دانشگاه تمام استعدادهای افراد از جمله بی استعدادی آن ها را آشکار می کند.(آنتوان چخوف)
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » انواع دسر و پیش غذا + طرز تهیه ژله پنیر خامه‌ای و آلبالو

    انواع دسر و پیش غذا + طرز تهیه ژله پنیر خامه‌ای و آلبالو

    آموزش انواع دسر + طرز تهیه انواع پیش غذا + آموزش ژله مجلسی + آموزش ژله برای جشن تولد و مهمانی ها + طرز تهیه غذاها و خوراکی های فانتزی ویژه کودکان

    ژله christmas-cherry-cream-cheese-jello-mold

    انواع دسر و پیش غذا + طرز تهیه ژله پنیر خامه‌ای و آلبالو

    این ژله طعم بی نظیری دارد و آماده سازی آن بسیار آسان است. شما می‌توانید این ژله را به تنهایی مصرف کنید یا روی کیک‌های خود قرار دهید.

    مواد لازم:

    • یک بسته پودر ژله آلبالو
    • یک بسته پنیر خامه‌ای
    • یک دوم پیمانه آجیل( اختیاری)
    • یک پیمانه آلبالو یا گیلاس

    طرز تهیه:

    1. پودر ژله را در آب حل کنید.
    2. اجازه دهید به دمای اتاق برسد.
    3. پنیر خامه‌ای، آلبالو( یا گیلاس) و آجیل را به آن اضافه کنید.
    4. خوب هم بزنید تا نرم شود.
    5. در قالب‌های دلخواه بریزید و در یخچال بگذارید.
    6. برای سرو کردن از داخل قالب خارج کنید.

    انواع دسر و پیش غذا + طرز تهیه ژله پنیر خامه‌ای و آلبالو

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی
  • کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • جعبه هدیه کتاب