هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید و این روش را امتحان کنید. قارچ گوشتی، پنیر سوئیسی و یک تکنیک چاشنی ساده در چند مرحله به مرغ طعمی دلپذیر می دهد. کل روند ساده است، اما در میز شما می توانید دل همه را بربایید.

     

    چگونه

    ۱

    مواد لازم: ۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون، قارچ نگینی شده، ۱ قاشق چای خوری نمک، ۱ حبه سیر بزرگ، دو قاشق غذاخوری پودر سوخاری ساده، ۱ قاشق چای خوری برگ آویشن خرد شده ی تازه، ۵۰ گرم پنیر سوئیسی دودی، سینه مرغ بدون استخوان، نمک و فلفل برای چاشنی

    ۲

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    روغن زیتون را روی حرارت متوسط در یک ظرف متوسط گرم کنید. قارچ را در روغن بریزید. مقداری نمک روی آنها بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه آنها را سرخ کنید تا طلایی شوند. سیر را به آن اضافه کنید. بعد از دو تا سه دقیقه قارچ را از تابه خارج کنید و اجازه دهید به مدت چند دقیقه خنک شود.

    ۳

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    قارچ خرد شده، خرده نان، آویشن خرد شده، نمک و پنیر را با هم در یک کاسه ترکیب کنید.

    ۴

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    سینه ی مرغ را تا ۴/۳ تا پایین چاک بزنید و بین هر لایه را با انگشت باز کنید.

    ۵

    چگونه مرغ با پنیر سوئیسی و قارچ درست کنیم

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    شکاف ها را با قارچ پر کنید و روی مرغ هم بپاشید. روی ظرف را با فویل بپوشید و در ۳۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه بپزید. در ده دقیقه آخر، فویل را از روی مرغ بردارید. قبل از سرو کردن غذا چند دقیقه صبر کنید تا مرغ کمی استراحت کند.

    دست از مرغ سرخ کرده ی ساده بردارید/روش جدید پخت مرغ را امتحان کنید

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب