اسایش و راحتی امروز حاصل رنج و زحمت دیروز است.(کوروش کبیر)
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » اموزش پخت ماهی سالمون +سبزیجات+سالاد اسفناج+تصویر

    اموزش پخت ماهی سالمون +سبزیجات+سالاد اسفناج+تصویر

    ماهی با رویه سبزیجات و سالاد اسفناج از مجموعه دستورغذایی های سمانه جوناست که سایت بیاکافه دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.
    سس خردل به این غذا طعم متفاوتی می دهد و طعم های آن را متعادل می کند. لیمو در کنار اسفناج هم نقطه ی قوت دیگر این غذاست. آن را امتحان کنید!

    ماهی سبزی

    نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با رویه سبزیجات و سالاد اسفناج:

    ۱- به ۴ تکه فیله ماهی سالمون هر کدام به وزن حدود ۱۷۰ گرم نیاز دارید.
    ۲- از برگ های کوچک اسفناج استفاده کنید.
    ۳-از پیاز قرمز استفاده کنید. آن را نازک حلقه حلقه کنید.

    زمان آماده سازی
    ۱۰ دقیقه
    زمان پختن
    ۱۵ دقیقه
    درجه دشواری
    آسان
    مناسب برای
    ۴ نفر
    وعده غذایی
    اصلی، شام و ناهار
    ارسال شده توسط
    ارسال شده
    ۱فروردین۹۵
    مواد لازم:
    برش نان تست
    ۱ پیمانه
    برگ جعفری تازه
    ۲ قاشق غذاخوری
    روغن زیتون
    به میزان لازم
    نمک
    به میزان لازم
    فلفل
    ۴ تکه

    ماهی سالمون

    ۲ قاشق غذاخوری
    سس خردل
    ۳ قاشق غذاخوری
    آبلیمو
    ۱۵۰ گرم
    اسفناج
    ۱/۲ عدد متوسط
    پیاز

     طریقه پخت ماهی سالمون

    1. از قبل فر را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و کنار بگذارید.
    2. در غذا ساز، برش های نان، برگ های جعفری، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را به همراه مقداری نمک و فلفل چند بار با هم بزنید.
    3. تکه های سالمون را روی فویل قرار دهید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. روی فیله ها سس خردل بزنید و از ترکیب نان و جعفری بر روی آن ها قرار دهید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند. آن ها را برای ۱۱ تا ۱۳ دقیقه تا رنگ سالمون ها مات شود، در فر قرار دهید.
    4. در این میان، در ظرفی ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را با آب لیمو ترکیب کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید. برگ های اسفناج و خلال های زپیا را به آن ها اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.
    5. سالمون را با سالاد اسفناج و قاچ های لیمو سرو کنید.

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار
  • خرید کتاب خارجی pdf
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی ریاضی فیزیک
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • چاپ کتاب اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو