آگاه باشيد، تنها با ياد خدا دلها آرامش می ‏يابد! (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » هر رنگ چه خواصی دارد؟+ خواص سبزی ها و میوه های رنگی جهت پوست

    هر رنگ چه خواصی دارد؟+ خواص سبزی ها و میوه های رنگی جهت پوست

     میوه ها و سبزی ها با رنگ های متفاوت دارای فواید زیادی هستند که علاوه بر سلامت دستگاه گوارش و اندام داخلی جهت سلامت پوست نیز خیلی بافایده هستند.

    هر رنگ چه خواصی دارد؟+ خواص سبزی ها و میوه های رنگی جهت پوست

    میوه ها و سبزی ها با رنگ های متفاوت دارای فواید زیادی هستند که علاوه بر سلامت دستگاه گوارش و اندام داخلی جهت سلامت پوست نیز خیلی بافایده هستند. در ادامه به بااهمیت ترین فواید میوه ها و سبزی های رنگی اشاره می کنیم.

    فواید سبزی ها و میوه های رنگی جهت پوست

    تاثیرگذار بودن ویتامین ها در شادابی پوست، تولیدكنندگان را نیز بر آن داشته تا جهت ساخت انواع كرم ها و لوسیون ها از تركیب های ویتامینه استفاده كنند ولی می توان به جای استفاده از تركیب های شیمیایی، این منابع طبیعی را در سبد میوه های بهاری پیدا كرد.

    عبارات مهم : سوپ گوجه فرنگی – آب گوجه فرنگی
    در طول چند دهه اخیر، به خصوص ۱۰ سال گذشته میزان استفاده از منابع آنتی اكسیدان زیاد کردن چشمگیری داشته است لیکن بشر به این نتیجه رسید كه یكی از علت های پیری و از بین رفتن سلول های بدن از جمله سلول های پوست، اكسیده شدن ناشی از فعل و انفعالات داخل سلول، هسته و سیتوپلاسم است.

    زیاد بدانید : خواص میوه ها با توجه به رنگ شان!!

    هر رنگ چه خواصی دارد؟+ خواص سبزی ها و میوه های رنگی جهت پوست

    بر این اساس موادی كه جهت سلول ها حكم مواد سمی را دارند تولید می شود كه در نتیجه پوست را با پیری و تخریب سلولی مواجه می کند.

    ۷ رنگ سلامت كه در منابع غذایی یافت می شود، یافته ای علمی است كه سلامت ترجمان های متفاوت به خصوص پوست را تأمین می کند و اغلب میوه ها و سبزی هایی را به این رنگ می بینیم كه دارای ترکیب های آنتی اکسیدانی، فلاونوییدی و ویتامین «A ،E و C» هستند.

    میوه هایی به بازار می آیند كه سرشار از منابع غذایی بافایده هستند و به سلامت اندام های متفاوت بدن كمك می کنند از این رو می توان بخشی از رژیم غذایی روزانه را به این گروه اختصاص داد كه علاوه بر سالم بودن، عوارض كمتری نسبت به مواد شیمیایی دارند و با اطمینان بیشتری مورد مصرف قرار می گیرند.

    از رنگ قرمز به عنوان نخستین رنگ سلامت می توان اشاره کرد كه در انار، هندوانه، گوجه فرنگی خام و پخته، آب گوجه فرنگی، گریپ فروت صورتی، سوپ گوجه فرنگی، سس ماكارونی و امثال آن که حاوی لیكوپن و آنتی اكسیدان هستند یافت می شود.

    ضمن اینكه منابع یادشده به علت ویتامین C موجود در آنها، جهت شادابی پوست بسیار بافایده هستند.

    گروه بعدی را مواد غذایی دارای رنگ قشنگ و آرامش بخش ارغوانی تشكیل می دهند كه سرشار از آنتوسیانین (آنتی اکسیدان بسیار نیرومند كه از لخته شدن خون جلوگیری می کند)، هستندو در كاهش احتمال مبتلا شدن به سرطان نقش دارند. انگور قرمز، زغال اخته، آلو، سیب قرمز، توت فرنگی، توت سیاه و تمشك جزو این گروه بهاری قرار می گیرند.

    فیتوكمیكال ها كه متابولیک های ثانویه گیاهی هستند در رژیم غذایی گیاهخواری به وفور تأمین و باعث می شود گیاه را در برابر آب و هوای بد و خطرهای احتمالی محافظت كند كه خوشبختانه این اثر حفاظت كننده در مورد انسان ها نیز صدق می کند و مانع رشد سریع سلول های سرطانی می شود.

    همچنین رنگ نارنجی در میوه هایی مثل زردآلو، هویج، انبه، سیب زمینی شیرین، کدوتنبل و گرمك یافت می شود كه مواد تولیدكننده ویتامین A را دارند و به علت دارا بودن آلفا و بتاكاروتن (پیشساز ویتامین A) در كاهش مبتلا شدن به سرطان مؤثر است.

    زرد متمایل به نارنجی گروه چهارم این رنگ های سلامت را تشكیل می دهد كه معمولاً منابع حاوی بتاكریپتوتانكسین و فلاونویید در محیط زیست به این رنگ وجود دارندو میوه هایی مثل پرتقال، نارنگی، هلو، شلیل، پاپایا (در کشور عزیزمان ایران كمتر پیدا می شود) و نوشیدنی هایی مثل آب پرتقال و نارنگی در این گروه قرار می گیرند و البته خاصیت ضد سرطانی دارند لیکن ۸۷ درصد از بتاكریپتوتانكسین از آب پرتقال و نارنگی به دست می آید.

    گروه غذایی سفید متمایل به سبز به علت دارا بودن فلاونویید، كوئرسیتین و كامفرول و الاستین خاصیت ضدتومور دارند كه می توان در خانواده پیازها از قبیل سیر، كرفس، گلابی، كاسنی سفید و پیاز به دنبال آنها بود.

     میوه ها و سبزی ها با رنگ های متفاوت دارای فواید زیادی هستند که علاوه بر سلامت دستگاه گوارش و اندام داخلی جهت سلامت پوست نیز خیلی بافایده هستند.

    ششمین گروه رنگ های سلامت رنگ سبز را تشكیل می دهند كه در سبزی هایی مثل كلم بروكلی، كلم پیچ، كلم دگمه ای و معمولی یافت می شود و دارای ترکیب های سولفورافان، ایزوتیوسیانات و ایندول هستند، ضمن اینكه ژن خاصی را كه باعث تحریك آنزیم های شكننده موادشیمیایی سرطانزا می شود تولید می کند.

    آخرین گروه رنگ ها نیز به رنگ سبز متمایل به زرد مربوط می شود كه علاوه بر شاداب سازی پوست در حفظ قوه بینایی و جلوگیری از رشد سلول های سرطانی دخیل است.

    اسفناج، ذرت، نخود و لوبیای سبز، خربزه، آووكادو و گیاه خردل، حاوی كارتنوییدهای زیگزانتین و لوتیین هستند كه در این گروه قرار می گیرند.

    به این ترتیب با افزودن خانواده رنگ ها به رژیم غذایی، می توان از بدن خود مواظبت كرد و نگرانی مبتلا شدن به بعضی از مرسوم ترین بیماری های قرن اخیر را كه تهدیدكننده سلامت افراد هست، کم کردن داد.

    زیاد بدانید : با میوه های رنگی سالم شوید

    زیاد بدانید : چطور میوه ها و سبزیجات آلوده به نیترات را تشخیص دهیم؟

    زیاد بدانید : این میوه ها فواید بیشتری دارند

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع : zendegionline.ir

    واژه های کلیدی: سوپ گوجه فرنگی | آب گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | مواد غذایی | رژیم غذایی | توت فرنگی | فواید میوه | فواید سبزی | رژیم غذایی | مبتلا شدن | توت فرنگی

    هر رنگ چه خواصی دارد؟+ خواص سبزی ها و میوه های رنگی جهت پوست

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • چاپ کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو