كسي كه هرگز تحت فشار نزيسته باشد، آزادي را لمس نمي كند.
خوش آمدید - امروز : جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » بهترین نحوه تهیه قارچ جهت حفظ ارزش غذایی آن

    بهترین نحوه تهیه قارچ جهت حفظ ارزش غذایی آن

    به نقل از مدیکال ساینس، معمولا ارزش مواد غذایی به خاص سبزیجات، بعد از پخت کم کردن می‌یابد. ولی بعضی از روش‌های پخت قادر به حفظ ارزش غذایی مواد است

    بهترین نحوه تهیه قارچ جهت حفظ ارزش غذایی آن

    به نقل از مدیکال ساینس، معمولا ارزش مواد غذایی به خاص سبزیجات، بعد از پخت کم کردن می‌یابد. ولی بعضی از روش‌های پخت قادر به حفظ ارزش غذایی مواد است

    قارچ را چگونه بپزیم؟

    مطالعات محققان اسپانیایی نشان می‌دهد که گریل کردن قارچ یا پخت آن در مایکروویو، عالی ترین روش جهت زیاد کردن فعالیت آنتی اکسیدان‌ها و حفظ پلی فنل هست. گریل کردن قارچ یا پخت آن در مایکروویو، همچنین روش مناسبی جهت حفظ ارزش غذایی قارچ هست. قارچ حاوی مقادیر بالای فیبر و پروتئین است.

    ویتامین های B1، B2، B12، C، D و E و مواد معدنی روی و سلنیم از دیگر مواد موجود در قارچ هست. آنتی اکسیدان‌ها و دیکر عوامل فعال زیستی از جمله betaglucans نیز در قارچ وجود دارد که قادر به تقویت سیستم ایمنی است.

    بهترین نحوه تهیه قارچ جهت حفظ ارزش غذایی آن

    مطالعات نشان می دهد، سرخ کردن قارچ منجر به زیاد کردن چربی و کالری و کم کردن ارزش غذایی می‌شود. پخارپز کردن قارچ نیز فعالیت betaglucans را زیاد کردن می دهد، ولی فعالیت آنتی اکسیدان‌ها کم کردن می‌یابد.

    پخت قارچ در مایکروویو و گریل کردن آن، زیاد کردن قابل ملاحظه‌ای در فعالیت آنتی اکسیدان‌ها و محتویات پلی فنل دارد. این مطالعه نشان می‌دهد پوشش قارچ با یک لایه نازک روغن زیتون قبل از پخت می‌تواند به زیاد کردن ارزش غذایی آن کمک کند.

    نتایج این مطالعه در نشریه Food Sciences and Nutrition انتشار یافته است.

    به نقل از مدیکال ساینس، معمولا ارزش مواد غذایی به خاص سبزیجات، بعد از پخت کم کردن می‌یابد. ولی بعضی از روش‌های پخت قادر به حفظ ارزش غذایی مواد است

    گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health

    عبارات مهم : آنتی اکسیدان – مواد غذایی
    منبع: salamatnews.com

    واژه های کلیدی: آنتی اکسیدان | مواد غذایی | روغن زیتون | مایکروویو | مطالعه | مطالعات | سلامت | فعالیت | انتشار

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • چاپ کتاب آمازون
  • چاپ کتاب لاتین
  • افست کتاب لاتین
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی