نباید از خسته بودن خود شرمنده باشی بلکه فقط باید سعی کنی خسته آور نباشی.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » ماءالشعیر، عالی ترین گزینش جهت مقابله با آلرژی فصلی

    ماءالشعیر، عالی ترین گزینش جهت مقابله با آلرژی فصلی

    به گفته یک متخصص طب سنتی، افرادی که با شروع بهار و گرده ‌افشانی بعضی درختان و گیاه های دچار حساسیت‌های فصلی می شوند، می توانند با اصلاح

    ماءالشعیر، عالی ترین گزینش جهت مقابله با آلرژی فصلی

    به گفته یک متخصص طب سنتی، افرادی که با شروع بهار و گرده ‌افشانی بعضی درختان و گیاه های دچار حساسیت‌های فصلی می شوند، می توانند با اصلاح رژیم غذایی و مصرف نوشیدنی هایی همچون ماءالشعیر، از بروز یا شدت یافتن آلرژی فصلی جلوگیری کنند

    آلرژی فصلی و راهکارهای طب سنتی

    دکتر ناصر رضایی پور افزود: افراد جهت پیشگیری از مبتلا شدن به حساسیت های بهاری، می‌توانند به ‌مدت ۳ روز از ماءالشعیر طبی که به ‌صورت سنتی و بدون استفاده از موادشیمیایی و نگهدارنده تهیه می شود و بعد از آن تا چند روز، از سبزی‌های پخته‌شده و بدون ادویه، به جای وعده غذایی استفاده کنند.

    به گفته وی نوشیدن عرقیات گیاهی به‌ خاص عرق گیاه های بهاره چون شاتره، کاسنی و خرفه، در پیشگیری از مبتلا شدن به حساسیت‌ها و آلرژی‌های فصلی توصیه شده است است.

    ماءالشعیر، عالی ترین گزینش جهت مقابله با آلرژی فصلی

    این متخصص طب سنتی افزود: یکی دیگر از راه‌های پیشگیری از حساسیت فصلی و جوش‌ها و دمل‌های پوستی، رعایت رژیم‌های پاکسازی است که به سبک‌شدن بدن و استراحت کبد و خروج مواد زائد و سموم از بدن کمک می‌کند.

    به گفته دکتر رضایی پور، مصرف کاهو سکنجبین، سمنو و آش‌های راحت کم‌گوشت با چاشنی ترش، خوردن سوپ جو و پلوگشنیز با جوجه جهت تقویت سیستم ایمنی، استفاده از نوشیدنی‌های خنک مانند شربت ریواس، شربت عناب، شربت نارنج، لیمو و به، پرهیز از مصرف غذاهای چرب و سرخ‌کردنی، کم کردن مصرف خوراکی‌های تلخ، تند و شور که مزاج گرم دارند، مانند آجیل شور، گردو و دیگر مغزها و پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های گرمی ‌بخش یا بسیار تر مانند شربت‌های بسیار شیرین و …، از جمله کارها تغذیه ای است که می تواند با کمک به پاکسازی بدن، از بروز آلرژی های این فصل بکاهد.

    این متخصص با تاکید بر اینکه ماءالشعیر عالی ترین نوشیدنی جهت برطرف حساسیت های بهاری هست، به روش تهیه آن اشاره کرد و گفت: ۵۰گرم هوا پوست‌کنده را با چهار لیوان (یک لیتر) آب، آنقدر بجوشانید تا جوها کاملاً پخته و شکفته شوند و تا قبل از سرد شدن، آن را صاف کنید و در جای خنک قرار دهید. این ماءالشعیر تا دو روز در یخچال قابل نگهداری است.

    وی با اشاره به اینکه ماء الشعیر طبی نباید غلیظ و ژله‌ای شود اظهار کرد: کسانی که معده سرد و یا تر دارند، یا با نوشیدن ماءالشعیر دچار ضعف شدید یا سردرد می‌شوند، بهتر است در هر لیوان آن، یک قاشق مرباخوری عسل حل کنند و سپس آن را بنوشند و توصیه می شود در وقت مصرف، ماءالشعیر را خوب تکان دهید و سپس میل کنید.

    به گفته یک متخصص طب سنتی، افرادی که با شروع بهار و گرده ‌افشانی بعضی درختان و گیاه های دچار حساسیت‌های فصلی می شوند، می توانند با اصلاح

    این متخصص طب سنتی تصریح کرد: ماءالشعیر در بعضی افراد مستعد، پرسشها گوارشی ایجاد می کند و از این رو، اگر با افزودن عسل هم دچار پرسشها گوارشی همچون نفخ شدید، می‌توانید در چند دقیقه آخر آماده‌ شدن ماءالشعیر، کمی چوب دارچین به آن بیفزایید.

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health

    عبارات مهم : پاکسازی بدن – مبتلا شدن
    منبع: salamatonline.ir

    واژه های کلیدی: پاکسازی بدن | مبتلا شدن | ماءالشعیر | نوشیدنی | استفاده | حساسیت | پیشگیری | نوشیدنی | سلامت | آلرژی | حساسیت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • چاپ کتاب لاتین
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو