هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » دانه هندوانه منبع بی نظیری از پروتئین+ خواص دانه هندوانه

    دانه هندوانه منبع بی نظیری از پروتئین+ خواص دانه هندوانه

    خواص دانه هندوانه جهت بسیاری از ما ناشناخته است و به همین علت اکثر ما بعد از خوردن هندوانه دانه های آن را دور می ریزیم. در این مطلب به فواید دانه هندوانه اشاره می کنیم.

    دانه هندوانه منبع بی نظیری از پروتئین+ خواص دانه هندوانه

    خواص دانه هندوانه جهت بسیاری از ما ناشناخته است و به همین علت اکثر ما بعد از خوردن هندوانه دانه های آن را دور می ریزیم. در این مطلب به فواید دانه هندوانه اشاره می کنیم.

    خواص دانه هندوانه

    زمانی که عنوان منابع گیاهی جهت پروتئین مطرح می شود، گزینش های بسیاری روی میز قرار می گیرند. از نخود تا برنج قهوه ای و پودرهای پروتئین گیاهی همگی گزینه هایی خوب جهت دسترسی به این ماده مغذی محسوب می شوند.

    عبارات مهم : هندوانه – خوراکی
    به گزارش livestrong، ولی بسیاری از منابع پروتئین گیاهی از بافتی زبر برخوردار هستند که می تواند اسموتی و شیک های پروتئین تهیه شده است از آنها را کمتر اشتها برانگیز سازد. افزون بر این، نخود و برنج قهوه ای می توانند موجب ناراحتی معده شوند.

    اما چند هنگامی که است که یک پروتئین گیاهی دیگر در کانون توجهات قرار گرفته و اگر همچنان به دنبال یک منبع پروتئین عالی هستید، این گزینه را نیز باید مد نظر قرار دهید و آن چیزی نیست جز پروتئین دانه هندوانه.

    اگر از آن جمله افرادی هستید که سال ها دانه های هندوانه را دور ریخته اند، ممکن است آگاهی از ارزش غذایی آنها و این که منبع بسیار خوبی جهت پروتئین گیاهی هستند، شما را شگفت زده کند. افزون بر پروتئین، دانه های هندوانه حاوی ویتامین C، منیزیم و چربی های تک غیر اشباع و چند غیر اشباع سالم هستند و از این نظر به مغزها و دانه های خوراکی دیگر شباهت دارند.

    افزون بر این، بسیاری از پروتئین های گیاهی از غلات و حبوبات تهیه می شوند، در شرایطی که پروتئین دانه هندوانه از خود این دانه ها تولید می شود. در نتیجه، این گزینه ای مناسب جهت افرادی است که یک سبک زندگی پائلو (یا هر فرد دیگری که به غلات و حبوبات حساسیت دارد) را دنبال می کند و قصد دارد از یک منبع پروتئین گیاهی استفاده کند.

    اهمیت جوانه زدن دانه هندوانه

    دانه هندوانه منبع بی نظیری از پروتئین+ خواص دانه هندوانه

    به رغم فایده های دانه هندوانه نباید آن را بلافاصله بعد از تخلیه از میوه مصرف کنید. همانند بسیاری از دانه های خوراکی، دانه های هندوانه حاوی ترکیبات ضد مغذی، موادی که به عنوان یک مکانیزم محافظتی به وسیله دانه ها آزاد می شوند، هستند و بر همین اساس باید از خوردن مستقیم دانه های هندوانه پرهیز کرد. این ضد مغذی ها می توانند در جذب مواد مغذی تداخل ایجاد کنند.

    برای جوانه زدن دانه های هندوانه آنها را یک شب در آب خیس کنید. سپس اجازه دهید چند روز همان گونه که مرطوب هستند باقی مانده تا رشد جوانه ها شروع شود. سپس دانه ها را در فر یا یک دستگاه خشک کن خشک کنید. پیش از مصرف پوسته سیاه دانه ها باید جدا شود.

    اگر به دانه های جوانه زده هندوانه دسترسی دارید، مشکلی در مصرف مستقیم آنها نیز وجود ندارد. در غیر این صورت، پودرهای پروتئین دانه هندوانه را می توانید در اسموتی ها، دسرها، یا در ترکیب با شیر بادام یا نارگیل به عنوان یک میان وعده سرشار از پروتئین، مصرف کنید.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : آنچه راجع به هندوانه نمی دانید

    اگر می خواهید زیاد بدانید : تخمه هندوانه را دور نریزید

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع : asriran.com


    خواص دانه هندوانه جهت بسیاری از ما ناشناخته است و به همین علت اکثر ما بعد از خوردن هندوانه دانه های آن را دور می ریزیم. در این مطلب به فواید دانه هندوانه اشاره می کنیم.

    واژه های کلیدی: هندوانه | خوراکی | پروتئین | هندوانه | خوراکی | حبوبات | اسموتی | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو