شما در حال تبدیل شدن به رب است و دارد به غلظت می رسد.
    15. در این مرحله دیگر از پای دیگ تکان نخورید و مرتب رب را هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد.
    16. مواظب باشید که حباب های رب به سر و صورت تان نپاشد و نسوزید.
    17. وقتی رب انار به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا کمی خنک شود.
    18. حالا به آن نمک اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

    رب انار آماده شده است را داخل شیشه های کوچک تمیز و خشک بریزید. رب اناری که به روش دوم تهیه می شود، به علت استفاده از دانه انار غلیظ تر و گوشتی تر است.

    نحوه برطرف تلخی رب انار+ طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه خانگی

    چند توصیه بسیار مهم راجع به تهیه رب انار خانگی:

    • برای تهیه هر نوع رب مثل رب انار باید از قابلمه بزرگ یا دیگ استفاده کنید تا رب موقع به جوش آمدن سرریز نشود.
    • بهتر است نمک را رب بعد از غلیظ شدن و خنک شدن اضافه کنید. به این علت که نمک به خاطر تصویر العمل هایی شیمیایی باعث کدرشدن رب می شود.
    • اگر می خواهید رب انار را به مدت طولانی و به خصوص بیرون از یخچال نگه دارید، غلظت آن را بیش از حد معمول در نظر بگیرید.
    • برای فهمیدن قوام رب انار می توانید مقداری از آن را جهت آزمون کردن داخل ظرفی بریزید و کمی صبر کنید تا سرد شود. اگر ظرف را تکان دادید و رب انار به مشکل حرکت کرد، یعنی قوام و غلظت رب مناسب است و می توانید آن را از روی حرارت بردارید.
    • هرچه مقدار انار ها زیاد باشد مسلما مدت وقت جوشیدن و آماده شدن رب نیز طولانی تر است.
    • هرچه قدر به وقت آخر پخت رب انار نزدیک تر می شوید، رنگ رب شما تیره تر می شود.
    • اگر از انار شیرین استفاده کنید، تقریبا رب شما به رنگ قهوه ای سوخته یا سیاه درمی آید و این رنگ به درصد شیرینی انار شما بستگی دارد.
    • اگر انار شما ملس یا ترش باشد، رنگ رب آن تیره تر و سیاه تر خواهد شد.
    • تا هنگامی که که رب کاملا سرد نشده، آن را از دیگ به شیشه یا هر ظرف دیگری انتقال ندهید.
    • پس از سرد شدن، رب را داخل ظرف دلخواه بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
    • تقریبا از هر ۱۰ کیلو انار، حدود ۲ کیلو رب انار غلیظ و خوشمزه تهیه می شود.
    • رب انار رقیق و آبکی نیز دوام کمتری داشته و سریع کپک می زند. بعد رعایت اعتدال در غلظت رب انار بسیار مهم است.
    • از افزودن شکر و هر چیز دیگری به رب انار خانگی خودداری کنید. این کار باعث می شود؛ رب انار سریع کپک بزند.

    امیدواریم توضیحات ارائه شده است کافی و بافایده بوده و بتوانید با استفاده از هر یک از این روش ها، یک رب انار خوش رنگ، خوشمزه و غلیظ تهیه کنید و از آن جهت پخت غذا و … استفاده کنید.

    ساتین

    واژه های کلیدی: انار شیرین | استفاده | شیرینی | حرارت | فسنجان |

    نحوه برطرف تلخی رب انار+ طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه خانگی

    نحوه برطرف تلخی رب انار+ طرز تهیه رب انار شیرین و سیاه خانگی

    امتیاز 2.79 ( 14 رای )

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • چاپ کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون