آیا او (خدا) برای بنده اش کافی نیست؟ (قران کریم)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » چگونه قند خون را با جوانه ها پایین بیاوریم؟

    چگونه قند خون را با جوانه ها پایین بیاوریم؟

    جوانه های خام بسیار مغذی بوده و می توانند به تنظیم قند خون و زیاد کردن حساسیت بدن به انسولین در بیماران دیابتی کمک کنند.

    چگونه قند خون را با جوانه ها پایین بیاوریم؟

    جوانه های خام بسیار مغذی بوده و می توانند به تنظیم قند خون و زیاد کردن حساسیت بدن به انسولین در بیماران دیابتی کمک کنند.

    کنترل قند خون دیابتی ها با جوانه های خام

    جوانه ها، دانه هایی هستند که شروع به رشد کرده اند و درواقع به گیاه های کاملا نورس تبدیل شده است اند. فرآیند جوانه زدن یا رشد کردن معمولا بعد از کاشتن دانه ها و چندین ساعت آب رسانی به آن ها شروع می شود. در ادامه این دانه ها یا بذرها در معرض ترکیبی از دما و رطوبت مناسب قرار می گیرند و به مدت ۲ تا ۷ روز به رشد خودشان ادامه می دهند.

    عبارات مهم : بیماران دیابتی – کنترل قند خون
    محصول نهایی معمولا جوانه ای است که ۲ تا ۵ سانتی متر طول دارد. بسیاری از انواع متفاوت دانه ها می توانند به عنوان جوانه مصرف شوند. مرسوم ترین انواع جوانه ها نیز به ترتیب زیر هستند:

    جوانه های حبوباتی: عدس، نخود فرنگی، نخود، لوبیا قرمز، لوبیا سیاه و لوبیا چیتی.

    جوانه های غلات: برنج قهوه ای، گندم سیاه، کینوا و جو.

    جوانه های سبزی: تربچه، کلم بروکلی، چغندر و کرفس.

    جوانه های دانه و مغز: بادام، دانه کدو تنبل، دانه کنجد و دانه آفتابگردان.

    انواع جوانه ها عمدتا به صورت خام مصرف می شوند، ولی شما می توانید آن ها را قبل از مصرف کمی بپزید یا تفت بدهید.

    جوانه ها بسیار مغذی هستند

    چگونه قند خون را با جوانه ها پایین بیاوریم؟

    علی رغم این که جوانه ها کم کالری هستند، ولی منبع غنی و فوق العاده ای جهت دریافت مواد مغذی و ترکیبات گیاهی بافایده محسوب می شوند. البته ویتامین ها و مواد معدنی درون جوانه ها، بسته به نوع جوانه، متفاوت هستند. با این حال، فرآیند جوانه زدن اساسا سطح مواد مغذی درون جوانه ها را زیاد کردن می دهد و آن ها را سرشار از چنین ترکیباتی می سازد: پروتئین، فولات، منیزیم، فسفر، منگنز، ویتامین C و ویتامین K. برای مثال، چندین مورد از مطالعات علمی نشان داده اند که فرآیند جوانه زدن به زیاد کردن پروتئین موجود در جوانه ها کمک می کند. همچنین، جوانه ها حاوی سطح بالاتری از اسیدهای آمینه مهم هستند و سطح بعضی از اسیدهای آمینه در جوانه ها حدود ۳۰ درصد زیاد از خود محصول نهایی هست.

    علاوه بر این ها، پروتئین های موجود در جوانه ها اساسا راحت تر هضم می شوند. این شاخصه عمدتا به خود فرآیند جوانه زنی برمی گردد که میزان ترکیبات ضدتغذیه ای را در جوانه ها تا ۸۷ درصد کم کردن می دهد. ترکیبات ضدتغذیه ای، ترکیباتی هستند که توانایی های بدن جهت جذب مواد مغذی از گیاه های را ضعیف می کنند.

    جوانه ها، منبع فوق العاده ای هم جهت دریافت آنتی اکسیدان ها و دیگر ترکیبات گیاهی بافایده محسوب می شوند. مطالعات علمی هم نشان می دهند که غذاهای تهیه شده است از جوانه های لوبیا می توانند مغذی تر از غذاهای دیگر باشند.

    جوانه ها می توانند به کنترل قند خون کمک کنند

    یکی دیگر از فایده های جوانه ها این است که می توانند به کنترل قند خون کمک کنند. بعضی از مطالعات نشان داده اند که این شاخصه تا حدودی می تواند از آن جا نشات بگیرد که فرآیند جواه زنی، میزان کربوهیدرات های درون جوانه ها را کم کردن می دهد. با این حال، همه مطالعات علمی در این زمینه اتفاق نظر ندارند.


    نظریه دیگر این است که جوانه ها می توانند به تنظیم فعالیت نوعی آنزیم به نام آمیلاز کمک کنند که در بدن جهت تجزیه و هضم قندها مورد استفاده قرار می گیرد. مطالعات دیگری هم نشان می دهند که مصرف جوانه های کلم بروکلی در افراد مبتلا به بیماری دیابت نوع ۲، سطح انسولین خون و همچنین مقاومت به انسولین را در آنان کم کردن می دهد. محققان می گویند که این اثرات باید به علت بالا بودن سطح نوعی آنتی اکسیدان به نام سولفورافان در جوانه مورد نظر باشد.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : کشف علائم عجیب بیماری قند خون!!

    جوانه های خام بسیار مغذی بوده و می توانند به تنظیم قند خون و زیاد کردن حساسیت بدن به انسولین در بیماران دیابتی کمک کنند.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : دارچین ، قهرمان مبارزه با دیابت و قند خون

    اگر می خواهید زیاد بدانید : بهترین سبزیجات جهت کنترل قند خون دیابتی ها

    اگر می خواهید زیاد بدانید : نکاتی مهم راجع به تاثیر دیابت بر پاها!؟

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    مبنع: salamatism.com

    واژه های کلیدی: بیماران دیابتی | کنترل قند خون | دیابتی ها | ویتامین | پروتئین | مطالعات | انسولین | کنترل | لوبیا | دیابت | انواع

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • افست کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • چاپ کتاب لاتین
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب خارجی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی