آینده را قضا و قدر می سازد و امید و تلاش تو آن را می گذراند.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال+غذا مخصوص شب چهارشنبه سوری

    طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال+غذا مخصوص شب چهارشنبه سوری

     

    درست کردن هویج پلو با خلال پوست پرتقال, مواد لازم برای هویج پلو با خلال پوست پرتقال

    طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال+غذا مخصوص شب چهارشنبه سوری

    هویج پلو با خلال پوست پرتقال یکی از غذاهای مناسب شب چهارشنبه سوری است
    مواد لازم برای هویج پلو با خلال پوست پرتقال : برای ۲ نفر

     برنج ۱ پیمانه
     خلال پوست پرتقال  یک چهارم پیمانه
     هویج خلال شده نصف پیمانه
     خلال پسته نصف پیمانه
    شکر ۱ قاشق مرباخوری
    نمک و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال:
    ابتدا آن افرادی که خودشان خلال را درست می کنند که حتما می دانند به چه صورت تلخی آن را بگیرند.

    آن افرادی که از لوازم قنادی یا آجیل فروشی ها می گیرند که دیگر لازم نیست بدانند تلخی آن به چه صورت گرفته می شود، زیرا آماده ها تلخیش گرفته شده است .

    من در اینجا از همین آماده ها استفاده کردم که خیلی راحت است، توصیه می کنم شما هم آماده استفاده کنید، اصلا به دردسرش نمی ارزد!

    اول خلال پوست پرتقال ها را یک کمی آب بکشید ( تا گرد و خاک احتمالی آن گرفته شود ) بعد بگذارید با آب بجوشد.

    حدود نیم ساعت کافی است، البته بستگی به خلال های شما هم دارد، بعد از ۱۵ دقیقه امتحان کنید، یک دانه اش را بخورید ببینید سفتی آن چه طوری است، نباید زیاد سفت باشد و در هنگام خوردن سفتی آن را زیاد حس کنید، خیلی نرم شود.

    پخت هویج پلو با خلال پوست پرتقال,تهیه هویج پلو مخصوص چهارشنبه سوری

    طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال+غذا مخصوص شب چهارشنبه سوری

    خلال پوست پرتقال ها را آب بکشید بعد بگذارید با آب بجوشد
    آخرهای جوشیدن که بود ۱ قاشق شکری که داشتید را داخل آن بریزید، نگران نباشید، شیرین نمی شود، فقط برای این است که اگر یک کمی هم تلخی داشته باشه، داخل برنج که می رود خودش را نشان ندهد.

    سپس خلال ها را آبکشی کنید.

    حالا برنج را بگذارید بجوشد، همین زمان که برنج دارد می جوشد، شما هویج ها را تفت بدهید، آن قدر تفت بدهید که بافت آن نرم شود و زیاد زیرِ دندان قیریچ قیریچ نکند.

    من همیشه ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت می دهم، آخرهای تفت که شد خلال پوست پرتقال ها را به آن اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت بدهید و آخر هم خلال پسته ها را به آن اضافه کنید.

    تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال, طرز تهیه هویج پلو با پوست پرتقال

    طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال+غذا مخصوص شب چهارشنبه سوری

    خلال پوست پرتقال را تفت بدهید و سپس هویج و در آخر خلال پسته را اضافه کنید و تفت بدهید

    بعد که برنج را آبکش کردید، ته قابلمه هرچی دوست دارید برای ته دیگ بگذارید ( سیب زمینی، نان، تست، کلم و … )

    یک سوم برنج را بریزید در قابلمه و نصف هویج ها را بریزید روی آن، بعد یک سوم دیگر برنج را بریزید روی آن و بقیه ی هویج ها را بریزید روی آن و آخر هم بقیه برنج ها را اضافه کنید و طبق معمولِ همه ی برنج ها آن را دم کنید.

    وقتی که آماده شد یک تکه کوچک کره بریزید روی آن و هم بزنید تا خوش رنگ و خوش بو شود. چون این پلو هویج و پرتقال دارد، اگر شفاف شود خیلی قشنگ و مهمان پسند می شود، پس کره یا روغن را حتما بریزید.

    طرز تهیه هویج پلو با خلال پوست پرتقال+غذا مخصوص شب چهارشنبه سوری

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • منابع اورجینال رباتیک
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • کتاب اورجینال
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • جعبه هدیه کتاب