در این جهان، همواره برای كسانی كه از خطری بهراسند، خطری وجود خواهد داشت.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » طرز تهیه بستی سنتی خانگی راحت و خوشمزه

    طرز تهیه بستی سنتی خانگی راحت و خوشمزه

    آموزش و روش تهیه بستنی سنتی زعفرانی ،چگونه بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز، بستنی درست کنیم؟ persian ice cream یکی از راحت ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین

    طرز تهیه بستی سنتی خانگی راحت و خوشمزه

    آموزش و روش تهیه بستنی سنتی زعفرانی ،چگونه بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز، بستنی درست کنیم؟ persian ice cream

    یکی از راحت ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی هست. بستنی نوعی دسر منجمد هست، که باید مشمول بر حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا روش تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

    طرز تهیه بستی سنتی خانگی راحت و خوشمزه

    مواد مورد نیاز جهت یک و نیم کیلو بستنی:

    شیر /یک لیتر
    شکر/۳۰۰ گرم

    عبارات مهم : درمان سرماخوردگی – تابستان
    ثعلب /۲ قاشق چایخوری
    محلول زعفران/۲ قاشق سوپخوری
    گلاب مرغوب/ ۴ قاشق سوپخوری
    پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
    خامه ی صبحانه/۱۰۰ گرم
    پسته/ ۱۰۰ گرم، خرد شده

    طرز تهیه ستنی سنتی زعفرانی :

    ۱- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

    ۲- سپس آن را روی حرارت برداشته، هنگامی که شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده است را به بستنی بیفزایید.

    آموزش و روش تهیه بستنی سنتی زعفرانی ،چگونه بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز، بستنی درست کنیم؟ persian ice cream یکی از راحت ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین

    ۳- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

    نکته :

    ۱- این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می باشد.

    ۲- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود بعد اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)

    ۳- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.

    طرز تهیه بستی سنتی خانگی راحت و خوشمزه

    ۴- اگر شکر بستنی زیاد از میزان داده شده است باشد، بستنی نمی بندد.

    ۵- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه زیاد از حد مجاز)

    ۶- بهتر است جهت سریع بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی سریع بسته شود.

    ۷- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

    آموزش و روش تهیه بستنی سنتی زعفرانی ،چگونه بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز، بستنی درست کنیم؟ persian ice cream یکی از راحت ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین

    امیدواریم با تهیه این بستنی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

    ثعلب بستنی چیست؟

    این گیاه پیازی دارد که پیاز آن مورد استفاده هست. گیاهی با گلهای آبی واژگون هست. از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن جهت بستنی سازی استفاده می شود لیکن این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد. معمولا غده ثعلب در اوایل تابستان می رسد.

    ثعلب دارای ئیدرات کربن ، قند، مقداری موسیلاژ شبیه باسورین ، آمیدون تغییرشکل یافته ، مواد پروتئیدی ، و در آردی که از فکول غده به نام ثعلب بدست می آید مقدار زیادی مواد لعابی (موسیلاژ) و ماده ای شبیه صمغ غربی و نشاسته و مواد رنگی و مقدار کمی املاح معدنی و مقدار جزئی اسانس است که بعد از خشک شدن گیاه به صورت کومارین در می آید.

    طرز تهیه بستی سنتی خانگی راحت و خوشمزه

    آرد ثعلب ، آردی است که از ساییدن سیبک ها (غده های ریشه) خشک شدهٔ گونه های متفاوت گیاه ثعلبیان به دست می آید. آرد ثعلب دارای یک مادهچند قندی نشاسته مانند به نام باسورین است.

    قسمت مورد استفاده ثعلب غده های زیرزمینی آن است که در تابستان از زمین خارج کرده بعد از تمیز کردن و در حالت خام به نخ کشیده و می خشکانند.

    خواص ثعلب

    ثعلب دارای طبعی گرم و مرطوب هست. از ثعلب در درمان سرماخوردگی، رفع جنبش و التهاب سینه یا دستگاه گوارشی، برطرف اختلاط خونی، درمان کزاز، ورم مثانه، اسهال، تشنج، گرفتگی صدا، رفع خستگی و تجدید قوای جسمی، تقویت نیروی جنسی، فلج، لقوه، لاغری، ورم روده، انزال زودرس، کم خونی، گوش درد، ضعف، درد عضلات و حصبه استفاده می شود.
    ثعلب همچنین محرک شهوت، مقوی نعوظ و مولد منی است.

    مضرات ثعلب:

    ۱. مصرف زیاد باعث سقط جنین می گردد.

    ۲. کسانی که بیماری وریکوسل دارند کمتر مصرف کنند.

    ۳. مصرف زیاد تارهای صوتی را از کار می اندازد.

    واژه های کلیدی: درمان سرماخوردگی | تابستان | استفاده | دستگاه | خوشمزه | فریزر | بستنی | آموزش | خوشمزه

    طرز تهیه بستی سنتی خانگی راحت و خوشمزه

    طرز تهیه بستی سنتی خانگی راحت و خوشمزه

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سرمایه گذاری
  • خرید کتاب مکانیک زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتب خلبانی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • افست کتاب لاتین