عزیزانم هنگام نشستن, بزرگان و ریش سپیدان را بر خود مقدم بدانید.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش تصویری درست کردن مافین سبوس/تهیه صبحانه ای خوشمزه و سریع

    آموزش تصویری درست کردن مافین سبوس/تهیه صبحانه ای خوشمزه و سریع

    آموزش تصویری درست کردن مافین سبوس/تهیه صبحانه ای خوشمزه و سریع

    چگونه مافین سبوس درست کنیم

    آموزش تصویری درست کردن مافین سبوس/تهیه صبحانه ای خوشمزه و سریع

     

    چگونه

    ۱

    مواد لازم: ۲۰۰ گرم کره بدون نمک، ۴۰ گرم عسل، ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، ۱۵ گرم شکر قهوه ای روشن، ۴/۱ قاشق چای خوری نمک، ۲ عدد تخم مرغ بزرگ، ۱۳۰ گرم آرد، ۷۰ گرم سبوس طبیعی بو داده شده،۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر، ½ قاشق چای خوری جوش شیرین، ۱ قاشق چای خوری دارچین، ۲۴۰ گرم خامه ترش، نصف فنجان انواع توت ها، میوه های خشک، آجیل و یا شکلات خرد شده، ۵۰ گرم شکر

    ۲

    چگونه مافین سبوس درست کنیمفر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم کنید و ۱۲ قالب مافین را از قبل چرب کنید.

    ۳

    چگونه مافین سبوس درست کنیمکره را در یک ماهی تابه کوچک روی حرارت متوسط ذوب کنید. کره شروع به فوم دادن می کند اما کم کم فروکش می کند. به گرم کردن کره ادامه دهید تا رنگی قهوه ای و بویی قوی پیدا کند. کره را از روی حرارت بردارید و در کاسه ی بزرگی بریزید. عسل و وانیل را به کره سرخ شده اضافه کنید و آن را هم بزنید. سپس شکر و نمک را نیز به آن اضافه کنید.

    ۴

    چگونه مافین سبوس درست کنیمسپس تخم مرغ ها را به آنها اضافه کنید. هر تخم مرغ را جداگانه در مخلوط بریزید و آن را هم بزنید تا کره لطیف و پف دار شود.

    ۵

    چگونه مافین سبوس درست کنیمآرد، سبوس، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین و نمک را اضافه کنید.

    ۶

    چگونه مافین سبوس درست کنیمدر آخر خامه ی ترش و میوه ی دلخواه خود را به آن اضافه کنید. همه چیز را مخلوط کنید تا یک دست شود.

    ۷

    چگونه مافین سبوس درست کنیم

    آموزش تصویری درست کردن مافین سبوس/تهیه صبحانه ای خوشمزه و سریع

    مواد را در قالب های مافین بریزید و سه چهارم دیواره را پر کنید. سپس روی مواد کمی شکر بپاشید.

    ۸

    مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که قهوه ای شوند و با فرو کردن چنگال در آن چیزی به آن نچسبد. سپس ده دقیقه دیگر هم صبر کنید تا خنک شود. آنها را می توانید تا ۳ روز در ظرف در بسته ای نگه داری کنید.

    آموزش تصویری درست کردن مافین سبوس/تهیه صبحانه ای خوشمزه و سریع

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • خرید کتاب خارجی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • منابع اورجینال رباتیک