نیکوترین عادت تفکر است و حکمت زاده تفکر.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » برترین فایده های مصرف هندوانه در تابستان جهت سلامت بدن

    برترین فایده های مصرف هندوانه در تابستان جهت سلامت بدن

     هر فنجان هندوانه تنها ۴۶ کالری دارد، ولی سرشار از ویتامین های C و A و بسیاری ترکیبات گیاهی بافایده دیگر است

    برترین فایده های مصرف هندوانه در تابستان جهت سلامت بدن

    هر فنجان هندوانه تنها ۴۶ کالری دارد، ولی سرشار از ویتامین های C و A و بسیاری ترکیبات گیاهی بافایده دیگر است

    فواید مصرف هندوانه در تابستان

    هندوانه حاوی سیتورلین است که این اسید آمینه ممکن است سطوح اکسید نیتریک را در بدن زیاد کردن دهد. اکسید نیتریک به گشاد شدن رگ های خونی کمک می کند که کم کردن فشار خون را در پی دارد.

    عبارات مهم : پیشگیری از سرطان – آنتی اکسیدان
    هندوانه میوه ای خوشمزه و طراوت بخش است که می تواند فایده های سلامت مختلفی را نیز جهت انسان به همراه داشته باشد.

    هر فنجان هندوانه تنها ۴۶ کالری دارد، ولی سرشار از ویتامین های C و A و بسیاری ترکیبات گیاهی بافایده دیگر است.

    هندوانه به هیدارته نگه داشتن بدن کمک می کند

    نوشیدن آب روشی مهم و راحت جهت هیدارته نگه داشتن بدن هست. با این وجود، مصرف میوه هایی با محتوای آب زیاد نیز می تواند کمک کند. تقریبا ۹۲ درصد هندوانه از آب تشکیل شده است است.

    محتوای آب زیاد یکی از دلایلی است که مصرف میوه ها و سبزیجات به احساس سیری در انسان کمک می کند.

    ترکیب آب و فیبر به معنای آن است که شما حجم خوبی از غذا را بدون دریافت کالری زیاد مصرف می کنید.

    برترین فایده های مصرف هندوانه در تابستان جهت سلامت بدن

    هندوانه حاوی مواد مغذی و ترکیبات گیاهی بافایده است

    هندوانه از محتوای کالری کمی برخوردار است و همان گونه که پیش تر اشاره شد هر فنجان از آن (۱۵۴ گرم) تنها ۴۶ کالری دارد. این حتی از میزان کالری میوه های کم قند مانند توت ها نیز کمتر است.

    اما یک فنجان هندوانه می تواند حاوی مواد مغذی فراوانی باشد که ویتامین ها و مواد معدنی زیر از آن جمله اند:

    ویتامین c حدود ۲۱ درصد از مقدار مصرف توصیه شده است روزانه

    ویتامین A حدود ۱۸ درصد از مقدار مصرف توصیه شده است روزانه

    پتاسیم: ۵ درصد از مقدار مصرف توصیه شده است روزانه

    منیزیم: ۴ درصد از مقدار مصرف توصیه شده است روزانه

    ویتامین های B1، B5 و B6حدود ۳ درصد از مقدار مصرف توصیه شده است روزانه

    همچنین، این میوه منبع خوبی جهت کاروتنوئیدها، از جمله بتا-کاروتن و لیکوپن هست. افزون بر این، هندوانه حاوی سیترولین است که یک اسید آمینه مهم در نظر گرفته می شود.

    مهم ترین آنتی اکسیدان های موجود در هندوانه مشمول بر موارد زیر می شوند:

    ویتامین C آنتی اکسیدانی است که به پیشگیری از آسیب سلولی ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد کمک می کند.

    کاروتنوئیدها کلاسی از ترکیبات گیاهی هستند که مشمول بر آلفا-کاروتن و بتا-کاروتن می شوند که در بدن به ویتامین A تبدیل می شوند.

    لیکوپن نوعی کاروتنوئید است که به ویتامین A تبدیل نمی شود. این آنتی اکسیدان نیرومند عامل رنگ قرمز مواد غذایی گیاهی مانند گوجه فرنگی و هندوانه است و فایده های سلامت مختلفی را ارائه می کند.

    کوکوربیتاسین E یک ترکیب گیاهی با فواید آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

    هندوانه حاوی ترکیباتی است که ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کنند

    پژوهشگران لیکوپن و دیگر ترکیبات گیاهی موجود در هندوانه را جهت بررسی اثرات ضد سرطانی آنها مورد مطالعه قرار داده اند.

    اگرچه مصرف لیکوپن با کم کردن خطر بعضی انواع سرطان مرتبط بوده هست، ولی نتیجه های مطالعات یکدست نیستند. نیرومند ترین پیوند تاکنون بین لیکوپن و سرطان های دستگاه گوارش بوده است.

    به نظر می رسد لیکوپن خطر سرطان را به واسطه کم کردن فاکتور رشد شبه انسولین (IGF)، پروتئینی که در تقسیم سلولی نقش دارد، کم کردن می دهد. سطوح بالای فاکتور رشد شبه انسولین با سرطان پیوند خورده است.

    افزون بر این، کوکوربیتاسین E نیز به واسطه توانایی خود در مهار رشد تومور مورد مطالعه قرار گرفته است.

    هندوانه ممکن است سلامت قلب را اصلاح ببخشد

    بیماری قلبی یکی از دلایل مهم فوت و میر در دنیا است.

    عوامل سبک زندگی، از جمله رژیم غذایی، ممکن است خطر حمله قلبی و سکته مغزی را با کم کردن سطوح فشار خون و کلسترول کم کردن دهند.

    چندین ماده مغذی در هندوانه وجود دارند که جهت سلامت قلب بافایده هستند.

    مطالعات نشان داده اند که لیکوپن ممکن است کلسترول و فشار خون را کم کردن دهد. این ماده می تواند به پیشگیری از آسیب اکسیداتیو به کلسترول نیز کمک کند.

    نتایج مطالعه ای که در فنلاند انجام شد، نشان داد که لیکوپن ممکن است سفتی و ضخامت دیواره شریان ها را کم کردن دهد.

    همچنین، هندوانه حاوی سیتورلین است که این اسید آمینه ممکن است سطوح اکسید نیتریک را در بدن زیاد کردن دهد. اکسید نیتریک به گشاد شدن رگ های خونی کمک می کند که کم کردن فشار خون را در پی دارد.

    ویتامین ها و مواد معدنی دیگر در هندوانه نیز جهت قلب خوب هستند که از آن جمله می توان به ویتامین های A، B6، و C، منیزیم و پتاسیم اشاره کرد.

    هندوانه ممکن است التهاب و استرس اکسیداتیو را کم کردن دهد

    التهاب عاملی کلیدی در بسیاری از بیماری های مزمن محسوب می شود.

    هندوانه ممکن است به کم کردن التهاب و آسیب استرس اکسیداتیو یاری کند لیکن سرشار از آنتی اکسیدان های ضد التهابی مانند لیکوپن و ویتامین C است.

    به عنوان یک آنتی اکسیدان، لیکوپن ممکن است جهت سلامت مغز نیز بافایده باشد. به عنوان مثال، این ماده ممکن است در به تاخیر انداختن ظهور و پیشرفت بیماری آلزایمر موثر عمل کند.

     هر فنجان هندوانه تنها ۴۶ کالری دارد، ولی سرشار از ویتامین های C و A و بسیاری ترکیبات گیاهی بافایده دیگر است

    هندوانه ممکن است از انحطاط ماکولا پیشگیری کند

    لیکوپن در بخش هایی از چشم انسان وجود دارد که به محافظت در برابر آسیب اکسیداتیو و التهاب کمک می کند.

    همچنین، این آنتی اکسیدان ممکن است از انحطاط ماکولای مرتبط با زیاد کردن سن پیشگیری کند. این یک مسئله چشم مرسوم است که می تواند موجب نابینایی در سالمندان شود.

    نقش لیکوپن به عنوان یک آنتی اکسیدان و ترکیب ضد التهابی ممکن است به پیشگیری از وقوع و وخیم تر شدن شرایط انحطاط ماکولای مرتبط با زیاد کردن سن کمک کند.

    هندوانه ممکن است دردهای عضلانی را تسکین دهد

    سیترولین، اسید آمینه ای موجود در هندوانه، ممکن است دردهای عضلانی را کم کردن دهد. این ماده به شکل مکمل نیز در دسترس است.

    جالب توجه است که به نظر می رسد آب هندوانه جذب سیترولین را اصلاح می بخشد.

    پژوهشگران در یک مطالعه کوچک به ورزشکاران آب هندوانه ساده، آب هندوانه مخلوط با سیتورلین و یک نوشیدنی سیتورلین دادند. افرادی که دو نوشیدنی هندوانه را مصرف کرده بودند، درد عضلانی کمتر و ریکاوری ضربان قلب سریع تری را در مقایسه با گروه مصرف کننده نوشیدنی سیترولین تجربه کردند.

    هندوانه جهت پوست و مو بافایده است

    دو ویتامین موجود در هندوانه مشمول بر C و A جهت حفظ سلامت پوست و مو از اهمیت خاص ای برخوردار هستند.

    ویتامین C به بدن در ساخت کلاژن، پروتئینی که پوست را نیرومند و انعطاف پذیر نگه می دارد، کمک می کند.

    ویتامین A نیز جهت سلامت پوست اهمیت دارد لیکن به تولید و ترمیم سلول های پوست کمک می کند. بدون ویتامین A کافی، پوست انسان می تواند خشک و پوسته پوسته به نظر برسد.

    لیکوپن و بتا-کاروتن نیز ممکن است به محافظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی کمک کنند.

    هندوانه می تواند گوارش را اصلاح ببخشد

    هندوانه حاوی آب فراوان و مقداری فیبر است که هر دو جهت گوارش سالم اهمیت دارند.

    آب و فیبر می تواند به اجابت مزاج راحت و روان کمک کنند.

    مصرف میوه ها و سبزیجات سرشار از آب و فیبر، از جمله هندوانه، می تواند جهت اصلاح شرایط اجابت مزاج بافایده باشد.

    زیاد بدانید : چگونه یک هندوانه شیرین و رسیده گزینش کنیم؟

    برترین فایده های مصرف هندوانه در تابستان جهت سلامت بدن

    زیاد بدانید : مصرف هندوانه جهت چه افرادی مضر است؟

    زیاد بدانید : چرا و چه وقت هندوانه بخوریم؟

    زیاد بدانید : خواص هندوانه و خربزه در طب سنتی

    گردآوری : گروه سلمت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع: asriran.ir

     هر فنجان هندوانه تنها ۴۶ کالری دارد، ولی سرشار از ویتامین های C و A و بسیاری ترکیبات گیاهی بافایده دیگر است

    واژه های کلیدی: پیشگیری از سرطان | آنتی اکسیدان | انواع سرطان | پوست انسان | ویتامین C | ویتامین | هندوانه | روزانه | پیشگیری | ویتامین | هندوانه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • چاپ کتاب لاتین
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • کتاب اورجینال
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب اورجینال