هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظر می رسد.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » خواص سبزیجات قرمز رنگ جهت بدن

    خواص سبزیجات قرمز رنگ جهت بدن

    مصرف سبزیجات قرمز رنگ به کم کردن خطر مبتلا شدن به بیماری هایی نظیر دیابت، پوکی استخوان و کلسترول بالا و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

    خواص سبزیجات قرمز رنگ جهت بدن

    مصرف سبزیجات قرمز رنگ به کم کردن خطر مبتلا شدن به بیماری هایی نظیر دیابت، پوکی استخوان و کلسترول بالا و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

    خواص سبزیجات قرمز رنگ جهت تامین سلامت بدن

    سبزیجات قرمز رنگ حاوی مواد مغذی گیاهی به نام آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها، لیکوپن Lycopene، آنتوسیانینAnthocyanin و مواد معدنی جهت جلوگیری از مبتلا شدن به سرطان، بیماری های مزمن و تقویت سیستم ایمنی بدن هستند. لیکوپن آنتی اکسیدانی است که نشان داده شده است خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی را کم کردن می دهد ضمن این که منجر به محافظت از چشم ها، مبارزه با عفونت و آسیب های ناشی از دود تنباکو می شود. آنتوسیانین نیز منجر به محافظت از کبد، اصلاح بینایی، کم کردن فشار خون و التهاب خواهد شد:

    عبارات مهم : سبزیجات قرمز رنگ – مبارزه با سرطان

    خواص سلامت فلفل قرمز تند

    حاوی کپسایسین Capsaicin جهت کم کردن درد است ضمن این که این نوع فلفل ترکیبات ضد سرطان نیز دارد. مصرف تنها یک اونس فلفل قرمز تند دو سوم میزان نیاز به ویتامین ث را تامین می کند ضمن این که منبع خوبی از منیزیم، مس و ویتامین آ نیز هست.

    خواص سبزیجات قرمز رنگ جهت بدن

    اگر می خواهید زیاد بدانید : فلفل تند بخورید!!

    خواص سلامت زرشک

    یک فنجان زرشک دو سوم میزان نیاز به ویتامین کا را در روز تامین می کند. زرشک منبع فوق العاده فولات، مس، منگنز، و ویتامین های ث، ب ۶ وEنیز محسوب می شود.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : خواص دمنوش زرشک + روش تهیه دمنوش زرشک

    خواص سلامت پیاز قرمز

    سبزی های خانواده پیاز همگی حاوی مواد شیمیایی گیاهی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن، کم کردن کلسترول و حمایت از کبد هستند. سولفید آلیل موجود در پیاز قرمز منجر به مبارزه با سرطان و بیماری های قلبی می شود ضمن این که حمایت کننده باکتری های بافایده روده است.

    مصرف سبزیجات قرمز رنگ به کم کردن خطر مبتلا شدن به بیماری هایی نظیر دیابت، پوکی استخوان و کلسترول بالا و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : تفاوت فواید پیاز سفید و قرمز در چیست؟

    خواص سلامت تربچه

    منبع خوبی از ویتامین ث، فولات و پتاسیم است ضمن این که فیبر موجود در آن، جهت مدت طولانی احساس سیری ایجاد می کند. مصرف تربچه منجر به زیاد کردن باکتری های بافایده روده جهت سلامت دستگاه گوارش خواهد شد.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : خواص درمانی تربچه

    خواص سلامت چغندر

    یکی از سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان و منبع بزرگ پتاسیم، فیبر، فولات، ویتامین ث و نیترات ها است. مطالعات نشان داده سبزیجات با ریشه خاکی خاصیت کم کردن فشار خون، اصلاح جریان خون و زیاد کردن استقامت ورزشی را دارند. نوشیدن آب چغندر میزان نیاز روزانه به ویتامین های ث، کا و آ را نیز تا حد زیادی تامین می کند.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : خواص چغندر

    خواص سلامت کلم قرمز

    حاوی آنتوسیانین هست؛ آنتی اکسیدانی نیرومند که خطر مبتلا شدن به اختلالات مغزی، سرطان، و بیماری های قلبی عروقی را کم کردن می دهد. مصرف روزانه یک فنجان کلم قرمز، ۸۵ درصد از میزان نیاز روزانه به ویتامین ث را تامین می کند ضمن این که تامین کننده ۴۲ درصد از میزان نیاز به ویتامین کا و ۲۰ درصد از میزان نیاز به ویتامین آ هست. کلم قرمز منبع بزرگ فیبر، ویتامین ب ۶، پتاسیم و منگنز نیز محسوب می شود. کلم قرمز حاوی گلوکوزینولات و سایر مواد مغذی جهت زیاد کردن باکتری های خوب روده است.

    خواص سبزیجات قرمز رنگ جهت بدن

    اگر می خواهید زیاد بدانید : کلم سفید نفخ بیشتری دارد یا کلم قرمز؟ آیا خوردن ترشی کلم بافایده است؟

    خواص سلامت گوجه فرنگی

    منبع بزرگ لیکوپن، ویتامین ث و پتاسیم آشنا می شود. بر اساس گزارش موسسه ملی بهداشت ایالات متحده، حدود ۸۵ درصد از لیکوپن موجود در رژیم غذایی از طریق گوجه فرنگی تازه و محصولات آن تامین می شود.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : ۱۰ علت جهت مصرف گوجه فرنگی

    خواص سلامت فلفل قرمز دلمه ای

    این سبزی شیرین دوز روزانه ویتامین آ را تامین می کند ضمن این که سه برابر زیاد از میوه های خانواده مرکبات حاوی ویتامین ث است. یک عدد فلفل قرمز تنها ۳۰ کالری دارد و مصرف آن، یک گزینش عالی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و درخشندگی پوست هست. غلظت بالای ویتامین ث موجود در این فلفل از بدن در برابر عفونت ها محافظت می کند. جویدن خام یا پخته فلفل قرمز تامین کننده ویتامین ب ۶، ویتامینEو فولات است.

    مصرف سبزیجات قرمز رنگ به کم کردن خطر مبتلا شدن به بیماری هایی نظیر دیابت، پوکی استخوان و کلسترول بالا و تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : آیا فواید فلفل دلمه های رنگی با هم تفاوت دارد؟

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع:iec.behdasht.gov.ir

    واژه های کلیدی: سبزیجات قرمز رنگ | مبارزه با سرطان | محافظت از کبد | محافظت از چشم | مبتلا شدن | تقویت بدن | ویتامین | سبزیجات | روزانه | بیماری | ویتامین

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب لاتین
  • چاپ کتاب اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی