گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشی کمیاب است.
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

    سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد ، سیب زمینی پفکی ، روش تهیه سیب زمینی سوخاری ، سیب زمینی سرخ کرده به انگلیسی French fries ، روش تهیه سیب

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

    سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد ، سیب زمینی پفکی ، طرز تهیه سیب زمینی سوخاری ، سیب زمینی سرخ کرده به انگلیسی French fries ، نحوه تهیه سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد

    بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

    بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. بعضی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به مشکل دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

    چه کار کنیم تا سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟

    همیشه سیب زمینی هایی که بیرون توی رستوران ها می خوریم خیلی خوشمزه تره و هنگامی که خودتون تو خونه درست می کنید اینقدر بهتون نمی چسبه.

    این فقط یه علت داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می کنن.

    من الان بهتون یاد می دم که چطوری عالی ترین سیب زمینی سرخ کرده ی دنیا رو جهت عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون.

    آماده سازی

    سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد ، سیب زمینی پفکی ، روش تهیه سیب زمینی سوخاری ، سیب زمینی سرخ کرده به انگلیسی French fries ، روش تهیه سیب

    سیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم:

    اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی است که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها جهت بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست!

    سیب زمینی ها رو حلقه کنید، تلاش کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های متفاوت توی پخت تاثیر می زاره:

    بعدش شروع کنید به خلال کردن:

    همین که مشغول کار هستید آب رو بزارید بجوشه.

    نیمه پز کردن سیب زمینی

    وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره:

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

    سیب زمینی های خلال شده است رو داخل آب بریزید و بزارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم:

    سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه:

    اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و هنگامی که می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه.

    *اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.

    سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد ، سیب زمینی پفکی ، روش تهیه سیب زمینی سوخاری ، سیب زمینی سرخ کرده به انگلیسی French fries ، روش تهیه سیب

    سرخ کردن سیب زمینی

    روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی سریع باید سرخ بشه:

    بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه:

    و بعدش هم سیب زمینی شما آمادس! ;))

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

    روش دوم

    حتما جهت شما هم پیش آمده که بعد از خوردن سیب زمینی سرخ کرده در یک رستوران به این فکر افتادید که آیا سیب زمینی های خانگی به این تردی و خوشمزگی نمیشن!در زیر روشی به شما آموزش میده که سیب زمینی سرخ شده است شما خوشمزه و حتی ترد تر از نمونه رستورانی میشه!

    طرز تهیه سیب زمینی:

    ابتدا سرخ کن را در دمای ۳۷۵ درجه قرار دهید و صبر کنید تا روغن کاملا به دما رسیده و داغ شود.

    عبارات مهم : سیب زمینی سرخ کرده – سیب زمینی سرخ شده
    سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و بعد داخل مقداری آب سرد ریخته و آن را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
    سیب زمینی ها را آبکش کرده و با دستمال خنک (چند دقیقه دستمال را داخل یخچال قرار دهید) آن را خوب خشک کنید.
    سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و ۸ دقیقه آنها را سرخ کنید.
    بعد از ۸ دقیقه سیب زمینی ها را خارج کرده و روی هریک یک شکاف کوچک ایجاد کرده و آنها را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
    دمای سرخ کن را به ۳۸۵ درجه زیاد کردن دهید.
    سیب زمینی ها را بعد از مدت ذکر شده است داخل سرخ کن ریخته و به آنها مقداری نمک اضافه کنید.
    سیب زمینی ها را ۲ تا ۳ دقیقه داخل روغن سرخ کنید.

    نکات:

    ۱)توجه داشته باشید عالی ترین روغن جهت سرخ کردن سیب زمینی روغن کانولا است ولی اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از روغن بادام زمینی،کنجد یا روغن مایع معمولی استفاده کنید.
    ۲)حتما بعد از سرخ کرن سیب زمینی آن را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود.
    ۳)برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی بعد از سرخ شدن و در حالی که سیب زمینی هنوز داغ است روی آن مقداری پنیر چدار رنده کنید.

    نحوه تولید سیب زمینی سرخ کرده های مک دونالد

    واژه های کلیدی: سیب زمینی سرخ کرده | سیب زمینی سرخ شده | بیماران دیالیزی | دستمال کاغذی | بادام زمینی | سیب زمینی | سیب زمینی | رستوران | استفاده | دستمال | خوشمزه

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید کتاب خارجی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • کتاب اورجینال
  • خرید کتاب خارجی pdf