هر روز، روزي است كه هست و هرگز در جهان روزهاي هم شكلي وجود نداشته است.
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » شیرینی کوکی خوشمزه برای نوروز۹۵+شکلات گاناش
 

شیرینی کوکی خوشمزه برای نوروز۹۵+شکلات گاناش

شیرینی تر

کوکی,انواع کوکی,کوکی ساندویچ

کوکی,انواع کوکی,کوکی ساندویچ,کوکی ساده,کوکی شکلاتی,کوکی کرم دار,طرز تهیه کرم بین کوکی,طرز تهیه گاناش شکلاتی برای کوکی,شیرینی شکلاتی

کوکی ساندویچ های کانفتی با گاناش شکلات

مواد لازم برای ۱۰ عدد کوکی ساندویچ

آرد

۱ و نیم فنجان

بکینگ پودر

۱ ق چ

کرم تار تار

۱ ق چ

جوش شیرین

نصف ق چ

نمک

نصف ق چ

کره هم دما با اتاق

نصف فنجان

شکر

سه چهارم فنجان

وانیل

۲ ق چ

تخم مرغ

۱ عدد بزرگ

اسپرینکل

یک چهارم فنجان + نصف فنجان

مواد لازم برای گاناش شکلات

شکلات ۷۰ درصد رنده شده

۱۴۰ گرم

خامه قنادی

سه چهارم فنجان

طرز تهیه :

در این مقاله از بیا کافه شما را با طرز تهیه کوکی ساندویچ های کانفتی با گاناش شکلات آشنا میکنیم .

آرد ، بکینگ پودر ، کرم تار تار ، جوش شیرین و نمک را مخلوط نموده کناری بگذارید .

کره را در کاسه همزن ریخته هم بزنید تا نرم شود . شکر و وانیل را اضافه کرده با سرعت متوسط هم بزنید تا یکدست شود کره هایی که به دور کاسه گرفته را جمع کنید و هم بزنید . تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود .

آرد را در سه مرحله اضافه کرده هر بار هم بزنید تا اثری از آن باقی نماند . یک چهارم فنجان اسپرینکل را اضافه کرده هم بزنید تا در تمام سطح خمیرپراکنده شود .

هر بار حدود ۱ و نیم ق غ از خمیر را برداشته وگرد کنید و در نصف فنجان اسپرینکل بگردانید و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده اید با فاصله بگذارید .

رویشان را با پلاستیک پوشانده و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید خنک شوند که موقع پخت بیش از حد از هم باز نشوند .

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید بپزند . بعد از پخت ۵ دقیقه کناری بگذارید از حررت بیوفتند سپس از سینی جدا کرده روی توری سیمی منتقل کنید تا کاملا خنک شوند .

کوکی,انواع کوکی,کوکی ساندویچ

برای تهیه گاناش شکلاتی  : خامه را روی حرارت دغ کنید تا از اطراف شروع به زیرجوش زدن کند سپس روی شکلات های رنده شده ریخته و ۲ دقیقه صبر کنید و بعد مخلوط نمایید تا یکدست شوند  سپس به مدت ۶۰ –  ۹۰ دقیقه کناری بگذارید و هر ۲۰ دقیقه شکلات را هم بزنید تا غلیظ شود و حالت خمیری بگیرد سپس در کاسه همزن ریخته و با سرعت متوسط هم بزنید تا پوک شود . گاناش را به قیف با ماسوره ستاره ای کوچک منتقل کرده و بین کوکی ها را که کاملا سرد شده با گاناش پر کنید .

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو

daroopost