امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه بیفتک +اموزش اشپزی+عکس
 

طرز تهیه بیفتک +اموزش اشپزی+عکس

بیفتک معادل فرانسوی استیک هست واین دو هیچ فرقی اساسی با هم ندارند. بیفتک رو میتوانید از فیله یا راسته گاو یا گوسفند تهیه کنید ولی بهترین بیفتک از فیله گوساله تهیه میشود.  در این مطلب آکاایران طرز تهیه بیفتک را آموزش داده است. برا ما همراه باشید تا آن را فراگیرید.

طرز تهیه بیفتک,طرز تهیه بیفتک گوساله,طرز تهیه بیفتک مرغطرز تهیه بیفتک +اموزش اشپزی+عکس

مواد لازم : برای ۵ نفر

گوشت بی استخوان گوساله ۷۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
رب گوجه ۱ قاشق سوپخوری
نمک به مقدار لازم
کره ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۰/۵ کیلو
برگ بو ۴ عدد
فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

گوشت را به اندازه کف دست ، ورقه ورقه ببرید و با تیزی کارد روی آن بزنید تا صاف و نرم شود . با حرارت ملایم کمی سرخ کنید . پیاز را خرد و سرخ کنید و همراه با یک لیوان آب روی گوشت ها بریزید و روی حرارت بسیار کم بگذارید بپزد . بعد از یک ساعت نمک ، فلفل و برگ بو به آن بزنید . اگر گوشت نپخته بود ، دوباره یک لیوان آب گرم بریزید ، ولی سعی کنید حرارت کم باشد که گوشت بپزد و نیازی به آب ریختن دوباره نباشد . رب گوجه را در کره سرخ کنید و آخر کار روی گوشت بدهید . سیب زمینی ها را بپزید ، سپس خرد و در کمی کره سرخ کنید و دور بیفتک که در دیس کشیده اید ، بچینید . سیب زمینی را می توانید در فر تنوری کنید .

طرز تهیه بیفتک +اموزش اشپزی+عکس

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

آزمون های آنلاین گزینه ها