قدر زمان حال را بدانید که گذشته هرگز برنمی گردد و آینده شاید نیاید.(گالیله)
خوش آمدید - امروز : سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶
A
خانه » سبک زندگی » آشپزی » آموزش انواع غذا و خورشت + طرز تهیه خورش چغاله بادام

آموزش انواع غذا و خورشت + طرز تهیه خورش چغاله بادام

طرز تهیه خورش چغاله بادام + آموزش انواع غذاهای سنتی و ایرانی + طرز تهیه غذاهای محلی + استفاده از میوه های نوبرانه مثل چاغاله بادوم در غذا + آموزش خورش های مجلسی

خورش چغاله بادام

آموزش انواع غذا و خورشت + طرز تهیه خورش چغاله بادام

مواد لازم

چغاله بادام                  نیم کیلو

گوشت خورشتی           نیم کیلو

نعناع تازه                    ۱۵۰ گرم

جعفری تازه                 ۳۵۰ گرم

پیاز بزرگ                     ۲ عدد

زردچوبه                      ۱ قاشق چایخوری

آب لیمو ترش و آبغوره     نصف فنجان

روغن و نمک و فلفل      به میزان لازم

 

طرز تهیه

۱- ابتدا پیازهای خلال شده را در یک قابلمه متوسط در روغن سرخ کنید، در این هنگام زردچوبه را هم اضافه کنید.

۲- قطعات گوشت خورشی را نیز به همراه چغاله ها که چوب انتهای آنها گرفته شده است، به پیاز داغ اضافه کنید و با هم تفت دهید.

۳- بعد از مرحله تفت دادن، ۴ لیوان آب در قابلمه بریزید، نمک و فلفل را نیز به مقدار لازم اضافه کنید.

۴- حالا شعله اجاق گاز را کم کرده و بگذارید تا مواد خورش آرام آرام بپزند. (پخت چغاله نیز مانند پخت گوشت به زمان زیادی نیاز دارد).

۵- در فاصله پخت گوشت و چغاله، نعناع و جعفری را خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید.

۶- بعد از آنکه گوشت خورش نیم پز شد، مخلوط نعنا و جعفری سرخ شده را به آن اضافه کنید و بگذارید خورش جا بیفتد.

۷- سپس زمانی تقریبا حدود یک ربع تا نیم ساعت پیش از سرو غذا چاشنی ترشی را اضافه کنید. این چاشنی با توجه به ذائقه شما می تواند آب لیموترش یا آب غوره باشد. پس از آنکه ترشی آب لیمو یا آب غوره خورش را مزه دار کرد، آن را به همراه پلو سرو کنید.

 

آموزش انواع غذا و خورشت + طرز تهیه خورش چغاله بادام

دانلود

اخبار

آرشیو

گالری عکس

آرشیو

اس ام اس های تازه

آرشیو

آهنگ های پیشواز

آرشیو