آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » فواید پنیر+ پنیر چاق کننده است؟

    فواید پنیر+ پنیر چاق کننده است؟

     پنیر یکی از محصولات لبنی پرطرفدار است که گاهی تصور می شود مصرف آن باعث چاقی می شود. در ادامه به فواید پنیر اشاره می کنیم.

    فواید پنیر+ پنیر چاق کننده است؟

    پنیر یکی از محصولات لبنی پرطرفدار است که گاهی تصور می شود مصرف آن باعث چاقی می شود. در ادامه به فواید پنیر اشاره می کنیم.

    پنیر و فواید آن را بشناسید

    پنیر منبع خوبی از کلسیم و پروتئین هست، ولی ممکن است حاوی مقدار زیادی چربی اشباع شده است و سدیم باشد. آیا باید پنیر زیاد بخوریم؟

    عبارات مهم : استفاده – استخوان
    پنیر طی ۵۰ سال اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده هست. تحقیقات نشان می دهند مصرف آن از سال ۱۹۷۰ تا ۲۰۰۹ سه برابر شده است هست. تنوع پنیرها و تعداد متخصصان تولید پنیر نیز زیاد از قبل شده است هست.

    برخی افراد به خاطر حساسیت به شیر یا عدم تحمل لاکتوز و یا به علت گزینش رژیم جهت چربی سوزی از مصرف مواد لبنی اجتناب می کنند.

    پنیر دارای مزیت هایی است که بری از آنها شگفت انگیز هستند.

    انواع پنیر

    پنیر یکی از بااهمیت ترین ترکیبات همراه بعضی غذاهای محبوب، از جمله پیتزا، غذای مکزیکی، سالاد و دیگر ساندویچ هاست. به علاوه پنیر می تواند یک میان وعده یا پیش غذا باشد و به سس، سوپ، شیرینی ها و بسیاری از غذاها اضافه می شود. صدها نوع پنیر وجود دارد که طعم آن ها نیز متنوع هست.

    پنیر با شیر کامل. هر ۲۸ گرم آن حاوی ۶ تا ۱۰ گرم چربی است. از این میزان ۴ تا ۶ گرم آن چربی اشباع شده است هست.

    پنیر کم چرب یا پنیری که چربی آن گرفته شده. این پنیر با شیر ۲ درصد تولید می شود. شیر بدون چربی یا شیر خشک نیز جهت تولید این پنیر استفاده می شود.

    پنیرهای تازه پنیرهایی هستند که مدت زیادی نگهداری نمی شوند. این پنیرها اغلب رطوبت بالا و بافت نرم و طعم ملایمی هستند.

    پنیرهای بالغ یا پنیرهایی که تولید آن ها مدت زیادی طول می کشد، دارای بافت سفت تری هستند و معمولا به مدت ۶ ماه یا زیاد نگهداری می شوند. هر چه مدت نگهداری طولانی تر باشد، طعم و بوی پنیر نیرومند تر خواهد بود. پنیر چدار و پنیر سوئیسی از این نوع هستند.

    پنیر فراوری شده است پنیرهای غذا و پنیرهای طعم دار

    پنیرهای غیر لبنی، مانند پنیر سویا که مناسب افرادی است که نمی توانند محصولات لبنی مصرف کنند. ولی این نوع پنیر به شدت پردازش شده است هست.

    فواید پنیر+ پنیر چاق کننده است؟

    خواص پنیر

    محصولات لبنی یکی از عالی ترین منابع کلسیم و دیگر مواد مغذی هستند. در ادامه به چند مورد از بااهمیت ترین ارزش های غذایی و مزایای پنیر اشاره می کنیم.

    ۱٫ پنیر و سلامت استخوان ها

    کلسیم، پروتئین، منیزیم، زینک و ویتامین های A، D و K مواد مغذی موجود در پنیر هستند که به سلامت استخوان ها در کودکان و بزرگسالان کمک می کنند و از بروز پوکی استخوان پیشگیری می کنند.

    برخی نظریه ها حاکی از این است که مصرف محصولات لبنی منجر به بالا رفتن سطح اسید بدن می شود و این مسئله می تواند به استخوان ها آسیب برساند. به هرحال شواهد علمی از این نظریه حمایت نمی کنند.

    ۲٫ پنیر و سلامت دندان ها

    پنیر می تواند سلامت دندان ها را نیز اصلاح بخشد. کلسیم نقش مهمی در شکل گیری دندان ها بازی می کند و منبع خوبی از کلسیم هست. به علاوه حداقل یکی از بررسی ها نشان داده اند که خوردن پنیر می تواند سطح pH در پلاک دندان را زیاد کردن دهد و از دندان ها در برابر پوسیدگی محافظت کند. به نظر می رسد شیر و ماست بدون قند دارای این تاثیر نیستند.

     پنیر یکی از محصولات لبنی پرطرفدار است که گاهی تصور می شود مصرف آن باعث چاقی می شود. در ادامه به فواید پنیر اشاره می کنیم.

    ۳٫ پنیر و فشار خون

    بررسی ها نشان داده اند علیرغم اینکه بعضی پنیرها حاوی چربی و سدیم هستند، افرادی که پنیر زیاد می خورند، فشار خون پایین تری دارند.

    کلسیم می تواند به کم کردن فشار خون کمک کند.پنیرهای حاوی چربی پایین و سدیم پایین زیاد توصیه می شوند. قبل از خرید پنیر اطلاعات تغذیه آن را به دقت بررسی کنید، لیکن بعضی پنیرهای بدون چربی دارای سدیم اضافه هستند. به علت فراوری بیش از حد پنیرهای بدون چربی به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه نمی شوند.

    ۴٫ پنیر و عروق خونی سالم

    برخی پنیرها حاوی سطح بالای کلسترول و سدیم هستند و ممکن است منجر به بروز پرسشها قلبی و عروقی شوند. با این حال بررسی هایی که در سال ۲۰۱۴ انجام شد نشان دادند که محصولات لبنی می توانند منبع خوبی از آنتی اکسیدانی به نام گلوتاتیون glutathione باشند. این آنتی اکسیدان جهت سلامت مغز و پیشگیری از پرسشها ناشی از زیاد کردن سن مهم است.

    *گلوتاتیون glutathione : یک ترکیب پروتئینی کوچک است که از سه اسید آمینه ساخته شده است هست. به علت استفاده از سه آمینو اسید در ساختار این پروتئین به آن تری پپتید هم می گویند.

    در سال ۲۰۱۶ دانشمندان دریافتند که فواید آنتی اکسیدانی پنیر می تواند از بدن در برابر تاثیرات منفی سدیم در کوتاه مدت محافظت کند.

    در این بررسی عروق خونی شرکت کننده هایی که از پنیر لبنی مصرف می کردند، عملکرد بهتری نسبت به عروق خونی کسانی داشتند که از پنیر سویا استفاده می کردند.

    ۵٫ پنیر و اصلاح میکروبیولوژی روده و کلسترول

    پنیر به عنوان یک غذای تخمیر شده است می تواند به زیاد کردن باکتری های سالم روده کمک کند. این مسئله روی سطح کلسترول خون نیز تاثیر می گذارد.

    ۶٫ پنیر و وزن سالم

    بررسی ها نشان داده اند شخصی که دارای شاخص توده بدنی یا BMI بالاست بیش از دیگران در معرض کم کردن سطح کلسیم است. از آنجایی که پنیر منبع خوبی از کلسیم هست، بنابراین جهت کسانی که رژیم غذایی جهت چربی سوزی گزینش کرده اند، پنیر بافایده خواهد بود. ولی به هرحال مصرف زیاد پنیر می تواند تاثیر معکوس داشته باشد و منجر به زیاد کردن وزن شود. عالی ترین حالت جهت تاثیر پنیر بر روی وزن این است که به میزان مناسب از پنیر استفاده کنید.

    فواید پنیر+ پنیر چاق کننده است؟

    ۷٫ پنیر و اسیدهای چرب امگا ۳

    اسیدهای چرب امگا ۳ در بعضی از انواع پنیر موجود هستند، به خاص پنیرهایی که با شیر گاوهایی تولید می شود که علف طبیعی و تازه می خورند. تصور می شود اسیدهای چرب امگا ۳ جهت سیستم قلب و عروق و مغز موثر هست.

    ۸٫ پنیر و سلامت سلول ها

    سلول ها جهت ساخت و ساز و ترمیم نیاز به پروتئین دارند. ۲۸ گرم پنیر چدار حاوی ۷ گرم پروتئین است. میزان پروتئین توصیه شده است جهت هر فرد به سن، اندازه بدن و میزان فعالیت وی بستگی دارد.

    چه زمانی مصرف پنیر جهت شما خوب نیست؟

    رژیم غذایی سرشار از سدیم و چربی اشباع شده است خطر مبتلا شدن به فشار خون بالا، بیماری های قلبی و عروقی و دیابت نوع ۲ را زیاد کردن می دهد.

    چربی اشباع شده است : ۲۸گرم پنیر چدار حاوی ۱۲۰ کالری و حدود ۶ گرم چربی اشباع شده است است. مصرف زیاد چربی اشباع شده است می تواند خطر بروز دیابت، چاقی و پرسشها قلبی را زیاد کردن می دهد.

    برخی بررسی ها نیز نشان می دهند که چربی اشباع شده است مربوط به غذاهای لبنی نسبت به چربی اشباع شده است از دیگر منابع چربی دارای ضرر کمتری است.

    سدیم: علاوه بر چربی، برخی پنیرها حاوی سدیم زیادی هستند، به خاص پنیرهایی فراوری شده است و پنیرهای طعم دار شده.

    هورمون ها: نگرانی هایی در مورد وجود استروژن و دیگر هورمون های استروئیدی در محصولات لبنی وجود دارد.این هورمون ها می توانند سیستم غدد درون ریز را مختل کنند و خطر بروز بعضی سرطان ها را زیاد کردن دهند.

     پنیر یکی از محصولات لبنی پرطرفدار است که گاهی تصور می شود مصرف آن باعث چاقی می شود. در ادامه به فواید پنیر اشاره می کنیم.

    کلام آخر در مورد پنیر

    پنیر می تواند منبع خوبی از کلسیم باشد، به خاص جهت افرادی که دچار عدم تحمل یا حساسیت به لاکتوز نیستند،اما باید نوع پنیر با دقت گزینش شود و همچنین در میزان مصرف آن نیز ملاحظه شود.

    یک متخصص تغذیه در این باره و با توجه به شرایط جسمی شما می تواند مصرف شیر، پنیر یا هر یک از دیگر محصولات لبنی را توصیه کند.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : پنیر جهت صبحانه بهتر است یا شام؟

    اگر می خواهید زیاد بدانید : خواص پنیر را زیاد بشناسید

    اگر می خواهید زیاد بدانید : جلوگیری از بیماری های قلبی با پنیر!

    فواید پنیر+ پنیر چاق کننده است؟

    تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    اختصاصی سیمرغ


    واژه های کلیدی: استفاده | استخوان | پروتئین | محصولات | کلسیم | سلامت | دندان | سلامت

    فواید پنیر+ پنیر چاق کننده است؟

    فواید پنیر+ پنیر چاق کننده است؟

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • افست کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • چاپ کتاب لاتین
  • جعبه هدیه کتاب
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال