اطلاعیه سایت
حتما عناوین زیر و مطالب انتهای صفحه را ببینید !!!
رکورد بیشترین لایک عکس در اینستاگرام توسط سلبریتی جنجالی شکسته شد + عکس
معما و تست هوش عبور از رودخانه + پاسخ
محمد رضا گلزار و مهناز افشار کنار دیگ نذری اربعین + عکس
حضور علی کریمی در برنامه خندوانه رامبد جوان
جدیدترین عکس ساره بیات / حامد بهداد در سفر به کانادا + تصاویر
تصاویر زننده و داغ چکامه چمن ماه و مانی کسرائیان + GEM
تصاویر جذاب مدلینگ شدن بهنوش بختیاری برای برند پاندورا
عکس های مدلینگ شدن آناهیتا نعمتی
عکس های جدید پوریا پور سرخ و مهراوه شریفی نیا بازیگران سریال کیمیا
جنایت جدید داعش : نصف کردن خبرنگار سوری از وسط + عکس
ماجرای کادر پزشکی بیمارستان خمینی شهر اصفهان و بخیه صورت کودک فقیر + کاریکاتور
به نقل از مدیکال ساینس، معمولا ارزش مواد غذایی به خاص سبزیجات، بعد از پخت کم کردن مییابد. ولی بعضی از روشهای پخت قادر به حفظ ارزش غذایی مواد است
به نقل از مدیکال ساینس، معمولا ارزش مواد غذایی به خاص سبزیجات، بعد از پخت کم کردن مییابد. ولی بعضی از روشهای پخت قادر به حفظ ارزش غذایی مواد است
قارچ را چگونه بپزیم؟
مطالعات محققان اسپانیایی نشان میدهد که گریل کردن قارچ یا پخت آن در مایکروویو، عالی ترین روش جهت زیاد کردن فعالیت آنتی اکسیدانها و حفظ پلی فنل هست. گریل کردن قارچ یا پخت آن در مایکروویو، همچنین روش مناسبی جهت حفظ ارزش غذایی قارچ هست. قارچ حاوی مقادیر بالای فیبر و پروتئین است.
ویتامین های B1، B2، B12، C، D و E و مواد معدنی روی و سلنیم از دیگر مواد موجود در قارچ هست. آنتی اکسیدانها و دیکر عوامل فعال زیستی از جمله betaglucans نیز در قارچ وجود دارد که قادر به تقویت سیستم ایمنی است.
بهترین نحوه تهیه قارچ جهت حفظ ارزش غذایی آن
مطالعات نشان می دهد، سرخ کردن قارچ منجر به زیاد کردن چربی و کالری و کم کردن ارزش غذایی میشود. پخارپز کردن قارچ نیز فعالیت betaglucans را زیاد کردن می دهد، ولی فعالیت آنتی اکسیدانها کم کردن مییابد.
پخت قارچ در مایکروویو و گریل کردن آن، زیاد کردن قابل ملاحظهای در فعالیت آنتی اکسیدانها و محتویات پلی فنل دارد. این مطالعه نشان میدهد پوشش قارچ با یک لایه نازک روغن زیتون قبل از پخت میتواند به زیاد کردن ارزش غذایی آن کمک کند.
نتایج این مطالعه در نشریه Food Sciences and Nutrition انتشار یافته است.
به نقل از مدیکال ساینس، معمولا ارزش مواد غذایی به خاص سبزیجات، بعد از پخت کم کردن مییابد. ولی بعضی از روشهای پخت قادر به حفظ ارزش غذایی مواد است
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
seemorgh.com/health
عبارات مهم : آنتی اکسیدان – مواد غذایی منبع: salamatnews.com
واژه های کلیدی: آنتی اکسیدان | مواد غذایی | روغن زیتون | مایکروویو | مطالعه | مطالعات | سلامت | فعالیت | انتشار
-
محسن افشانی بازیگر سینما تلویزیون به خاطر حمل سلاح در پیج اینستاگرام خودش ب
-
ماجرای تیراندازی در فرودگاه مهرآباد/ آیا داعش در این حمله دست داشته است؟
-
بررسی گروگانگیری در بیمارستان به علت عدم پرداخت هزینه
-
علت فراموش کردن ۲۵ مسافر هواپیما توسط خلبان+پیام عذرخواهی
-
وضعیت خسارت و تعطیلی مدارس بر اثر سیل در آذربایجان شرقی+عکس
اخبار
آرشیو-
چذابه امروز وضعیت مرزهای عراق آخرین وضعیت مرزهای خوزستان شلمچه مهران
آخرین وضعیت مرزهای عراق شلمچه باز و چذابه موقتا بسته شد / تلاش برای رفع مشکل ادامه دارد استاندار خوزستان: پایانه مرزی شلمچه برای تردد زائران اربعین حسینی باز است همچنین مرز چذابه به صورت موقت از سوی کشور عراق بست...
-
ندیم امیری ؛ بازیکن افغانتبار تیم ملی فوتبال آلمان کیست و چطور به این تیم دعوت شد؟
-
سود نجومی که بانک ها از وام مردم به جیب میزنند!
-
خانواده میترا استاد نجفی را بخشیدند!
-
والیبال بازی کردن گلزار و علی کریمی در باشگاه
گالری عکس
آرشیو-
کافه اینستا با فریبا نادری زن ستاره مشهور ایرانی
اینستاگرام فریبا نادری | بازیگر معروف | فریبا نادری | اینستاگرام | بازیگر | تصویر | آخرین | اینستا کافه اینستا با فریبا نادری دراین قسمت از کافه اینستا مروری داریم بـه آخرین فعالیت هـای زن فری...
-
مدگردی با سحر قریشی | جالب ترین استایل های سحر قریشی
-
متن های تبریک تولد+ عکس نوشته خاص تولدت مبارک عشقم
-
عکس نوشته و جملات سنگین و معنا دار | سخنان بزرگان
-
سوپر استارها در کنسرت مهران مدیری | خواندن ترانه سوغاتی مرحوم هایده