كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A

    فواید باقالی

     فواید باقالی بسیار زیاد است که دانستن این فایده های شما را تشویق به مصرف زیاد باقالی می کند.

    فواید باقالی

    فایده های باقالی بسیار زیاد است که دانستن این فایده های شما را تشویق به مصرف زیاد باقالی می کند.

    خواص باقالی

    آیا تاکنون به فواید و فایده های باقالی فکر کرده اید؟ و آیا می دانید می توانید بدون نگرانی نسبت به زیاد کردن وزن باقالی مصرف کنید؟باقالی منبع پروتئین و فیبر محلول است و عاری از چربی اشباع شده است است و این فواید در کنار دیگر فایده های باقالی آن را به یک ماده مغذی تبدیل می کند. در ادامه به دیگر فایده های باقالی اشاره می کنیم.

    عبارات مهم : ویتامین – شیمیایی

    ۱٫ فایده های باقالی : بافایده جهت قلب

    یک فنجان باقالی حاوی ۳۶ گرم فیبر محلول است. بررسی ها نشان می دهند که مصرف غذاهای فیبر محلول می تواند به حفظ سطح کلسترول و همچنین کنترل قند خون کمک کند. این نوع فیبر نیز به کم کردن سطح کلسترول بد کمک کرده و در نتیجه از قلب محافظت می کند.

    فواید باقالی

    ۲٫ فایده های باقالی : کمک به کم کردن وزن

    هر فنجان باقالی حاوی ۴۰ گرم پروتئین است. طبق بررسی هایی که انجام شده افرادی که غذاهای سرشار از پروتئین و فیبر مصرف می کنند، در چربی سوزی موفق تر از کسانی هستند که غذاهای حاوی کربوهیدرات بالا و چربی کم مصرف می کنند.

    ۳٫ فایده های باقالی : سرشار از مواد مغذی

    باقالی سرشار از مواد مغذی، مواد معدنی و ویتامین هاست. بعضی از این ویتامین ها و مواد معدنی عبارتند از منیزیم، پتاسیم، آهن، مس، فسفر، ویتامین B1 و تیامین که تنها یک چهارم فنجان باقالی این مواد مغذی را به بدن شما می رساند.

    ویتامین B1 جهت عملکرد سیستم عصبی مرکزی مهم است، مس نقش مهمی در حفظ سیستم ایمنی بدن، گردش خون و حفظ سلامت استخوان ها دارد.منیزیم و فسفر جهت حفظ سطح فشار خون و سلامت استخوان ها مهم هستند و آهن نیز جهت انتقال اکسیژن مهم است.

    ۴٫ فایده های باقالی : منابع فولات و منیزیم

    باقالی منبع فوق العاده از منیزیم و فولات محسوب می شود. منیزیم نقش مهمی در سوخت و ساز پروتئین و کربوهیدرات دارد و فولات نیز جهت سلامت قلب، سیستم ایمنی و سنتز گلبول های قرمز خون مهم هست.

    ۵٫ فایده های باقالی : مقابله با افسردگی

    بله، این ماده غذایی توانایی مقابله با افسردگی را دارد. طبق بررسی های انجام شده، باقالی سرشار از آمینو اسید و دوپامین است که می تواند تاثیر بسزایی بر اصلاح خلق و خو داشته باشد و در نتیجه به اصلاح علائم افسردگی کمک می کند.

     فواید باقالی بسیار زیاد است که دانستن این فایده های شما را تشویق به مصرف زیاد باقالی می کند.

    ۶٫ فایده های باقالی : از گرسنه شدن جلوگیری می کند

    باقالی سرشار از پروتئین و فیبر هست. بررسی ها نشان داده اند که پروتئین و فیبر باعث احساس سیری طولانی مدت می شوند. به علاوه باقالی دارای کالری خیلی کمی هست، یک دوم فنجان باقالی دارای تنها ۹۵ کالری است. می توانید باقالی پخته را با ادویه های انتخابی خود بکوبید و همراه با نان سبوس دار مصرف کنید. این غذا یک میان وعده فوق العاده محسوب می شود.

    ۷٫ فایده های باقالی : بافایده جهت زن های باردار

    خانم های باردار به آهن و کلسیم نیازدارند. باقالی ماده غذایی مفیدی است که زن های باردار می توانند از آن بهره ببرند. باقالی حدود ۱۴ درصد از آهن توصیه شده است را تامین کرده و همچنین کلسیم کافی به بدن وارد می کنند. به علاوه یبوست دوران بارداری با کمک فیبر محلول موجود در باقالی برطرف می شود. به علاوه باقالی یک زن باردار را کاملا سیر کرده و به آن انرژی کافی می دهد.

    ۸٫ فایده های باقالی : موثر جهت بیماری پارکینسون

    باقالی منبع خوبی از لوودوپا levodopa هست. لوودوپا همان ماده شیمیایی است که در داروهای مربوط به درمان پارکینسون مصرف می شود. میزان این ماده شیمیایی نسبت به نوع باقالی در آن متفاوت خواهد بود، ولی به طور کل ۸۵ گرم باقالی حاوی ۵۰ تا ۱۰۰ میلی گرم از این ماده شیمیایی را دارد.

    طبق بررسی هایی که در مورد تاثیر این ماده شیمیایی بر روی بیماری پارکینسون انجام شده، این ماده در اصلاح علائم پارکینسون موثرتر از داروهاس سنتی عمل می کند.

    ۹٫ فایده های باقالی : منبع خوب ویتامین C

    باقالی منبع ویتامین C است و همانطور که می دانید ویتامین C یک آنتی اکسیدان نیرومند است.خاصیت آنتی اکسیدانی ویتامین C به از بین بردن رادیکال های آزاد کمک می کند؛ رادیکال های آزاد اگر از بین بردن نشوند باعث آسیب اکسیداتیو می شوند. آسیب اکسیداتیو باعث پیری زودرس و بروز چین و چروک بر روی پوست می شود. رادیکال های آزاد باعث بروز انواع سرطان می شوند و حتی سیستم ایمنی را ضعیف می کنند. ۱۰۰ گرم باقالی خام حاوی ۱٫۴ میلی گرم ویتامین C هست.

    ۱۰٫ فایده های باقالی : به حفظ تعادل مایعات در بدن کمک می کند

    از آنجایی که باقالی منبع پتاسیم هست، می تواند تعادل سطح pH بدن را حفظ کند. پتاسیم جهت عملکردهای مهم و طبیعی سلول های بدن، ضربان ریتمیک قلب و عملکرد عضلات مهم است. فقط اطمینان حاصل کنید که به میزان کافی از این ماده را دریافت می کنید.

    فواید باقالی

    اگر می خواهید زیاد بدانید : مصرف باقالی چه مزیت هایی دارد؟

    اگر می خواهید زیاد بدانید : مسمومیت مهلک ناشی از باقلا؛ فاویسم!!

    اگر می خواهید زیاد بدانید : به کودکمان باقلا بدهیم یا نه؟

    اگر می خواهید زیاد بدانید : باقلا جهت چه کسانی خطرناک است؟

     فواید باقالی بسیار زیاد است که دانستن این فایده های شما را تشویق به مصرف زیاد باقالی می کند.

    تهیه و ترجمه : گروه سلامت گروه تحریریه سایت
    seemorgh.com/health
    اختصاصی سیمرغ

    واژه های کلیدی: ویتامین | شیمیایی | بارداری | باردار | پروتئین | ویتامین | رادیکال | فنجان | سیستم | سلامت | ایمنی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • چاپ کتاب لاتین
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • چاپ کتاب اورجینال