کامیابی تنها در این است که بتوانی زندگی را به شیوه خودسپری کنی.
خوش آمدید - امروز : پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » سبک زندگی » آشپزی » اموزش پخت ماهی سفید با زیتون وسس گوجه+مواد لازم+نکاتی دررابطه با تهیه ی ماهی

    اموزش پخت ماهی سفید با زیتون وسس گوجه+مواد لازم+نکاتی دررابطه با تهیه ی ماهی

    lhid

    ماهی سفید با زیتون و سس گوجه از مجموعه دستورغذایی های سمانه جون است که سایت بیا کافه دستور پخت آن را برای شما آماده کرده است.
    این غذا با سسی به سبک ایتالیایی بسیار ساده و خوشمزه است. نوش جان!

    نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سفید با زیتون و سس گوجه :

    ۱- سیر را ریز خرد کنید.
    ۲-برگ های ریحان را از ساقه جدا کنید. ساقه ها را ریز خرد کنید.
    ۳- گوجه ها را برای چند ثانیه در آبجوش و سپس در آب سرد بندازید و پوست آن ها را جدا کنید.
    ۴- از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده کنید.
    ۵- به ۴ عدد فیله ۱۵۰ گرمی ماهی، بدون پوست و تیغ نیاز دارید.
    ۶- هسته های زیتون

    وعده غذایی
    اصلی، شام و ناهار
    ارسال شده توسط
    ارسال شده در
    ۳ حبه
    سیر
    ۱ مشت
    ریحان
    به میزان لازم
    روغن زیتون
    ۱ عدد
    فلفل چیلی قرمز
    ۴۰۰ گرم
    گوجه فرنگی
    به میزان لازم
    نمک
    به میزان لازم
    فلفل سیاه
    به میزان لازم
    سرکه قرمز
    ۶۰۰ گرم
    ماهی سفید
    ۱ مشت
    زیتون سیاه
    ۱ قاشق غذاخور

    طریقه پخت ماهیl

    1. برای تهیه سس، مقداری روغن زیتون در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و ساقه های ریحان را در آن بریزید. فلفل چیلی قرمز را با چاقو شکاف دهید تا هنگام پخت نترکد، آن را به مواد اضافه کنید. مواد را تا سیر نرم شود ولی تغییر رنگ ندهد، تفت دهید.
    2. گوجه را به مواد اضافه کنید و بر روی آن ها نمک و فلفل بپاشید.بگذارید برای ۳۰ دقیقه با حرارت پایین قل بزند. فلفل چیلی را از آن خارج کنید، گوجه ها را با قاشقی چوبی له کنید.در صورت نیاز، دوباره بر روی آن مقداری نمک و فلفل بپاشید و به آن اندکی سرکه قرمز اضافه کنید.
    3. برای پختن ماهی، از قبل فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سس را ظرف مخصوص فر (به سایز ۲۰ در ۳۰ سانتی متر) بریزید. بر روی فیله های مرغ از هر دو طرف، نمک و فلفل بپاشید و در سس قرار دهید. زیتون ، کیپر(در صورت تمایل) و برگ های ریحان را روی ماهی ها بریزید.
    4. آن را برای حدود ۱۵ دقیقه تا ماهی مغزپخت شود، در فر بگذارید. می توانید آن را با سالاد سرو کنید.

     

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک کوانتومی
  • چاپ کتاب آمازون
  • کتاب های الکترونیک اورجینال
  • جعبه هدیه کتاب
  • دانلود فایل های زبان اصلی خودرو
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی بیماری های مغز و اعصاب
  • چاپ کتاب لاتین
  • منابع اورجینال پزشکی بالینی
  • هاردکپی کتاب های دندانپزشکی