هر انسانی مرتکب اشتباه می شود ؛اما فقط انسان های احمق اشتباه خود را تکرار می کنند.(سیسرون)
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » بخور نخور های آرتروز

    بخور نخور های آرتروز

     برخی از غذاها خاصیت ضدالتهابی داشته و منجر به کم کردن دردهای آرتروز می‌شوند و بعضی غذاها نیز باعث زیاد کردن التهاب درد مفاصل می‌شوند

    بخور نخور های آرتروز

    بعضی از غذاها خاصیت ضدالتهابی داشته و منجر به کم کردن دردهای آرتروز می شوند و بعضی غذاها نیز باعث زیاد کردن التهاب درد مفاصل می شوند

    رژیم غذایی مخصوص بیماران آرتروزی

    آرتروز/ اُستئوآرتریت یا ورم مفاصل بیماری شایعی است که درد،سفتی و تورم از علائم آن است که به گفته متخصصان رعایت یک رژیم غذایی خاص در کم کردن آن مؤثر است.

    عبارات مهم : رژیم غذایی – درد مفاصل
    برخی از غذاها خاصیت ضدالتهابی داشته و منجر به کم کردن دردهای مذکور می شوند و بعضی غذاها نیز باعث زیاد کردن التهاب در مفاصل می شوند.

    به گفته کارشناسان رعایت رژیم غذایی جهت مبارزه با پوکی استخوان می تواند در درمان و کم کردن دردهای آرتروز مؤثر واقع شود.

    خوردن آنتی اکسیدان ها ازجمله ویتامین C،A , و E از آسیب زیاد به مفاصل جلوگیری می کند. کم کردن کلسترول و چربی سوزی نیز می تواند مؤثر باشد.

    خوردن غذاهایی که منجر به تقویت استخوان و عضلات می شود، جهت مبارزه با آرتروز بافایده است که بعضی از این غذاها به شرح زیر است:

    بخور نخور های آرتروز

    – ماهی های روغنی ازجمله ساردین و سالمون

    – روغن زیتون بسیار مؤثر بوده و خاصیت ضدالتهابی دارد.

    – شیر، ماست و پنیر حاوی کلسیم و ویتامین D

    – گیاه های و سبزی های پررنگ نظیر اسفناج بافایده است.

    – کلم بروکلی ترکیباتی به نام سولفورفان دارد که مانع از پیشرفت استئو آرتریت می شود و با داشتن ویتامین K و C موجب تقویت استخوان ها می شود.

    – چای سبز قادر به کم کردن التهاب است و سرعت ضرب دیدگی غضروف را کند می کند.

    – سیر علیه آنزیم های آسیب رساننده به غضروف وارد عمل می شود.

    – آجیل با داشتن کلسیم، منیزیم، روی، ویتامین E و فیبر در کنار اسید آلفا لینولنیک سیستم ایمنی را تقویت کرده و با آرتروز مبارزه می کند.

    اما در کنار این غذاها توصیه می شود از خوردن شکر، نوشابه، چای شیرین، قهوه طعم دهنده پرهیز شود تا التهاب کم کردن یابد. پیتزا و گوش قرمز باعث التهاب در بافت چربی در بدن می شود و کربوهیدرات فراوری شده است مانند نان سفید و چیپس، اکسیدان پیشرفته گلیساسیون تولید کرده و باعث التهاب مفاصل می شوند.

    زیاد بدانید : درباره آرتروز این ۵ توصیه را باید بدانید, حتی اگر جوان هستید!

    زیاد بدانید : درمان آرتروز زانو با روش های غیردارویی

    زیاد بدانید : درد آرتروز را چگونه بدون دارو کم کردن دهیم

     برخی از غذاها خاصیت ضدالتهابی داشته و منجر به کم کردن دردهای آرتروز می‌شوند و بعضی غذاها نیز باعث زیاد کردن التهاب درد مفاصل می‌شوند

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع : khabaronline.ir

    واژه های کلیدی: رژیم غذایی | درد مفاصل | رژیم غذایی | خوردن غذا | ویتامین | استخوان | آرتروز | کلسیم | آرتروز

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • چاپ کتاب اورجینال
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • خرید کتاب کاغذی از آمازون
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک