به زبانت اجازه نده که قبل از اندیشه ات به کار افتد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » قدرت میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ

    قدرت میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ

     میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ دارای یک ماده مغذی و بافایده هستند که قدرت فوق العاده به این مواد غذایی بخشیده هست. در ادامه با شرح بیشتری به این مسئله می پردازیم.

    قدرت میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ

    میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ دارای یک ماده مغذی و بافایده هستند که قدرت فوق العاده به این مواد غذایی بخشیده هست. در ادامه با شرح بیشتری به این مسئله می پردازیم.

    قدرت میوه های بنفش از کجا آمده است؟

    در بین میوه ها و سبزیجات، رنگ بنفش اغلب نشانه یک ماده مغذی به نام آنتوسیانین anthocyanins است که مانند سایر مواد موثر گیاهی جهت بدن مهم نیستند، ولی این مواد از سلول ها محافظت کرده و از آسیب دیدن آنها که باعث بروز بیماری می شود، جلوگیری می کنند. یکی از بااهمیت ترین مزیت هایی که از خوردن غذاهای بنفش به دست می آورید محافظت از سلول هاست.

    عبارات مهم : پیشگیری از سرطان – مبارزه با سرطان

    آلو

    قدرت میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ

    یکی از نخستین مواد غذایی بنفش که همه مردم به آن فکر می کنند آلو ست. هر چه میوه پر رنگ تر باشد، مقدار آنتوسیانین موجود در آن نیز زیاد خواهد بود. به علاوه میوه های رسیده دارای بیشترین مقدار ماده مغذی قابل استفاده هستند. پوست میوه ۲۰ برابر خود میوه آنتی اکسیدان در خود دارد.

    توت ها

    گرچه آنتوسیانین با رنگ بنفش در ارتباط هست، ولی رنگدانه ها ممکن است از قرمز تا آبی در میوه ها و سبزیجات یافت شوند.زغال اخته، تمشک، توت فرنگی و شاتوت دارای فواید مشابهی هستند. طبق بررسی های انجام شده است بر روی کودکان و بزرگسالانی که از این میوه ها می خورند، مشخص شد که این میوه ها قدرت مغز و خلق و خو را اصلاح می بخشند. دانشمندان تصور می کنند که آنتوسیانین به برقرارای ارتباط بین سلول های مغز کمک می کند.

    سیب زمینی بنفش

     میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ دارای یک ماده مغذی و بافایده هستند که قدرت فوق العاده به این مواد غذایی بخشیده هست. در ادامه با شرح بیشتری به این مسئله می پردازیم.

    سیب زمینی بنفش را امتحان کنید. این نوع سیب زمینی علاوه بر آنتوسیانین ۲ تا ۳ برابر سیب زمینی معمولی آنتی اکسیدان دارد و همچنین سرشار از پتاسیم، منیزیم، ویتامین C و فیبر هست.

    گیلاس قرمز

    آنتوسیانین باعث رنگ تیره گیلاس می شود و می تواند به کم کردن فشار خون کمک کرده و عروق خونی را سالم نگه دارد. به علاوه به نظر می رسد آنتوسیانین به پرسشها مربوط به مفاصل مانند استئوآرتریت و نقرس کمک می کند. به علاوه گیلاس سرشار از مواد مغذی است که می توانند از بروز سرطان، بیماری قلبی و دیابت پیشگیری کنند.

    انگور

    آنتوسیانین موجود در انگور از قرمز تا سیاه خواهد بود. این جواهرات آبدار به خاطر داشتن رسوراترول resveratrol مشهور هستند. رسوراترول نیز یک ماده مغذی است و از این جهت بسیار مورد توجه قرار می گیرد که از سلول ها در برابر آسیب هایی محافظت می کند که ممکن است منجر به بیماری شوند.

    *رسوراترول resveratrol : آنتی اکسیدانی است که در گروهی از گیاه های به نام پولی فنول وجود دارد و به مبارزه با سرطان و جلوگیری از بیماری های قلبی کمک می کند.

    قدرت میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ

    گل کلم بنفش

    وجود یک ژن باعث می شود که گل کلم آنتوسیانین بیشتری را به بافت های خود جذب کند و باعث می شود این سبزی سفید به بنفش عوض کردن رنگ دهد. گل کلم بنفش علاوه بر آنتوسیانین تمام مواد مغذی بنفش سفید را نیز در خود دارد که عبارتند از ویتامین C و مواد معدنی. جهت حفظ تمام مواد مغذی گل کلم می توانید آن را بخار پز کنید یا در مایکروویو بپزید و یا خام مصرف کنید.

    هویج بنفش

    هویج بنفش را بپزید یا به شکل ترشی مصرف کنید و یا خام بخورید. با خوردن هویج بنفش علاوه بر دریافت آنتوسیانین می توانید بتاکاروتن و کاروتنوئیدهای موجود در هویج نارنجی را نیز دریافت کنید که به پیشگیری از سرطان و اصلاح سیستم ایمنی بدن کمک می کنند.

     میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ دارای یک ماده مغذی و بافایده هستند که قدرت فوق العاده به این مواد غذایی بخشیده هست. در ادامه با شرح بیشتری به این مسئله می پردازیم.

    کلم بنفش

    وقتی کلم بنفش را می پزید، جذب آنتوسیانین آن جهت بدن آسانتر خواهد بود. و زمانی که کلم بنفش را به شکل ترشی مصرف می کنید، پروبیوتیک های طبیعی موجود در آن را نیز جذب می کنید که جهت سلامت روده مهم هستند. پروبیوتیک ها باکتری هایی هستند که در مبارزه با میکروبها و جذب مواد مغذی، هضم غذا و حتی کنترل استرس به بدن کمک می کنند.

    لبو

    رنگ لبو ناشی از آنتی اکسیدان های مختلفی به نام بتالائین betalains است که در بعضی انواع قارچ ها نیز موجود هست. این آنتی اکسیدان زمانی که پخته می شود خیلی راحت تر از آنتوسیانین تجزیه می شود، بنابراین به جای کباب کردن بهتر است آنها را بخار پز کنید. لبو باعث شیرین شدن و خوشرنگ شدن غذا یا اسموتی شما می شود.این سبزیجات جهت قلب، مغز و قند خون بافایده هستند.

    قدرت میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ

    کاپ کیک و بستنی بنفش

    رنگ غذاهای فراوری شده، آب نبات ها و کیک ها مانند سبزیجات و میوه ها نیست و نمی توان از آنها انتظار همان مواد مغذی را داشت. ولی معمولا آنتوسیانین جهت رنگ دادن به بعضی مواد غذایی مانند بعضی نوشیدنی ها و ژله ها استفاده می شود. میزان آنتوسیانین موجود در این مواد غذایی ممکن است به اندازه ای نباشد که تاثیری بر روی سلامت شما داشته باشند.

    تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    اختصاصی سیمرغ


    واژه های کلیدی: پیشگیری از سرطان | مبارزه با سرطان | سیب زمینی بنفش | آنتی اکسیدان | مواد غذایی | سیب زمینی | سبزیجات | بیماری | پیشگیری | سبزیجات | گیلاس

    قدرت میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ

    قدرت میوه ها و سبزیجات بنفش رنگ

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتاب اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی