عمر آنقدر کوتاه است که نمی‌ارزد آدم حقیر و کوچک بماند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز پخت میگو پلو بوشهری+ طرز تهیه میگو پفکی و مجلسی

    طرز پخت میگو پلو بوشهری+ طرز تهیه میگو پفکی و مجلسی

    آموزش روش تهیه میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانی میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو سوخاری شود خیلی ها را

    طرز پخت میگو پلو بوشهری+ طرز تهیه میگو پفکی و مجلسی

    آموزش روش تهیه میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانی

    میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو سوخاری شود خیلی ها را وسوسه می کند، معمولاً هنگامی که میگو را سرخ می کنیم حجمش کم می شود این روش کمک می کند تا میگوهای درشت تری بر سر سفره داشته باشید. در این بخش از سایت آکاایران صد داریم تا روش تهیه میگو سوخاری را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

    مواد لازم:
    میگو                  ۱ کیلو
    آبلیمو                 یک قاشق سوپخوری
    ماست               دو قاشق سوپخوری
    پیاز                    یک عدد
    آرد                     ۲/۳ لیوان
    تخم مرغ              یک عدد
    زعفران                نصف قاشق چایخوری
    نمک                   به مقدار لازم
    بیکینگ پودر          یک قاشق چایخوری
    فلفل                  به مقدار لازم

    طرز پخت میگو پلو بوشهری+ طرز تهیه میگو پفکی و مجلسی

    طرز تهیه:
    اول میگو را تمیز میکنیم پوست آن را کنده ، میشوییم و سپس آن را در آب پیاز که قبلا آن را رنده کرده و آب آن را جدا کرده ایم می ریزیم. بعلاوه مقداری آبلیمو و فلفل سیاه. بعد آن را مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . سس مخصوص میگو پفکی را با مخلوط کردن آرد ، تخم مرغ، زعفران ، ماست ،بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم. سس ما نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید. سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخچال قرار می دهیم .

    یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود. ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگو ها را بگیرد، بعد از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم هنگامی که یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، دقت کنید حرارت مقداری باشد که روغن نسوزد .

    نکات تکمیلی در مورد میگو پفکی

    میگو پفکی جزو خوراک – ماهی و میگو میباشد
    وقت آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه
    و وقت پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
    میگو پفکی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه جهت ۴ نفر مناسب میباشد .

    میگو سوخاری به روش فرانسوی

    مواد لازم

    • تخم مرغ ۱ عدد
    • روغن ، نمک و فلفل به مقدار لازم
    • میگو ۱ کیلو
    • آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
    • سیر ۵ حبه
    • آرد سفید ۱ لیوان
    • آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده ۱ لیوان

    طرز تهیه میگو سوخاری به روش فرانسوی

    میگوها را تمیز کنید سپس بشوئید و درون کاسه ای بریزید. ابلیمو را با سیرهای رنده شده است ، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.

    آموزش روش تهیه میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانی میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو سوخاری شود خیلی ها را

    ارد سفید و ارد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید. تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.

    پس از مدت وقت مورد نیاز جهت طعم دهی به میگوها ، انها را از یخچال خارج کنید. درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، میگوها را به ترتیب در کمی ارد سفید ، در تخم مرغ و در مرحله اخر در ارد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید. هنگامی که برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود.

    میگوهای سرخ شده است را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی و سس دلخواه ، سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد سبزیجات  و … سرو کنید.

    نکته ها : میگوها را به مقدار بسیار کم در ارد سفید بزنید ، میتوانید درون ارد سوخاری از ادویه های دلخواه مانند دارچین و کمی جعفری خرد شده است نیز استفاده کنید ؛ در مدت وقت سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند . میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشند. جهت گرفتن روغن اضافی میگوها را روی دستمال کاغذی یا در صافی بریزید تا روغن اضافی اش خارج شود.

    مواد لازم

    • میگو ۳۰۰ گرم
    •  برنج ۳ لیوان
    •  رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
    • پیاز ۱ عدد
    • سیر ۳ حبه
    • گشنیز خرد شده است ۳ قاشق غذاخوری
    •  زعفران دم شده است ۱ قاشق غذاخوری
    • زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز پخت میگو پلو بوشهری+ طرز تهیه میگو پفکی و مجلسی

    طرز تهیه میگو پلو

    پیاز و سیر را خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت میانگین قرار دهید. نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و تفت دهید تا طلایی شود سپس میگوهای تمیز شده است را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ( میگوها را زیاد تفت ندهید ، فقط تا حدی که رنگ میگوها عوض کردن کند ).

    پس از اضافه کردن رب گوجه فرنگی باید زعفران دم شده است را با ۱ لیوان آب جوش مخلوط کنید و به میگوها اضافه نمایید. حرارت را ملایم کنید تا سس بجوشد و غلیظ شود. بعد از کم شدن آب غذا گشنیز خرد شده است ، نمک و فلفل را اضافه کنید. کمی هم بزنید سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.

    برنج را آبکش کنید ( برنج را با چندینه لیوان آب و مقداری نمک درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس آبکشی کنید ، زمانی برنج را آبکشی کنید که هنگامی که دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید مغز برنج کمی خام و اطراف برنج نرم باشد ).

    ته قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید. سپس لایه لایه با برنج و مایه میگو پر کنید. آخرین لایه را با میگو بپوشانید . حرارت را زیاد کنید تا برنج شروع به بخار کردن کند. سپس با چنگال به آرامی مواد را مخلوط کنید ، ۱ لیوان آب را با چندینه قاشق روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و دم کنی را بگذارید تا برنج دم بکشد. سپس در ظرف بکشید و سرو کنید.

    آموزش روش تهیه میگو پفکی خوشمزه با سس مخصوص رستورانی میگو جزو غذاهایی است که هر کسی میل به خوردنش ندارد، ولی اگر میگو سوخاری شود خیلی ها را

    پلو میگو بوشهری

    دستور پخت شماره یک

    مواد لازم:

    1. میگو ۳۰۰ گرم (۲۰ عدد)
    2. برنج ۲ پیمانه
    3. پیاز ۱ عدد متوسط
    4. سبزی (گشنیز و شنبلیله) ۱۵۰ گرم
    5. زردچوبه ۱ قاشق چایخوری سر پُر
    6. فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    طرز پخت میگو پلو بوشهری+ طرز تهیه میگو پفکی و مجلسی

    نکته: هنگامیکه میگو به همراه برنج یا بطور مخلوط استفاده می شود، نیازی به استفاده از میگوهای بزرگ نیست چون هر چه تعداد میگو زیاد باشد غذا خوشمزه تر هست؛ بنابراین بسته هایی را گزینش کنید که میگوها ریزتر ولی تعدادش زیاد باشد.

    سبزی این غذا همان سبزی قلیه ماهی ست که مشمول بر گشنیز و شنبلیله هست. هر لحظه مقدار شنبلیله را کمتر بگیرید چون زیادیش غذا را تلخ می کند. اصولاً به ازای هر ۳۰ شاخه گشنیز، ۵ شاخه شنبلیله کافیست.

    پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن تفت بدهید تا پیاز عوض کردن رنگ بدهد. بعد میگوهای پاک کرده را اضافه کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید و بعد از ۳ دقیقه سبزی را اضافه کنید و کمی تفت بدهید.

    خود بوشهری ها میگو را جدا تفت میدند و سبزی را جدا ولی با دستور اوج میگو زیاد عطر گشنیز را به خودش می گیرد و خوش طعم تر می شود فقط دقت کنید در کل زیاد از ۵-۶ دقیقه تفتش ندید چون میگو خیلی سریع می پزد و نباید حالت ترد و آبداریش رو از دست بده و خشک بشود. از این جا به بعد نحوه عمل مثل لوبیا پلو یا هر پلوی مخلوط دیگری است.

    برنج را آبکش کنید و کف قابلمه روغن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد، ابتدا یک لایه برنج، سپس یه لایه مایه میگو را بریزید و برنج را دم کنید. مایه میگو کمی سفت تر از مایه بقیه پلو مخلوطهاست ولی بعد از اینکه برنج پخت، موقع کشیدن همه مواد مخلوط میشود و می توانید وقت دم کردن برنج کمی زعفران هم به برنج بزنید که برنج خوشرنگتر بشود.
    دستور پخت شماره دو

    مواد لازم:

    1. برنج ۳ پیمانه
    2. میگو ۲۰۰ گرم
    3. (گشنیز و شنبلیله) ۱۵۰ گرم خرد شده
    4. پیاز یک عدد متوسط
    5. سیر دو تا سه حبه
    6. آب تمر هندی یک پیمانه
    7. رب یک قاشق غذاخوری
    8. ادویه ماهی، نمک، زردچوبه، (بجای ادویه ماهی می توان از فلفل قرمز استفاده کرد) به میزان لازم

    طرز تهیه:

    برای تهیه آب تمر هندی، تمر هندی را در آب گرم خیس کنید چنگ بزنید تا نرم بشه، بعد از صافی رد کنید و از آبش استفاده کنید.

    پیاز را خلال کنید و در روغن تفت بدهید تا طلایی شود، سیر را له کنید و با پیازها تفت بدهید، زردچوبه به میزان مورد نیاز اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید.

    میگوهای پاک شده است را اضافه کنید و خوب تفت بدهید. ادویه ماهی هم اضافه کنید (ادویه ماهی تند است اگر در دسترس نیست از فلفل به میزان مورد نیاز استفاده کنید. طعم این غذا باید تند باشد.)

    یک قاشق رب را هم اضافه کنید و با این مواد تفت بدهید. آب تمر هندی را هم اضافه کنید و نمک مواد را اندازه کنید و بگذارید که میگوها کمی بپزند و آبشون کشیده شود.

    برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.

    ته قابلمه ته دیگ مورد نظرتان را بچینید و به ترتیب یک لایه برنج سفید، یک لایه گشنیز خرد شده است و یک لایه مواد میگو بریزید. کمی آب دور تا دور قابلمه بریزید و بگذارید برنج با حرارت ملایم بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بکشد.

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | استفاده | سوخاری | لیوان | حرارت | زعفران | ۱ ساعت و ۴۰ دقیقه |

    طرز پخت میگو پلو بوشهری+ طرز تهیه میگو پفکی و مجلسی

    طرز پخت میگو پلو بوشهری+ طرز تهیه میگو پفکی و مجلسی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • کتاب اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • جعبه هدیه کتاب
  • چاپ کتاب لاتین
  • افست کتاب لاتین
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی pdf