اتحادتان را در تمام زندگی حفظ کنید تا همیشه پایدار و سرافراز باشید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » خواص گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچین،کدام گوشت بهتر است؟

    خواص گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچین،کدام گوشت بهتر است؟

     گوشت یکی از مهم ترین غذاهای ماست که البته تلاش می کنیم گوشت حیوانات متفاوت را در وعده های غذایی خود قرار دهیم. ولی آیا می دانید گوشت کدام حیوان مفیدتر است

    خواص گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچین،کدام گوشت بهتر است؟

    گوشت یکی از مهم ترین غذاهای ماست که البته تلاش می کنیم گوشت حیوانات متفاوت را در وعده های غذایی خود قرار دهیم. ولی آیا می دانید گوشت کدام حیوان مفیدتر است

    فواید گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچین

    گوشت بوقلمون

    گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد. علت آن هم مقدار چربی کمتر آن نسبت به سایر گوشت ها، حتی گوشت مرغ است.۱۵۰ گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین می کند. همچنین منبع خوبی از سلنیوم، روی و پتاسیم و ویتامین‏های B۱، B۳، B۶ و B۱۲ است.

    عبارات مهم : تقویت مغز – ویتامین
    خواص گوشت بوقلمون عبارتند از:

    • بوقلمون LDL خونرا کم کردن می‏‏دهد
    • آرامش و سرحالی ایجاد می‏کند
    • از سرطان نیز جلوگیری می‏کند

    • ترشح هورمون تستوسترون را زیاد کردن می‏دهد
    • سیستم ایمنی را تقویت می‏کند
    • حاوی ویتامین A است که نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی بازی می کند، لذا مصرف آن در فصل سرما و به خصوص به کودکان و سالمندان توصیه می شود

    تنها باید توجه نمود که گوشت بوقلمون دارای اسید آمینه پورین است، لذا مبتلایان بیماری نقرس باید آن را به میزان خیلی کم مصرف کنند و همچنین گوشت بوقلمون دارای مقدار کمی اگزالات است؛ لذا بیماران مبتلا به سنگ کلیه اگزالاتی، خیلی کم باید از آن استفاده نمایند.

    خواص گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچین،کدام گوشت بهتر است؟

    زیاد بدانید : خواص گوشت بوقلمون + هر کس چه مقدار گوشت بوقلمون بخورد؟

    زیاد بدانید : مضرات و فایده های مصرف گوشت بوقلمون

    خواص گوشت گوساله

    گوشت فیله گوساله ماده بسیار عالی که سریع هضم است ومعده را نیرو می بخشد. فیله گوساله حاوی حجم بسیار زیادی از پروتین است؛ بنابراین جهت مدت طولانی تر احساس سیری کرده و حجم غذای مصرفی کم کردن پیدا می کند. در عین حال متخصصان تغذیه ورزشی اعتقاد هستند که این بخش گوشت گوساله جهت امر عضله سازی بسیار بافایده و موثر است. این بخش از گوشت گوساله حاوی بیشترین مقدار از ماده روی هست. این ماده جهت مبارزه با انواع امراض و همچنین کم کردن دوره نقاهت بیماری سرما خوردگی بسیار موثر هست. این بخش همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از ویتامین B۱۲ است که برای تولید DNA و تقویت سیستم عصبی و سیستم خون رسانی بدن بافایده است. همچنین مشخص شده است است که این ماده غذایی در کم کردن کلسترول مضر خون نیز موثر است.

    زیاد بدانید : گوشت گوسفند بخوریم یا گوشت گوساله؟

     گوشت یکی از مهم ترین غذاهای ماست که البته تلاش می کنیم گوشت حیوانات متفاوت را در وعده های غذایی خود قرار دهیم. ولی آیا می دانید گوشت کدام حیوان مفیدتر است

    خواص گوشت مرغ

    مرغ جوان محلی و جوجه آن جهت چاق کردن بدن، تقویت مغز و معده های مرطوب، تصفیه پوست صورت وصدا بافایده است. جگر آن کثیرالغذا، چاق کننده و دیرهضم می باشد. در بیماری صفراوی و گرم، خوردن جوجه خروس بافایده است. گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است و به همین علت قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد. مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B3 یا نیاسین و ویتامین B6 است. گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می‏ باشد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنش‏های متابولیکی در بدن می‏ باشد که عبارتند از: متابولیسم هورمون های تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی. مطالعات گوناگون نشان داده است که بین بروز سرطان ها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می ‏شود.

    زیاد بدانید : پوست, بال و گردن مرغ نخورید!

    زیاد بدانید : نکاتی جالب در مورد فایده های گوشت مرغ

    خواص گوشت بلدرچین

    گوشت و تخم بلدرچین به لحاظ ارزش غذایی و درمانی، بسیار مورد توجه هست. میزان پروتئین موجود در گوشت این پرنده از پروتئین گوشت سایر پرندگان و نشخوارکنندگان معمولی ۱۰- ۵ درصد بیش تر است. گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B۶، روی، آهن و سلنیوم است. گوشت این پرنده، کلسترول کمی دارد، لذا افراد در هر گروه سنی می توانند از آن استفاده کنند. تخم بلدرچین در مقایسه با تخم مرغ، به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد.

    زیاد بدانید : خواص گوشت بلدرچین!!

    زیاد بدانید : گوشت بلدرچین جهت چه کسانی مناسب است؟

    خواص گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچین،کدام گوشت بهتر است؟

    خواص گوشت خروس

    حرارت گوشت خروس کمتر از مرغ بوده و دارای کمی خشکی است. خوردن سوپ جوجه (به خاص جوجه خروس) در افراد بیمار و یا ناقهین (که تازه بیماری آن ها خوب شده) یا افراد تب دار بافایده است؛ هضم راحتی دارد و ارزش غذایی آن زیاد است.

    زیاد بدانید : گوشت چه بخوریم تا سالم تر باشیم؟ + فواید گوشت ها

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع : alodoctor.com

    واژه های کلیدی: تقویت مغز | ویتامین | بوقلمون | بیماری | ویتامین | سیستم | ایمنی | گوساله

    خواص گوشت ها از گوشت گاو تا گوشت بلدرچین،کدام گوشت بهتر است؟

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • چاپ کتاب لاتین
  • جعبه هدیه کتاب
  • افست کتاب لاتین
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک