کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی + آموزش غذاهای محلی همدان

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی + آموزش غذاهای محلی همدان

آموزش انواع غذاهای اصیل ایرانی + آموزش دسر و پیش غذا + طرز تهیه انواع خورش های محلی + آموزش تصویری پخت غذای مجلسی + آموزش مرحله به مرحله انواع شیرینی و کیک و شکلات و بیسکوئیت بدون فر + آموزش غذاهای فوری + غذاهای فرنگی و انواع سوپ های شرقی

آموزش طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی
طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی + آموزش غذاهای محلی همدان

آبگوشت قورمه یا قورمه سبزی از غذاهای محلی استان همدان است که غذایی است که هم به آبگوشت شبیه است و هم به خورشت قورمه سبزی! با ما همراه باشید با طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی …

مواد لازم:

• سبزی قورمه ۲۵۰ گرم
• گوشت گوسفند نیم کیلو
• لوبیا قرمز ۱ لیوان
• لیمو عمانی ۴ عدد
• پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
• تخم مرغ ۲ عدد
• سیب زمینی ۲ عدد
• ماست ساده پرچرب
• زردچوبه، فلفل و نمک

طرز تهیه:

۱- گوشت را در یک تابه نچسب مناسب به همراه استخوان و چربی هایش کمی سرخ کنید. گوشت را همراه با سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زردچوبه و فلفل درون زودپز برزید و با تقریبا ۱ لیوان آب اجازه دهید تا بپزند.

۲- لیمو عمانی را خرد کرده و هسته های آن را بیرون بیاورید. سیب زمینی ها را هم پوست کنده و تکه تکه کنید. لیمو عمانی و سیب زمینی را داخل گوشت بریزید و روی حرارت ملایم و متوسط قرار دهید تا کمی پخته شود.

۳- پس از پختن مواد، پس از جوش آخر، ۲ عدد تخم مرغ را جداگانه بشکنید و در غذا مخلوط کنید و هم بزنید. آبگوشت را با ماست سرو کنید.

طرز تهیه آبگوشت قرمه سبزی + آموزش غذاهای محلی همدان

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو