اطلاعیه سایت
حتما عناوین زیر و مطالب انتهای صفحه را ببینید !!!
رکورد بیشترین لایک عکس در اینستاگرام توسط سلبریتی جنجالی شکسته شد + عکس
معما و تست هوش عبور از رودخانه + پاسخ
محمد رضا گلزار و مهناز افشار کنار دیگ نذری اربعین + عکس
حضور علی کریمی در برنامه خندوانه رامبد جوان
جدیدترین عکس ساره بیات / حامد بهداد در سفر به کانادا + تصاویر
تصاویر زننده و داغ چکامه چمن ماه و مانی کسرائیان + GEM
تصاویر جذاب مدلینگ شدن بهنوش بختیاری برای برند پاندورا
عکس های مدلینگ شدن آناهیتا نعمتی
عکس های جدید پوریا پور سرخ و مهراوه شریفی نیا بازیگران سریال کیمیا
جنایت جدید داعش : نصف کردن خبرنگار سوری از وسط + عکس
ماجرای کادر پزشکی بیمارستان خمینی شهر اصفهان و بخیه صورت کودک فقیر + کاریکاتور
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که نخستین بار به وسیله سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود؛
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که نخستین بار به وسیله سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن دیه گو بود؛ درست شد.
سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن دیه گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همان جا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی جهت مراسم خوش حالی ۴ جولای، سزار این سالاد محبوب را درست می کند. جالب این است که این سالاد، به علت کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به وجود آمد، مخلوطی از مزه های کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا به حال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته. پنیر پارمزان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) که معمولاً در آمریکا جهت سس سالاد استفاده می شود. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه می شود. قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی گردد.
سس ورستر شایر+ طرز تهیه سالاد سزار ،سالاد خوشمزه ایتالیایی
روش اول (روش اصیل و کاملاً ایتالیایی سالاد سزار)
زمان آماده سازی : حداکثر ۳۰ دقیقه
مواد لازم: مناسب جهت :۵ نفر
کاهو تازه ۱ عدد
نان آزمون ۴-۳ عدد
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که نخستین بار به وسیله سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود؛
روغن زیتون بکر ۱۵۰ میلی لیتر
پنیر پارمزان ۱۰۰گرم
سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
سیر ۲حبه
آب لیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
سس ورستر شایر+ طرز تهیه سالاد سزار ،سالاد خوشمزه ایتالیایی
سس ورسترشایر ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای ساختن این سالاد باید قسمت های سالم و تازه کاهو را گزینش کرده. سپس برگ ها را خوب بشوییم و خشک کنیم.
دور نان های آزمون را به صورت یک قاب برش می زنیم و کنار می گذاریم (دور نان چون خشک تر هست، سس و مواد را خوب به خود جذب نمی کند. به همین علت دور نان را جدا می کنیم و از بقیه نان استفاده می کنیم) قسمت های سفید و اسفنجی نان را به ابعاد ۱ سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است است با حرارت ملایم، آزمون می کنیم.
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که نخستین بار به وسیله سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود؛
برای آماده سازی سس سالاد ابتدا آب لیمو، تخم مرغ (تخم مرغ را ۱ دقیقه آب پز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده با هم زن یا غذا ساز خوب مخلوط می کنیم بعد از حدود ۵ دقیقه، کم کم شروع به اضافه کردن روغن می کنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد و کمی غلیظ شود.
برای سرو این سالاد کافی است برگ های تازه کاهو را خردکرده و در ظرف مناسب ریخته، نان های آزمون شده است و پنیر پارمزان رنده شده است را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکایی ها و اروپایی ها) را به آن اضافه کنید.
در نقاط متفاوت دنیا به علت کمبود وقت و پرسشها متفاوت دیگر تغییراتی در این سالاد به وجود آمده است ولی دستور تهیه ای که ذکر شد در واقع اصیل ترین دستور تهیه سالاد سزار است.
با گذشت وقت این سالاد با مناطق متفاوت جغرافیایی تغییراتی کرده. گاهی آن را غنی تر و مزه دار تر می کنند و یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه می کنند.
سس ورستر شایر+ طرز تهیه سالاد سزار ،سالاد خوشمزه ایتالیایی
شما می توانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.
طرز تهیه سس ورستر شایر
مواد مورد نیاز جهت تهیه سس ورستر شایر :
روغن زیتون | ۲ قاشق چای خوری |
پیاز خرد شده | ۱ عدد |
فلفل سبز بدون هسته و خرد شده | ۱ عدد |
سرکه | ۲ فنجان |
شربت ذرت | ۱ و ۱/۲ فنجان |
آب | ۱ فنجان |
لیمو شیرین پوست کنده و درشت خرد شده | نصف لیمو |
ترب سفید رنده شده | ۲ قاشق غذاخوری |
فیله ماهی خشک و خرد شده | ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | ۲ حبه بزرگ |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | ۳/۴ قاشق چای خوری |
میخک پودر شده | ۱/۸ قاشق چای خوری |
طرز تهیه سس ورستر شایر:
روغن زیتون را داخل ماهی تابه بزرگی ریخته و روی حرارت ملایم گرم می کنیم. پیاز و فلفل سبز را اضافه کرده حدودا ۳ دقیقه روی حرارت می گذاریم تا پیاز نرم بشود.
عبارات مهم : پنیر پارمزان – روغن زیتون سرکه، شربت ذرت، آب، لیمو، ترب سفید، ماهی، سیر، نمک، فلفل سیاه و میخک ا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و حدود ۴۰ دقیقه روی حرارت کم می گذاریم تا کم کم بجوشد و به ۳ فنجان برسد. در این مدت هم چند دقیقه یکبار هم میزنیم.
سس را در ظرف مورد نظر (نباید آلومینیومی باشد) می ریزیم و روی ظرف را می پوشانیم و اجازه می دهیم سس خنک بشود.
نکته در مورد نگهداری سس ورسترشایر:
* از این مقدار مواد اولیه ۳ فنجان سس بدست می آید.
* این سس در یخچال در ظرف در بسته به مدت ۱ هفته توانایی نگهداری دارد.
روش دوم
مـواد مورد نیاز (برای ۴ نفر)
سینه مرغ ۱۵۰گرم- ۲۵۰کیلوکالری
نان آزمون سبوس دار ۹۰گرم- ۲۴۰کیلوکالری
کاهو پیچ ۶لیوان- ۱۵۰کیلوکالری
پنیر پارمیزان رنده شده ۹۰گرم- ۱۱۰کیلوکالری
فلفل سیاه به میزان به میزان دلخواه- ۰کیلوکالری
روغن زیتون ۲مرباخوری- ۹۰کیلوکالری
سس سالاد ۴غذاخوری- ۳۶۰کیلوکالری
طـرز تهیه
نان آزمون را در ابعاد کوچک (به اندازه حبه قند) برش و در یک قاشق مرباخوری روغن زیتون تفت دهید. سپس تکه های نان را روی حوله یک بار مصرف بگذارید تا روغن اضافه ارزش گرفته شود. تکه های مرغ را نیز در تابه خط دار که کف آن با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب شده است هست، گریل کنید و سپس برش بزنید. در کاسه ای بزرگ، کاهوها را به قطعات بزرگی خرد کنید. جهت تهیه سس این سالاد هم یک زرده تخم مرغ را در مخلوط کن بریزید و کم کم و هنگام کار کردن مخلوط کن، به آن روغن زیتون اضافه کنید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا مایع غلیظی به دست آید. سپس به این مخلوط آب یک لیموی تازه را اضافه کنید و کمی در آن سرکه بریزید. بعد از تهیه سس اولیه، جهت این حجم سالاد، ۴ قاشق غذاخوری از سس را با نیمی از پنیر پارمیزان مخلوط کنید. هنگام سرو سالاد نیز ابتدا کاهو را اضافه کنید، روی آنها سس مخلوط شده است با پنیر پارمیزان بریزید، سپس مرغ های گریل شده است را بیفزایید و سپس تکه های نان را قرار دهید و در آخر روی تمام محتویات پنیر پارمیزان بپاشید. به این ترتیب سالاد شما آماده سرو خواهدبود.
روش سوم (روش سریع و راحت آماده کردن سالاد سزار)
مواد مورد نیاز جهت بشقاب یک نفره:
کاهو ۶ برگ
نان آزمون ۱ عدد
پودر پنیر پارمزان ۱ قاشق غذاخوری
فیله ی مرغ ۱ عدد
گردو ۳ عدد
مواد مورد نیاز جهت سس
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
سس مایونز ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم
آب لیموترش ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
فیله ی مرغ را هم می توانید در فر گریل کنید و یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پز کرده و خردکنید و روی کاهو بریزید.
نان آزمون را به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ ساز آزمون کنید تا برشته شود بعد روی کاهو بریزید.
نکته:
برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مرباخوری روغن زیتون روی نان ها بریزید.
گردوها را کمی در آب خیس کرده و آن را روی کاهوها بریزید.
مواد سس را باهم مخلوط کرده و کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید.
بجای سس مایونز می تونید از سس هزار جزیره هم استفاده کنید بالطبع طعم بهتری خواهد داشت.
به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان آزمون از نان سوخاری هم می تونید استفاده کنید.
این سالاد یک شام سبک و مقوی هم محسوب می شود.
۱۰ راز سالاد سزار جهت خوشمزه تر شدن آن
سالاد سزار از سالادهای ایتالیایی است که در سال های اخیر در منوی رستوران های ایتالیایی به چشم می خورد. در تهیه این سالاد گاهی اشتباه هایی می بینیم که نشان از ناآگاهی تهیه کننده سالاد دارد. سالاد سزار، سالادی است که با پنیر پارمیزان طعم دار می شود، به آن سس مایونز اضافه نمی کنند و با مرغ گریل شده است (نه سرخ شده) یا بدون آن و نان های آزمون سرخ شده است در روغن زیتون آماده سرو می شود. علاوه بر اینها، نکات دیگری نیز وجود دارد که رعایتشان به هر چه خوشمزه تر شدن این سالاد کمک می کند:
۱- جهت طعم دار کردن برش های نان، بهتر است آنها را با کمی سیر تازه سرخ کنید و البته توصیه اکید ما آن است که روغن مصرفی تان روغن زیتون بودار باشد. وقت سرخ کردن هم نباید بیش از ۱ تا ۲ دقیقه طول بکشد.
۲- هرگز در تهیه این سالاد سس مایونز و سایر سس هایی که جهت سرو سالادهای متفاوت استفاده می شوند، به کار نبرید. سسی که با این سالاد سرو می شود، شبیه به مایونز است ولی ترکیب های دیگری دارد و حتما باید با پنیر پارمیزان رنده شده است مخلوط شود.
۳- کاهوهایی که جهت تهیه این سالاد استفاده می شوند، کاهو پیچ یا کاهوی رسمی خودمان است که البته باید به برش های نسبتا بزرگی برش بخورند. یادتان باشد که کاهو در این سالاد ریز خرد نمی شود.
۴- در ایتالیا اگر سالاد سزار با مرغ سرو شود، فقط مرغ گریل شده است در صفحات چدنی، استفاده می شود، یعنی مرغ پخته ریش ریش شده است به هیچ وجه در تهیه این سالاد به کار نمی رود. البته می توان مرغ را به این سالاد اضافه نکرد.
۵- هرگز در سالاد سزار خیار و هویج نریزید. اگر در این سالاد برش هایی از این سبزی ها را دیدید، بدانید که تهیه کننده آن از دستور آماده سازی سالاد سزار کلاسیک ایتالیا آگاهی ندارد.
۶- هرگز روی نان های خردشده سس نزنید لیکن این کار باعث نرم شدن برش های نان می شود و تردی خود را از دست می دهند و چندان دلچسب نخواهند بود.
۷- کروتن (نان سوخاری) به این سالاد حجم می دهد. ۳ فنجان تکه های کوچک کروتن را با ۳ قاشق روغن زیتون مخلوط کنید. نمک و فلفل سیاه را چاشنی آن کنید. سپس آن را در سینی فر روی کاغذ روغنی ریخته و بگذارید در فر در دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد و طلایی شود. اگر از آنچووی خوشتان می آید، کمی از فیله آن رویش بریزید.
۸- باید از برگ های کوچک وسط کاهو استفاده کنید و آن ها را خرد نکنید. جهت شش نفر، ۳ کاهو کافی هست. تردی و کوچکی برگ های وسط کاهو به این سالاد قشنگی و تازگی خوبی می دهند.
۹- پنیر سالاد سزار با پنیر پارمزان رنده شده است روی آن، خیلی خوب به نظر می رسد، ولی این تکه های پنیر مزه سس را خفه می کنند. جایگزین تکه تکه کردن پنیر، آن را ریزریز رنده کنید.
۱۰- برای مخلوط کردن انبر سالاد را کنار بگذارید و با دست به آرامی کاهو، کروتن و سس را مخلوط کنید. سپس پارمزان رنده شده است را رویش بریزید.
نکات تغذیه ای سالاد سزار
اگر یبوست دارید
کاهو در این سالاد یکی از سبزی هایی است که به علت آب و فیبر فراوان به عملکرد بهتر سیستم گوارشی تان کمک می کند البته می توانید روی این سالاد کمی هم سبوس گندم بپاشید تا فیبر دریافتی تان زیاد شود.
اگر چربی خون دارید
بهتر است پنیری که به این سالاد اضافه می کنید، محدود باشد لیکن پنیرهای فرایند شده است دارای چربی و کالری بیشتری هستند. در ضمن، کمی سیر خام بیفزایید و مقداری شوید تازه هم در سالاد تان بریزید. به این ترتیب، با اینکه سالاد سزار با نوع مهم اش کمی متفاوت خواهد بود، دارای موادغذایی است که خوردنشان به تنظیم چربی خون کمک می کند.
اگر چاق هستید
بهتر است سس کمتری به این سالاد اضافه کنید و برش های نان را با حداقل روغن سرخ کنید به این ترتیب میزان کالری دریافتی تان تا حد قابل ملاحظه ای کم کردن می یابد. البته افزودن گوجه فرنگی گیلاسی و ریحان نیز بر میزان فیبر دریافتی می افزاید و قدرت سیرکنندگی سالاد را زیاد کردن خواهد داد.
زرده خام تخم مرغ
برای نوزادان، سالمندان، زن های باردار و افرادی که سیستم ایمنی بدنشان ضعیف هست، زرده خام تخم مرغ توصیه نمی شود.
واژه های کلیدی: پنیر پارمزان | روغن زیتون | مخلوط کن | سس مایونز | استفاده | سس سالاد | خوشمزه | سالاد | حرارت
-
محسن افشانی بازیگر سینما تلویزیون به خاطر حمل سلاح در پیج اینستاگرام خودش ب
-
ماجرای تیراندازی در فرودگاه مهرآباد/ آیا داعش در این حمله دست داشته است؟
-
بررسی گروگانگیری در بیمارستان به علت عدم پرداخت هزینه
-
علت فراموش کردن ۲۵ مسافر هواپیما توسط خلبان+پیام عذرخواهی
-
وضعیت خسارت و تعطیلی مدارس بر اثر سیل در آذربایجان شرقی+عکس
اخبار
آرشیو-
چذابه امروز وضعیت مرزهای عراق آخرین وضعیت مرزهای خوزستان شلمچه مهران
آخرین وضعیت مرزهای عراق شلمچه باز و چذابه موقتا بسته شد / تلاش برای رفع مشکل ادامه دارد استاندار خوزستان: پایانه مرزی شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است همچنین مرز چذابه به صورت موقت از سوی کشور عراق بست...
-
ندیم امیری ؛ بازیکن افغانتبار تیم ملی فوتبال آلمان کیست و چطور به این تیم دعوت شد؟
-
سود نجومی که بانک ها از وام مردم به جیب میزنند!
-
خانواده میترا استاد نجفی را بخشیدند!
-
والیبال بازی کردن گلزار و علی کریمی در باشگاه
گالری عکس
آرشیو-
کافه اینستا با فریبا نادری زن ستاره مشهور ایرانی
اینستاگرام فریبا نادری | بازیگر معروف | فریبا نادری | اینستاگرام | بازیگر | تصویر | آخرین | اینستا کافه اینستا با فریبا نادری دراین قسمت از کافه اینستا مروری داریم بـه آخرین فعالیت هـای زن فری...
-
مدگردی با سحر قریشی | جالب ترین استایل های سحر قریشی
-
متن های تبریک تولد+ عکس نوشته خاص تولدت مبارک عشقم
-
عکس نوشته و جملات سنگین و معنا دار | سخنان بزرگان
-
سوپر استارها در کنسرت مهران مدیری | خواندن ترانه سوغاتی مرحوم هایده