لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید

    سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید

    سبزیجات یکی از منابع مهم تامین ویتامین ها و مواد معدنی مهم جهت بدن هستند که مصرف به اندازه آن ها تاثیر زیادی بر سلامت کلی بدن دارد.

    سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید

    سبزیجات یکی از منابع مهم تامین ویتامین ها و مواد معدنی مهم جهت بدن هستند که مصرف به اندازه آن ها تاثیر زیادی بر سلامت کلی بدن دارد.

    سبزی هایی که مصرفشان را نباید قطع کنید

    این سبزی بهاری، یکی از عالی ترین سبزی هایی است که همواره باید در سبد غذایی شما وجود داشته باشد. مارچوبه سرشار از فولات، مس، تیامین و ریبوفلاوین هست. هر فنجان مارچوبه بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین K را هم تامین می کند. محققان به طور خاص بر فیتوکمیکال های (مواد شیمیایی گیاهی) موجود در مارچوبه تاکید دارند که می توانند بسیاری از امراض را دفع کنند.

    عبارات مهم : سیب زمینی – کلم بروکسل

    ۱. سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید، سیب زمینی

    اگر از خوردن سیب زمینی به علت این تصور که سرشار از کربوهیدرات های نشاسته ای هست، خودداری می کنید، باید در این تصورتان تجدید نظر کنید. سیب زمینی، منبع عالی ای از کربوهیدرات های پیچیده است و مقدار مناسبی هم فیبر، پتاسیم و ویتامین C است. درواقع، هر عدد سیب زمینی حدودا ۲۰ گرم کربوهیدرات پیچیده دارد. البته نباید در مصرف سس ها، روغن ها و چاشنی های متفاوت همراه با سیب زمینی زیاده روی کنید، چون این کار می تواند چربی و کالری سیب زمینی را شدیدا زیاد کردن بدهد. شما می توانید از فلفل چیلی، سیر، گوجه فرنگی تازه و آووکادو همراه با سیب زمینی استفاده کنید تا غذای کاملا سالم و مغذی ای داشته باشید.

    سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید

    ۲. سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید، مارچوبه

    این سبزی بهاری، یکی از عالی ترین سبزی هایی است که همواره باید در سبد غذایی شما وجود داشته باشد. مارچوبه سرشار از فولات، مس، تیامین و ریبوفلاوین هست. هر فنجان مارچوبه بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه بدن به ویتامین K را هم تامین می کند. محققان به طور خاص بر فیتوکمیکال های (مواد شیمیایی گیاهی) موجود در مارچوبه تاکید دارند که می توانند بسیاری از امراض را دفع کنند. شما می توانید از مارچوبه در تهیه پاستا، غذاهایی که در فِر تهیه می شوند و… استفاده کنید.

    ۳. سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید، کلم بروکسل

    بسیاری از افراد به کلم هایی مانند کلم بروکسل علاقه ندارند، ولی مسئله آنان زیاد به گزینش شیوه نادرست جهت آماده سازی این کلم ها برمی گردد. یکی از عالی ترین شیوه ها جهت خوردن کلم بروکسل، تفت دادن این سبزی همراه با روغن زیتون و کمی نمک هست، چون حالت کاراملی و تردی به کلم بروکسل می دهد. هر فنجان از کلم بروکسل بیش از ۱۰۰ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین می کند و همچنین ۱۷۳ درصد از این نیاز به ویتامین K. مطالعات نشان داده اند که فیتوکمیکال های موجود در کلم بروکسل، یعنی سولفورافان و ایندول، با کم کردن خطر مبتلا شدن به سرطان های متفاوت مرتبط هستند.

    ۴. سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید، چغندر

    چغندر از سبزی هایی نیست که جایگاه ثابتی در سبد غذایی بسیاری از افراد داشته باشد، ولی محققان می گویند که باید چنین جایگاهی را جهت چغندر قائل شد. طبق مطالعه منتشرشده در مجله Nutrients، چغندر می تواند اثرات ضدالتهابی و محافظت کننده در برابر مواد شیمیایی داشته باشد، چون سرشار از ترکیب خاص ای به نام بتالائین است. این رنگدانه غنی، رنگ تیره و غلیظ چغندر را به وجود می آورد و خاصیت آنتی اکسیدانی قدرتمندی دارد. مصرف چغندر به طور منظم می تواند به تنظیم فشار خون کمک کند، چون نیترات درون این سبزی به انبساط رگ های خونی منجر می شود.

    سبزیجات یکی از منابع مهم تامین ویتامین ها و مواد معدنی مهم جهت بدن هستند که مصرف به اندازه آن ها تاثیر زیادی بر سلامت کلی بدن دارد.

    ۵. سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید، کرفس

    کرفس، با این که بسیار کم کالری هست، مقدار زیادی ویتامین K و فولات دارد. شما می توانید از کرفس همراه با پیاز و هویج در تهیه بسیاری از غذاها کمک بگیرید. هر ساقه بزرگ از کرفس کمتر از ۱۰ کالری به بدن می رساند، درحالی که تراکم مواد مغذی در این مقدار از کرفس واقعا بالا است.

    ۶. سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید، تربچه

    اگرچه تربچه ها به انواع مختلفی تقسیم می شوند، ولی تربچه های قرمز زیاد از همه آشنا شده است اند و محبوبیت بیشتری دارند. تربچه های قرمز هم ترد و هم تُند هستند و گزینه فوق العاده ای جهت تهیه سالادها به شمار می روند. شما می توانید تربچه ها را به صورت خام، گریل شده، بخارپز یا سرخ شده است مصرف کنید. تربچه ها واقعا کم کالری هستند (کمتر از ۱۰ کالری در هر نصف فنجان)، درحالی که همین مقدار می تواند ۱۱ درصد از نیاز روزانه بدن به ویتامین C را تامین کند. به علاوه، تربچه ها حاوی سولفورافان هستند که نوعی فیتوکمیکال است و با کم کردن رشد سلول های سرطانی ارتباط دارد.

    ۷. کنگر فرنگی

    کنگر فرنگی سرشار از فیبر است و هر تکه از آن حدودا ۱۰ گرم فیبر به بدن می رساند. بنابراین، کنگر فرنگی را می توان از عالی ترین گزینه ها جهت افزودن به وعده غذایی شام تلقی کرد. کنگر فرنگی، منبع خوبی جهت دریافت فولات، ویتامین K و منیزیم محسوب می شود و همچنین پلی فنول های مهمی دارد که در کم کردن خطر مبتلا شدن به سرطان موثر هستند. شما می توانید کنگر فرنگی را به صورت پخته شده، تفت داده یا گریل شده است مصرف کنید.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : مصرف این سبزیجات جهت شما عوارض دارد!

    اگر می خواهید زیاد بدانید : انواع سبزیجاتی که باید کمتر مصرف کنید!!

    اگر می خواهید زیاد بدانید : چطور میوه ها و سبزیجات آلوده به نیترات را تشخیص دهیم؟

    سبزی هایی که نباید مصرفشان را کنار بگذارید

    گردآوري : گروه سلامت سيمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع : salamatism.com

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | کلم بروکسل | سیب زمینی | ویتامین | بروکسل | مارچوبه | کالری | فرنگی

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • افست کتاب لاتین
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین