هر برادری که از منافع برادر خود مانند نفع خویش حمایت کرد به کار خود سامان داده است (کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A

    ,پاستای فلفلی و اسفناج, پخت پاستای فلفلی و اسفناج, مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج,آموزش پخت انواع غذا با آکاطرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج+اموزش اشپزی+عکس

    آکاایران: طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج

    آکایران :با پخت پاستای فلفلی و اسفناج آشنا شوید

    بنا به گزارش آکاایران :
    مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :

    روغن زیتون  ۲ قاشق چایخوری
     پیاز خرد شده  ۱ عدد
     سیر له شده  ۲ حبه
     تکه های فلفل خشک شده  نصف قاشق چایخوری
    پاستای پنه ۲۰۰ گرم
    گوجه فرنگی خرد شده ۴۰۰ گرم
    پونه کوهی خشک ۱۰۰ میلی گرم
    برگ اسفناج ۱۲۵ گرم
    پنیر پارمیسان رنده شده ۲۵ گرم

    طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :
    روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)
    پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.
    اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.

    طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج+اموزش اشپزی+عکس

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • جعبه هدیه کتاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال