آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » عادت های غذایی سرطان زا را بشناسید

    عادت های غذایی سرطان زا را بشناسید

    برخی عادت های غذایی و روش های طبخ جهت سلامتی بدن بسیار مضر است و در بعضی مواد منجر به سرطان و آسیب های جبران ناپذیر می شوند.

    عادت های غذایی سرطان زا را بشناسید

    برخی عادت های غذایی و روش های طبخ جهت سلامتی بدن بسیار مضر است و در بعضی مواد منجر به سرطان و آسیب های جبران ناپذیر می شوند.

    مصرف زیاد این مواد غذایی سرطان زاست

    مصرف زیاد قند،سوسیس، کالباس و هات داگ شانس مبتلا شدن به سرطان را زیاد کردن می دهد،همچنین مصرف زیاد انواع چربی ها،روغن و مواد غذایی سرخ شده،شانس مبتلا شدن به سرطانها به خاص سرطان پروستات،کولون،ریه و سرطان پستان را زیاد کردن می دهد.

    عبارات مهم : پیشگیری از سرطان – محصولات غذایی
    ۳۰ تا ۴۰ درصد سرطان ها با حفظ وزن مطلوب، تغذیه صحیح و اصلاح شیوه زندگی قابل پیشگیری است،
    عوامل تغذیه ای که احتمال بروز سرطان را زیاد کردن می دهند عبارتند از مصرف نامطلوب و زیاد چربی ها، نمک، قند و شکر، طبخ نامناسب غذا و استنشاق مکرر بخار روغن سوخته.

    مصرف زیاد انواع چربی ها، روغن ها و مواد غذایی چرب و سرخ شده، شانس مبتلا شدن به سرطان ها به خاص سرطان پروستات، سرطان کولون، سرطان ریه و سرطان پستان را زیاد کردن می هد. اسید های چرب ترانس و اشباع ( در کیک ها، کلوچه ها، کراکرها، غذاهای حیوانی، مارگارین، روغن سرخ کرده و چیپس) خطرناک ترین چربی ها هستند. بنابراین توصیه می شود بیشترین چربی مصرفی روزانه از منابع چند غیر اشباعی و تک غیر اشباعی از جمله روغنهای گیاهی مایع، روغن زیتون، مغزها و ماهی باشد.

    مصرف غذاهای شور و پرنمک و نمک سود شده است احتمال بروز سرطان معده را زیاد کردن می دهد. حداکثر میزان مجاز مصرف نمک در روز حدود ۵ گرم در افراد زیر ۵۰ سال و کمتر از ۳ گرم در افراد بالای ۵۰ سال، کودکان، مبتلایان به فشارخون بالا و بیماریهای قلبی عروقی است که مشمول بر نمک موجود در مواد غذایی بطور طبیعی، نمک اضافه شده است به غذا و نمک موجود در محصولات صنعتی است.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : غذای سرطان زا داریم یا نه؟

    عادت های غذایی سرطان زا را بشناسید

    اگر می خواهید زیاد بدانید : ۶ عامل سرطان زا ولی پر مصرف

    اگر می خواهید زیاد بدانید : این مواد واقعا سرطان زا هستند؟

    اگر می خواهید زیاد بدانید : ۷۷ نوع ماده سرطان زا، هدیه ظروف یکبار مصرف

    روش های طبخ سرطان زا

    برخی عادت های غذایی و روش های طبخ جهت سلامتی بدن بسیار مضر است و در بعضی مواد منجر به سرطان و آسیب های جبران ناپذیر می شوند.

    بعضی از روش های نادرست طبخ مواد غذایی مانند سوختن گوشت در اثر کباب کردن موجب تولید ترکیبات سرطانزا می شود. به علاوه فرآوری گوشت ها در مواردی مانند انواع گوشت های دودی شده، نمک سود شده، و یا اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده های غیر مجاز و استفاده زیاد از آنها در صنایع غذایی به عنوان نمونه در انواع سوسیس، کالباس، هات داگ خطر سرطانزایی دارد.

    قرار گرفتن مکرر در معرض بخار روغن های مورد استفاده جهت سرخ کردن سریع غذا (بدون استفاده از دستگاه تهویه و دودکش جهت دفع بخارات حاصل از روغن ) از علل زمینه ساز سرطان ریه معرفی شده است است.

    مصرف زیاد قند، شانس مبتلا شدن به سرطان را زیاد کردن می دهد. در حقیقت مقادیر زیاد قند و شکر، سمومی را در بدن تولید می کنند که باعث زیاد کردن خطر مبتلا شدن به سرطان می شود. مصرف محصولات غذایی دارای قند افزوده مانند چای و قهوه که همراه با قند و شکر مصرف می شوند و یا نوشابه های گازدار، آب میوه های صنعتی و سایر نوشیدنی هایی که مقدار زیادی شکر دارند خطر مبتلا شدن به سرطان لوزالمعده را زیاد کردن می دهند.

    مدیردفتر اصلاح تغذیه جامعه وزارت بهداشت، عوامل تغذیه ای که باعث پیشگیری از سرطان می شوند را آنتی اکسیدان ها، میوه و سبزی، فیبرهای غذایی، اسید فولیک، ویتامین D و کلسیم نام برد و گفت: آنتی اکسیدان ها گروهی از ترکیبات در مواد غذایی هستند که می توانند رادیکالهای آزاد (عوامل ایجاد کننده سرطان) را در بدن از بین ببرند و یا مانع از شکل گیری آنها شوند. مهمترین آنتی اکسیدانهای بدن ویتامین های C ، E، کاروتنوئید ها و سلنیوم هستند.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : این سرطان را با فیبر متوقف کنید

    اگر می خواهید زیاد بدانید : نقش تغذيه در پيشگيری از سرطان

    اگر می خواهید زیاد بدانید : قوی ترین آنتی اکسیدان دنیا را بشناسید

    اگر می خواهید زیاد بدانید : مهم ترین غذاهای دارای آنتی اکسیدان و ضد سرطان های طبیعی

    گردآوری:گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع:tasnimnews.com

    عادت های غذایی سرطان زا را بشناسید

    واژه های کلیدی: پیشگیری از سرطان | محصولات غذایی | سرطان پروستات | آنتی اکسیدان | مواد غذایی | سرطان پستان | سرطان ریه | سرطان معده | مبتلا شدن | استفاده | سرطان زا

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • منابع اورجینال رباتیک