کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید. (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » آیا رگه های سفید گوجه فرنگی مضر هستند؟

    آیا رگه های سفید گوجه فرنگی مضر هستند؟

    رگه‌های سفیدرنگ در گوجه فرنگی ناشی از رسوب نیترات و فلزات سنگین نیست و مردم می‌توانند این محصولات را با اطمینان خاطر مصرف کنند.

    آیا رگه های سفید گوجه فرنگی مضر هستند؟

    رگه های سفیدرنگ در گوجه فرنگی ناشی از رسوب نیترات و فلزات سنگین نیست و مردم می توانند این محصولات را با اطمینان خاطر مصرف کنند.

    رگه های سفید گوچه فرنگی نشانه چیست؟

    دکتر محمد مهدی رزمجو : ۱۸ محصول عمده کشاورزی تحت پایش مداوم سنجش سموم و کودهای شیمیایی و فلزات است و گوجه فرنگی یکی از این محصولات است.

    عبارات مهم : آزمایشگاه – استاندارد
    وی اظهار کرد: رگه های سفید رنگ در گوجه فرنگی می تواند ناشی از کم و یا زیاد شدن نور، آبدهی نامناسب، تاخیر یا تعجیل در برداشت و موارد اینچنین باشد، نیترات و فلزات سنگین در گوجه و سایر محصولات کشاورزی در آزمایشگاه های معتبر علوم پزشکی کنترل و پایش می شود و اگر نموهای فراتر از حدود مجاز دیده شود قطعا تذکر داده می شود.

    مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه عامه مردم تصور درستی از این عنوان ندارند از انها خواست تا به فضا سازی های مجازی و آنچه در اینستاگرام، تلگرام، شبکۀ اجتماعی فیس بوک و … در این زمینه گفته می شود توجه نکنند.

    وی اضافه کرد : این مباحث در باره تزریق رنگ به هندوانه هم گفته می شود، اگر هندوانه پوک است یا رنگ غیر متناسب دارد ناشی از تزریق رنگ به درون آن نیست و مباحث مطرح شده است در این زمینه هیچ پایه و اساس درستی ندارد.

    او اضافه کرد: در آزمایشگاه های معتبر و معتمد دانشگاه علوم پزشکی شیراز نمونه گیری از یک هزار و ۸۰۰ نوع فراورده کشاورزی انجام شده است است که ۱۰ درصد از آن عدم انطباق با استاندارد داشته و مابقی استاندارد بوده هست، این پایش ها مستمر و همیشگی است و جهت ۱۸ نوع محصول کشاورزی به صورت اضطراری انجام می شود.

    رزمجو همچنین گفت: از جمله محصولات تولید شده است در کشورمان که عدم انطباق بیشتری با استانداردها داشته در این بررسی ها مربوط به پیاز و سیب زمینی است ، این محصولات در ۲ سال قبل عدم انطباق زیاد و پارسال عدم انطباق کمتر داشته اند و امیدواریم امسال این عدم انطباق ها به صفر رسیده باشد.


    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع:ایرنا


    آیا رگه های سفید گوجه فرنگی مضر هستند؟

    واژه های کلیدی: آزمایشگاه | استاندارد | کشاورزی | هندوانه | دانشگاه | محصولات | پزشکی | فرنگی | شیراز | تزریق

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو