شب آنگاه زیباست که نور را باور داشته باشیم.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » توصیه هایی برای انتخاب خمیر دندان مناسب

    توصیه هایی برای انتخاب خمیر دندان مناسب

     توصیه های یک دندانپزشک برای انتخاب خمیر‌دندان مناسب

    خمیر دندان

    اغلب مردم براساس نام یا ظاهر و بسته‌بندی، خمیردندان مورد نظر خود را خریداری می‌کنند؛ این درحالیست که هر یک از خمیردندان‌ها، ویژگی خاص خود را دارند.

    دکتر میترا برادران با اشاره به اینکه مواد تشکیل دهنده بسیاری در خمیردندان‌های موجود در بازار وجود دارد، گفت:

    فلوراید مهم‌ترین ماده تشکیل دهنده بسیاری از محصولات تجاری است. این ماده روی مینای دندان‌ها رسوب می‌کند و به شکل یک سپر در برابر اسیدهای سنتز شده باکتری‌های دهان و آنهایی که در مواد غذایی و نوشابه‌های گازدار موجود هستند، از دندان‌ها محافظت می‌کنند. فلوراید موجود در خمیردندان‌ها اغلب به صورت فلوراید سدیم، فلوراید قلع و مونو فلوراید فسفات سدیم است.

    برادران با بیان اینکه قدرت تمیز کردن خمیر دندان‌ها به دلیل حضور مواد ساینده‌ای همچون آلومینا، سیلیس، کربنات کلسیم و فسفات کلسیم است، گفت:

    این مواد ضمن از بین بردن پلاک‌های دهان، موجب سفید شدن دندان‌ها و پرداخت مینای آنها می‌شوند. اگر خمیردندان حاوی مقادیر زیادی مواد ساینده باشد، به مینای دندان‌ها آسیب می‌رساند و باعث حساسیت دندان‌ها می‌شود. بنابراین باید خمیردندانی بخرید که حاوی مقادیر کمی مواد ساینده باشد. کف کنندگی خمیردندان‌ها به دلیل حضور مواد شوینده است. اغلب از SLS یا همان سدیم لودیل سولفات استفاده می‌شود که متاسفانه در افراد مستعد، موجب زخم دهان می‌شود. برخی از مواد شوینده مانند SLS، طعم بدی دارند. به منظور از بین بردن این طعم از طعم دهنده‌های مصنوعی استفاده می‌شود که رایج‌ترین آنها ساخارین است.به منظور محافظت از خمیردندان و پیشگیری از خشکی خمیر دندان‌ها، در تهیه آنها از مرطوب کننده‌هایی همچون آب، گلیسیرین یا سوربیتول استفاده می‌شود. زایلیتول نیز عنصر غیرمعمولی است که علاوه بر خاصیت مرطوب کنندگی، از ایجاد پوسیدگی و تشکیل پلاک دندان‌ها جلوگیری می‌کند.

    وی با بیان اینکه شیرین کننده‌هایی همچون ساخارین موجب خوش‌ طعم و خوشمزه شدن خمیردندان‌ها می‌شوند، گفت:

    بسیاری از این نوع شیرین کننده‌های مصنوعی در طبیعت وجود دارند، ولی تاثیر آنها بر پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها ناچیز است. برای جلوگیری از رشد میکروارگانیسم‌ها در خمیر دندان‌ها نیز به آنها نگهدارنده‌هایی همچون متیل‌پارابن، سدیم بنزوات و پارابن‌ها و اتیل‌ها اضافه می‌شود. برای خوشرنگ کردن خمیردندان‌ها اغلب به آنها رنگ‌های مصنوعی اضافه می‌کنند. رنگ سفید خمیردندان‌ها به دلیل وجود دی‌اکسید تینانیوم است، ولی به‌طور معمول خمیردندان‌ها در رنگ‌های قرمز، سبز، آبی یافت می‌شوند. اغلب مردم براساس نام خمیردندان‌ها یا ظاهر و بسته‌بندی آنها، خمیردندان مورد نظر خود را انتخاب می‌کنند. گاه نیز استفاده از نوعی خاص خمیردندان عادت می‌شود و فرد از کودکی یک نوع خمیردندان خاص را بدون هیچ دلیلی استفاده می‌کند. در حالی‌که هر یک از خمیردندان‌ها، خاصیت خاص خود را دارند، به عنوان مثال خمیردندان‌هایی که حاوی نیترات پتاسیم هستند، برای مبارزه با حساسیت دندان‌ها و خمیردندان‌های حاوی نیترات روی برای مبارزه با التهابات لثه بهترین انتخاب هستند.

    ایسنا

    امتیاز 5.00 ( 1 رای )

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب خارجی pdf