آدمیانی مانند گل های لاله ، زندگی کوتاه در هستی و نقشی ماندگار در اندیشه ما دارند .
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » جلوگیری از یائسگی زودرس با رژیم غذایی

    جلوگیری از یائسگی زودرس با رژیم غذایی

    خوردن نخود سبز، لوبیا سبز و ماهی قزل آلا با به تاخیر انداختنن یائسگی در ارتباط هستند.

    جلوگیری از یائسگی زودرس با رژیم غذایی

    خوردن نخود سبز، لوبیا سبز و ماهی قزل آلا با به تاخیر انداختنن یائسگی در ارتباط هستند.

    آیا رژیم غذایی می تواند یائسگی را به تعویق بیندازد؟

    مطالعه جیدی که در انگلیس انجام شد نشان داد که خوردن غذاهای خاص می تواند در به تاخیر انداختن یا سرعت بخشیدن به یائسگی مرتبط باشد.

    عبارات مهم : علائم یائسگی – دوران یائسگی
    خوردن حبوبات تازه مثل نخود سبز و لوبیا سبز و ماهی های چربی از قبیل سالمون، ساردین و ماهی خال خالی با تاخیر در شروع یائسگی مرتبط هستند در حالی که مصرف کربوهیدرات های تصفیه شده است مثل برنج و پاستا با شروع زودهنگام یائسگی در ارتباط هستند.

    هنوز کاملا مشخص نیست که به تاخیر افتادن یائسگی خوب است یا بد. یائسگی زودرس با زیاد کردن خطر بیماری های قلبی، پوکی استخوان و افسردگی همراه است ولی با این حال از زنان در برابر سرطان های خاص از جمله سرطان سینه، آندومتر و تخمدان محافظت می کند.

    زنان به طور کلی از ۴۰ تا ۶۵ سالگی ممکن است به طور طبیعی یائسه شوند یعنی به طور میانگین در سن ۵۱ سالگی یک زن به طور طبیعی یائسه خواهد شد.

    جلوگیری از یائسگی زودرس با رژیم غذایی

    محققان دریافتند که مصرف روزانه ماهی های چرب از جمله قزل آلا و شاه ماهی باعث تاخیر ۳ ساله و مصرف روزانه حبوبات تازه باعث تاخیر ۱ ساله یائسگی می شود. به علاوه دریافت بالای ویتامین B6 و روی از مواد غذایی نه از مکمل ها، به طول کلی باعث به تاخیر افتادن یائسگی می شود.

    در برابر مصرف زوانه کربوهیدرات های تصفیه شده است حدود ۱٫۵ سال یائسگی را جلو می اندازد.

    باید بدانید که بر اساس داده ها زنانی که هر روز میان وعده هایی ناسالم از قبیل چیپس و کیک و امثال آن مصرف می کردند تقریبا دو سال سریعتر از همتایان خود یائسه می شوند. به علاوه زنان بدون فرزند که انگور و مرغ بیشتری می خورند دیرتر یائسه می شوند.

    محققان احتمال می دهند که مواد خوراکی خاص از قبیل انگور، حبوبات و ماهی های چرب به علت محتوای آنتی اکسیدانی که دارند در بلوغ و آزاد سازی تخمک ها نقش داشته و شاید به همین علت یائسگی را به تاخیر می اندازند.

    و کربوهیدرات های تصفیه شده است با زیاد کردن خطر مقاومت به انسولین باعث کم کردن فعالیت همورمون های جنسی و زیاد کردن سطح استروژن شده است در نتیجه باعث زیاد کردن تعداد تناوب های قاعدگی و سریع تر شدن تخمک گذاری و در نتیجه یائسگی سریعتر خواهند شد.

    این مطالعه در ۳۰ آوریل ۲۰۱۸ در مجله اپیدمیولوژی و بهداشت جامعه Epidemiology and Community Health انتشار یافته است.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : علایم یائسگی که می گوید شما در حال ورود به دوران یائسگی هستید

    اگر می خواهید زیاد بدانید : درمان علائم یائسگی با مصرف این ویتامین ها

    اگر می خواهید زیاد بدانید :۱۰ روش مقابله با علائم یائسگی

    خوردن نخود سبز، لوبیا سبز و ماهی قزل آلا با به تاخیر انداختنن یائسگی در ارتباط هستند.

    تهیه و ترجمه : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    اختصاصی سیمرغ

    واژه های کلیدی: علائم یائسگی | دوران یائسگی | مواد غذایی | رژیم غذایی | خوردن غذا | ویتامین | روزانه | لوبیا | طبیعی | محققان | حبوبات

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • جعبه هدیه کتاب
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار