امام حسين(ع):اگر دين نداريد لااقل آزاده باشيد.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » اهمیت مصرف ادویه ها+ طبع چای

    اهمیت مصرف ادویه ها+ طبع چای

     چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار است که چند توصیه مهم در مورد دم کردن چای را مورد نیاز است بدانید.

    اهمیت مصرف ادویه ها+ طبع چای

    چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار است که چند توصیه مهم در مورد دم کردن چای را مورد نیاز است بدانید.

    طبع و فواید چای

    چای داراى محیط زیست گرم وخشک هست. ماده اصلى موجود در گیاه چاى علاوه بر آنتى اکسیدان ها، تئین است.قرار گرفتن بیش از سه تا پنج دقیقه تفاله چاى در آبجوش، باعث آزاد شدن بیش از حد تئین می شود که بروز یبوست را در پی دارد؛ به همین علت توصیه می شود از چای تازه دم استفاده کنید.

    عبارات مهم : مواد غذایی – نوشیدنی
    چاى سیاه و سبز و سفید، عملا از یک گیاه به دست مى آید. چاى سبز فراورى نشده است ولى چاى سیاه تخمیر وفراورى شده است است.چاى سفید هم، گل درخت چاى هست. پس یادتان باشد تفاله چای را بعد از سه دقیقه دم کردن از قوری خارج کنید تا به جای چای، سموم وارد بدن نکنید. توصیه می شود چای را کم و کمرنگ بنوشید و از نوشیدن افراطی آن بپرهیزید.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : بهترین چای ها جهت اصلاح سیستم ایمنی و آرامش در پاییز

    اهمیت مصرف ادویه ها+ طبع چای

    اگر می خواهید زیاد بدانید : چای نوشیدن چه مزیت هایی جهت بدن دارد؟ + فواید انواع چای

    اگر می خواهید زیاد بدانید : زیاده روی در مصرف چای باعث این بیماری های می شود

    اگر می خواهید زیاد بدانید : چرا می گویند چای ایرانی بهتر از چای خارجی است؟

    آیا ادویه جهت زیاد کردن فواید ماده غذایی به خوراک اضافه می شود؟

     چای یکی از نوشیدنی های پرطرفدار است که چند توصیه مهم در مورد دم کردن چای را مورد نیاز است بدانید.

    ادویه بخشی از یک گیاه معطر است که می تواند مشمول بر تنه درخت (دارچین)، میوه (فلفل سیاه) یا دانه (جوزهندی) گیاه باشد. از ادویه به صورت درسته، خرد یا پودر شده است به عنوان طعم دهنده، رنگ دهنده و نگه دارنده استفاده می شود. ادویه و گیاه های معطر علاوه بر این که مقدار کمی ویتامین، املاح و فیبر به غذا اضافه می کند، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلفی نیز است که می تواند از سلول های بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت کند.

    از جمله این ترکیبات می توان به فنیل پروپانوئیدها، ترپن ها، فلاونوئیدها و آنتوسیانین اشاره کرد. امروزه از ادویه به عنوان رنگ دهنده و طعم دهنده در صنعت مواد غذایی نیز استفاده می شود. علاوه بر این، ادویه این توانایی را دارد که به عنوان نگه دارنده به منظور از بین بردن میکروب های مضر یا جلوگیری از رشد آن ها در بسیاری از مواد غذایی مانند گوشت فراوری شده است به جای مواد نگه دارنده شیمیایی و مصنوعی استفاده شود. در طب سنتی کشور عزیزمان ایران افزودن ادویه به غذا به دلایل مختلفی صورت می گیرد که مشمول بر موارد زیر است:افزودن ادویه به غذای بی مزه تا طعم آن جهت فرد لذت بخش شود. مانند افزودن نمک به غذا . جهت از بین بردن طعم بدی که در غذا وجود دارد مانند اضافه کردن میخک.

    برای ایجاد رنگ خوشایند در غذا مثل زعفران و زردچوبه، جهت برطرف کردن سردی غذا مانند استفاده از زنجبیل یا فلفل در غذا،برای از بین بردن نفخ غذا، مانند زیره و جهت سهولت هضم غذا مانند استفاده از دارچین.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : از بین بردن چربی شکم با ۵ ادویه تند و تیز

    اگر می خواهید زیاد بدانید : ۸ ادویه که عالی ترین جایگزین جهت نمک هستند

    اگر می خواهید زیاد بدانید : ادویه ای بافایده جهت کم خونی

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع : khorasannews.com

    واژه های کلیدی: مواد غذایی | نوشیدنی | استفاده | فواید ان | ادویه | سلامت | تغذیه | خواص مواد

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • چاپ کتاب لاتین
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • افست کتاب لاتین
  • خرید کتاب خارجی