لباس قدیمی را بپوشید ولی کتاب نو بخرید.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • A
    خانه » پزشکی و بهداشت » بهداشت و ارتقاء سلامت » خواص فندق جهت سلامت بدن

    خواص فندق جهت سلامت بدن

     فندق یکی از مغزهایی است که با نزدیک شدن به ایام سال نو بیش از قبل مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله به تمام فواید فندق اشاره می شود.

    خواص فندق جهت سلامت بدن

    فندق یکی از مغزهایی است که با نزدیک شدن به ایام سال نو بیش از قبل مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله به تمام فواید فندق اشاره می شود.

    فواید فندق را بشناسید

    مطالعات علمی نشان داده اند که اگر ۱۸ تا ۲۰ درصد از کل کالری های مصرفی روزانه را فندق های خام و کامل تشکیل بدهند، مزایای زیادی به افراد مبتلا به کلسترول خون بالا می رسد. درواقع، میزان کلسترول تام، کلسترول LDL و تری گلیسیرید با پیروی از این رژیم غذایی کم کردن می یابد. همچنین، سلامت شریان های مهم خون و نشانگرهای التهابی در خون نیز با پیروی از همین رژیم غذایی، اوضاع بهتری پیدا می کنند.

    عبارات مهم : آنتی اکسیدان – رژیم غذایی

    فندق و مواد مغذی و میزان کالری فندق

    فندق حاوی مجموعه کامل و گسترده ای از مواد مغذی مهم و چربی های سالم است، اگرچه کالری زیادی هم دارد. اطلاعات تغذیه ای مربوط به هر وعده مصرفی از فندق (برابر با ۲۸ گرم یا ۲۰ عدد مغز فندق کامل) به ترتیب زیر هستند.

    خواص فندق جهت سلامت بدن

    • کالری: ۱۷۶
    • کل چربی: ۱۷ گرم
    • پروتئین: ۴.۲ گرم
    • فیبر: ۲.۷ گرم
    • ویتامین ای: ۲۱ درصد از نیاز توصیه شده است روزانه (RDI)
    • تیامین: ۱۲ درصد از (RDI)
    • منیزیم ۱۲ درصد از (RDI)
    • مِس: ۲۴ درصد از (RDI)
    • منگنز: ۸۷ درصد از (RDI)

    فندق همچنین حاوی مقادیر مناسبی از ویتامین B۶، فولات، فسفر، پتاسیم و زینک (روی) است. به علاوه، فندق مقدار زیادی از چربی های غیراشباع تک زنجیره ای و چندزنجیره ای را به بدن می رساند و همچنین مقادیر مناسبی را از امگا-۶ و امگا-۹ مانند اسید اولئیک oleic acid . با این حال، فندق حاوی اسید فیتیک* Phytic acid است که در روند جذب بعضی از مواد معدنی مانند آهن و زینک (روی) تداخل ایجاد می کند.

    * اسید فیتیکPhytic acid : جذب آهن، روی و کلسیم را مختل کرده و ممکن است باعث کمبود مواد معدنی شود بنابر این، به آن اغلب به عنوان یک ضد مواد مغذی می گویند.

    فندق و فواید آنتی اکسیدان آن

    مهم ترین آنتی اکسیدان هایی که در فندق وجود دارند، ترکیبات فنولیک هستند که نقش مثبت آن ها در جهت کم کردن کلسترول خون و کم کردن التهاب در بدن به اثبات رسیده است. این ترکیبات می توانند جهت سلامت قلب نیز بافایده باشند و از بدن در برابر مبتلا شدن به سرطان محافظت کنند.

    توجه داشته باشید که بخش قابل توجهی از آنتی اکسیدان های موجود در فندق، در پوست روی مغز آن قرار دارند. با این حال، این ترکیبات مهم عمدتا در مراحل فرآوری سازی ضعیف می شوند و تاثیر خودشان را از دست می دهند. به همین علت است که متخصصان می گویند فندق را به صورت خام و کامل مصرف کنید و پوست روی مغزش را دور نریزید.

    فندق بافایده جهت قلب

     فندق یکی از مغزهایی است که با نزدیک شدن به ایام سال نو بیش از قبل مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله به تمام فواید فندق اشاره می شود.

    مطالعات علمی نشان داده اند که اگر ۱۸ تا ۲۰ درصد از کل کالری های مصرفی روزانه را فندق های خام و کامل تشکیل بدهند، مزایای زیادی به افراد مبتلا به کلسترول خون بالا می رسد. درواقع، میزان کلسترول تام، کلسترول LDL و تری گلیسیرید با پیروی از این رژیم غذایی کم کردن می یابد. همچنین، سلامت شریان های مهم خون و نشانگرهای التهابی در خون نیز با پیروی از همین رژیم غذایی، اوضاع بهتری پیدا می کنند.

    مطالعات دیگری نشان می دهند که وجود اسیدهای چرب، فیبر، آنتی اکسیدان ها، پتاسیم و منیزیم در فندق، به عادی سازی سطح فشار خون کمک می کند و مصرف ۲۸ گرم فندق خام و کامل در طول هر روز با اصلاح در پارامترهای سلامت قلبی مرتبط است.

    فندق و کم کردن میزان مبتلا شدن به سرطان

    فندق دارای میزان زیادی از ترکیبات آنتی اکسیدانی، ویتامین ها و مواد معدنی است که همگی می توانند خاصیت های ضدسرطانی فندق را زیاد کردن بدهند. توجه داشته باشید که فندق در میان دیگر مغزهای خام مانند پسته و گردو، بالاترین میزان از آنتی اکسیدان های خاصی به نام پروآنتوسیانیدین ها Procyanidin را در خود گنجانده هست.

    بعضی از مطالعات نشان داده اند که پروآنتوسیانیدین ها می توانند به پیشگیری از مبتلا شدن به بعضی از سرطان ها و همچنین درمان آن ها کمک کنند. محققان تصور می کنند که پروآنتوسیانیدین ها از بدن در برابر استرس اکسیداتیو محافظت به عمل می آورند و خاصیت تنظیمی جهت آنزیم ها دارند.

    افزون بر این ها، فندق سرشار از ویتامین E است که باز هم نوعی آنتی اکسیدان قدرتمند محسوب می شود و از بدن در برابر آسیب های سلولی خاصی محافظت می کند که توانایی ایجاد یا تقویت سرطان را دارند.

    فندق موثر در کم کردن التهاب

    مصرف فندق با کم کردن نشانگرهای التهابی در بدن مرتبط است، لیکن میزان زیادی از چربی های سالم در این مغز خام وجود دارد. البته بسیاری از مطالعات نشان می دهند که مصرف فندق به تنهایی نمی تواند جهت کم کردن نشانگرهای التهابی کافی باشد، بلکه جهت دستیابی به این نشانه باید رژیم غذایی افراد از نظر کل کالری های مصرفی کنترل شود.

    ضمن این که اگر می خواهید فندق از این نظر واقعا تاثیرگذار باشد، باید این مغز را به صورت خام و همراه با پوست روی مغزش مصرف کنید.

    اگر می خواهید زیاد بدانید : خواص فندق

    اگر می خواهید زیاد بدانید : فواید چهار مغز!!

    گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
    seemorgh.com/health
    منبع : salamatism.com


    خواص فندق جهت سلامت بدن

    واژه های کلیدی: آنتی اکسیدان | رژیم غذایی | کلسترول خون | رژیم غذایی | مبتلا شدن | ویتامین | کلسترول | مطالعات | کالری | سلامت

    اخبار

    آرشیو

    گالری عکس

    آرشیو

    اس ام اس های تازه

    آرشیو

    آهنگ های پیشواز

    آرشیو
  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • جعبه هدیه کتاب
  • خرید کتاب زبان اصلی فیزیک
  • کتاب های پزشکی مولکولی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی علم شیمی
  • کتاب اورجینال
  • کتب چشم پزشکی زبان اصلی
  • منابع اورجینال رباتیک
  • چاپ کتاب آمازون
  • خرید منابع پزشکی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های سخت افزار